Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!

CANON PIXMA IP5000

PRINTER - SERVICE MANUAL
Type: (RAR)
Size
2.5 MB
Page
---
Category
PRINTER
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview [1st page]
No preview item


No preview item for this file.

Possible causes:
  • No preview picture generated yet.
  • It is not a pdf file.
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    CANON PIXMA IP-5000 IP5000 IP 5000
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant PRINTER forum topics:
CANON PIXMA iP4500 nyomtató (kuka)
Üdvözlet a Tanyalakóknak. A címbeli készüléket, nyomtatás-képtelenséggel hozták hozzám. Nem szívesen, de mivel jó szomszéd a tulaj, megnéztem. Szerencsére (természetesen) a Tanya adatbázisában találtam is anyagot róla, és eljutottam a következőkig: -Bekapcsolás után, fej, jön megy, majd az alaphelyzetbe állás után, a hiba-led, ötöt villog. Három hibalehetőséget említ az SM, mindhárom a nyomtatófejjel kapcsolatos. 1-nyomtatófej nem, vagy hibásan behelyezve. 2-nyomtatófej hőmérséklet szenzor hiba. 3-hibás nyomtatofej EEPROM tartalom. A tintapatront takaró fedelet felnyitva, a szán beáll "csere"állapotba. -Szervízmenűben, a fej alaphelyzetben marad, és a fedél felnyitására sem reagál. A bekapcsolást jelző zöld, és a hibajelző sárga LED felváltva nyolcat villog, ami az álmoskönyv szerint, a nyomtatófej hőmérsékletének hibájára utal. Gugli barátunk, találataiban, utalások vannak szervíz, vagy "general tools" programokra, de letölthetőt, nem találtam. (fájlcserélő programom nem is lesz!) Hozzáértő kollégák segítségét keresem, szeretném rendbe tenni, mert gazdája a tönkremenetelét megelőzően, vett hozzá egy garnitúra festékpatront. Jelenleg az EREDETI patronok vannak benne, amikkel megállt. Megtisztelő válaszaitokat előre is köszönöm: exGelkás Gazdija, úgy döntött, hogy a nyomtatófej helyett, inkább az olcsóbb, komplett új készüléket veszi meg. Gyarapodik az e-szemétdomb.
Canon IR 1600
Sziasztok! Van egy Canon IR 1600 típusú fénymásolom, ami évek óta hibátlanul működik. Régebben kódolva volt a használata, de már hosszú ideje csak én használom kód nélkül. Ma véletlenül programozáskor bekapcsoltam az azonosító rendszerét. Kódot kér (részlegkód + jelszó), persze a régi feljegyzéseimet nem találom. Mit lehet ilyenkor tenni? Mi a megoldás? Minden tanácsot előre is köszönök. Üdv.: Kumi
Canon Pixma MP520 nyomtató nem kapcsol be
Sziasztok. Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van nálam egy canon pixma MP520 multifunkciós nyomtató. Festékpatront cseréltek benne,és azóta nem működik. Egyszer sikerült bekapcsolni,elkezdett kerregni,és azonnal kihúztam. Azóta nem lehet bekapcsolni. Tápegységen 10,és 7.5 voltot mérek,holott 24,és 32 voltnak kellene lenni. Nem találok rajta semmit ami rossz lenne.
Canon IP 1500 gond
Üdv mindenkinek.Átnézve a fórum témáit,nem találtam megoldást a gondomra,ezért kérdezem a nyomtatóhoz értő kollégákat,mi a búbánat van a masinámmal.Egy példányt ma reggel kinyomtatott rendesen,utána fehér lapok jöttek,bárhonnan is akartam nyomtatni.Fúvókaellenőrzés is fehér lap.1 hete vettem bele fekete patront,kb20 példányt nyomtattam vele,patronhibát kizárom.Előzmény annyi,hogy 2 héttel ezelőtt volt szervizben,3500 Ft.-ért nullázták a" Hulladék Tinta..c.menüt.Szivesen ráfognám holnap a szervizre,de nem hiszem hogy megállja a helyét a reklamáció.Szoftveresen minden ok.kinek van valami használható ötlete azon kivül,hogy vegyek újat.Köszi.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce