elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!
BENQ Q5T3
MONITOR - SERVICE MANUAL
Type: (RAR)
Size
2.2 MB
Page
---
Category
MONITOR
SERVICE MANUAL
Sponsored link
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?
Document preview

There is no preview for this item!

Possible causes:
 
 • this is not a pdf file.
 •  
 • pdf, but possible corrupted, or password protected.
  (If this is the reason, announce it
  with the blue man icon on the top and I remove it.
  You can login to do that!)

 •  
 • pdf, but no preview picture generated yet.

 • Sponsored link
  This file is downloadable free of charge: ...processing...
  Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
  so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
  These free programs can be found on this page: needed progs
  If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
  If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
  Sponsored link
  Translate this page:
  Relevant forum topics:


  Benq FP553, gépre kötve azt írja No signal! Meoldva!
  Sziasztok! Több gépen is kipróbáltam, és mindegyiknél azt írja ki, hogy NO SIGNAL, hiába van bedugva, ha kihúzom akkor is ez jelenik meg ( ekkor érthető ) Kikapcsolt állapotban is kiírja amikor összedugom, szerintem a kapcsoló feszt megkapja, csak a jeleket nem dolgozza fel? Azt néztem ki a panelból, hogy a kábel bekötése egyből a prociba megy be, lehet hogy ez szált el?
  BENQ G2010WA LCD monitoron függőleges csíkok vannak
  "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el." Sziasztok! A hibás monitoron függőleges csíkok vannak. A csatolt képek rendre: 01 - két hiba is látható. A "Képhiba 1"-el jelölt hiba mindig ugyanolyan. Széles, zöldes árnyalatú függőleges sáv. Többszöri bekapcsolásra sem változik. A "Képhiba 2"-vel jelölt hiba bekapcsolásonként változhat. Van olyan, hogy a hibás sáv teljesen fekete. Van úgy, hogy többnyire fehér a hibás sáv csak pár színes csík van benne. Néha van, hogy többnyire fekete pár színes csíkkal. A jelenség nem teljesen véletlenszerű, eddig 4-5 féle "kinézetet" láttam. Olyan sosem volt, hogy véletlenül jó lett volna a kép. 02 - Képhiba 2 közelebbről 03 - itt van benne fekete meg fehér is 04 - itt többnyire fehér 05 - "Képhiba 1" fehér háttérrel besárgul. 06 - intro képernyő. "Képhiba 1" nem jelentkezik. Vagy azért, mert a lilában ez a zöld--sárga összetevő nincs benne, vagy azért mert ez az intro képernyő. Valakinek van ötlete, hogy hogyan orvosolhatók a hibák? "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
  service manual kereses BENQ M170 EG01
  Sziasztok, a fent említett monitorról doksi kellene , ha tudtok segíteni megköszönöm előre is. attila
  Benq Q7T4
  Üdvözlöm a kollégákat! Nevezett 17"-os monitor, melynek Product Name: FP71G-hoz keresek táp-inverter komplett lapot, akár bontásból is. A probléma vele az, hogy az IC 601 /NCP1200AP40/ és a Q601 /2SK3530/ teljes zárlatba van, elégett az R515 és ami még aggasztóbb az az, hogy a Q601 alatti SMD alkatrészek és fólia is teljesen elégtek. Ez egyébként olyan alaplap amin csak 2 inverter trafó található! Fáradozásotokat előre is köszönöm!
  Benq BL2201 LED monitor háttárvilágítása félig lekapcsol
  Sziasztok! A címben jelzett 22"-os, LED háttárvilágítással működő monitor azt a parajelenséget produkálja, hogy alkalmanként a jobb felső sarokból kiindulva, két részletben félig lekapcsolja a háttérvilágítást. Tehát első lépésben a jobb felső sarokban elhalványul a háttérfény, majd pár másodpercre rá középtájon is ugyanígy tesz. A képernyő alsó szekcióján és a bal-felső oldalán továbbra is intenzív marad a háttérvilágítás. Nem mindig jelentkezik a hiba, - akár napokig sem - ha viszont egyszer rájön a görcs, akkor sorban egymás után produkálja a dolgot. Egy-egy ilyen jelenség után ha stby kapcsolóval lekapcsolom a monitort, akkor mindig jó képpel tér vissza, hogy kb. egy perc után ismét eljátssza a produkciót. Nem igazán tudom hogy merre induljak el. A kijelzője egy hátulról alaposan leburkolt nagyon vékony egység, de nem igazán tudom, hogy egyből kijelző hibában érdemes-e gondolkodni, vagy inkább az elektronikában lesz a gebasz. KH-ra nem reagál, hiába püfölöm...:-) Bármilyen tapasztalatot és konstruktív ötletet szívesen vennék. Köszönöm! dongo
  [MEGOLDVA] BenQ FP51G hiba
  Hello! Ismét itt vagyok... :( A mai eset: Adott egy BenQ FP51G monitor. Bekapcsolásnál nincs kép (fénycsövek mennek), majd szép lassan kezd megjelenni néhány színes pont, egyre több, majd csíkok, és a végén az egész kijelző alulról fölfelé (vegy felülről lefelé) kifehéredik. Táp jó. Én procira, scalerre vagy panelre gondolok. Találkozott már más is ilyennel?
  Similar manuals:
  If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
  or write your question to the Message board without registration.
  You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

  E-Waste Recycling