Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

CHINA MIYOTA JV-645-88LA SCH

TV - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
587.3 KB
Page
1
Category
TV
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar china manual?
Document preview [1st page]
CHINA MIYOTA JV-645-88LA SCH service manual (1st page)
Preview of CHINA MIYOTA JV-645-88LA SCH [1st page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    CHINA MIYOTA JV-64588LA JV64588LA JV 64588 LA 645 88LA
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
LPCB 0018 made in china
:help: Sziasztok! Szabásmintát keresnék ehhez a TV-hez .Villámcsapott volt,de sikerült rajz nélkül megjavítani.Több TV-ben is láttam már ezt a sasszit:Akai, Hyundai,Funai,most egy Eurosky-ban.Szerintem nem lesz mindig ilyen szerencsém hogy rajz nélkül sikerül megjavítani,ezért csatolok egy képet is hátha valakinek így beugrik.IC-k: NTDA9351C39NA,24c08,TDA9874AH,TDA9801,HCF4052BE,AN7522N,STV9302A.A távi.COM4002 Ha valakinek lenne rajza,megköszönném.Konkrétan tipus:EUROSKY CTV-2125RF,AKAI CT-V28NTF-PE-E10. Segítségeteket előre is köszönöm.Üdv:selindion
China tv chassis MA1
Szép napot mindenkinek.Van egy olyan probléma,hogy egy 36cm-es tvt nemlehet vezérelni távirányitóval,de ráadásnak a gyerekzár is be van kapcsolva.Az impulzus eljut a prociig,de nem reagál rá.Az előlapi gomokra egy osd jelet kijelez,ami a gyerekzár.Probáltam üres eeprommal,amit felprogramoz a processzor,működik a menü és csatornakeresés,de nemtalál programot(valószinű,hogy szervizjébe kell tunertipust állitani).Távra igy sem reagál.A készülék teljes tipusa Meredian tk-3612.Az alaplapon MA1 jelzés van ráfestve.A neten nemsok mindent találtam hozzá.Ez esetben rajz nemsegit.Valakinek valami hozzászólása lenne-e,vagy eeprom tartalom esetleg szervizmenü,de távvezérlő vezérlése nélkül nemvalószinű a belépés.
ROWA 21288 (51cm CRT,CHINA TV, chassis M35) mivel tudnám megvédeni a BU kiégését ?
Sziasztok! TV ben kiégett a horizontális kimeneti tranzisztor 2SC5885 (ITO-220,6A,diódás) beraktam helyette BU1508D-t, ezután bekapcsoláskor a fényerô véletlenszerüen de sürün változott erôsebbre gyengébbre, beraktam G2 pótló kapcsolást és jó lett a fényerô, gondolván hogy emiatt égett ki a BU visszaadtam a kuncsaftnak, elôtte az elkókat ESR-re (primer, sec, Hor,O/W,V) mind jó volt, sajnos a 1.6kV-os blokkokat nem cseréltem ki. Most meg hoznák vissza mert csak fél órát muködött, míg elôtte a G2-ot alitottam nem melegedett semmi, nem szikrazgatott semmi. Valószinu a nagyfesztrafó belulrol athúz.. Létezik-e valami megoldás-védelem ami megvédené a BU kiégését, nem tudom mitôl éghet ki talán a tulfeszultségtôl?
china LCD tv D-708 - szerviz mód = rendben, gyenge tuner-kép
Üdvözletem! Kellene a szervizmenü belépési módja. Proc.: LC863232B; LA76818. (Gyanítom, AGC-t kellene állítanom, mert zavaros a kép úgy kábelről és földi antennáról is, saját antennával nagyon gyenge a vétel, ezáltal a kép is... Tuner, SAW jungle I.C. rendben.) ----------- Sikerült belépni a szervizmenübe. A táv.-on van egy rejtett gomb, a "-/--" gomb alatt. Viszont, hiába állítottam AGC-t, még mindig gyenge a tuner-kép, video bemenetről tökéletes! Valaki dúrta már a készüléket, ezért nehezebb a hiba behatárolása. Előzmény... Mikor hozzám került, akkor fehér kép volt a kijelzőn, tuner és Video bemeneten keresztül is. Kimértem, hogy az IR3Y26 2-es lába nem kap szinkronjelet és valószínűleg ezért nem jön ki a 48-as lábon szinkronjel, azaz, a kijelző sem kap szinkronjelet. Katalógus szerint a 47-es láb a szinkronjel bemenet és a panelen is fel van építve a kapcsolás, csak ki van hagyva egy ellenállás és egy kondenzátor. Szerintem az IR3Y26 elszállt (a 2-es láb és test közötti ellenállása 51 Ohm)... mivel nem egyszerű az ára és magamnak lenne a készülék, ezért megpróbáltam "átvágni". IC4 11-es lábáról közvetlenül 220nF-al csatoltam a jelet IR3Y26 2-es lábára (nagy narancs kondi a képen), minek hatására lett kép, de kék tónusú. Ezek után beépítettem a 2-es lábnál kihagyott alkatrészeket. Így jó lett a kép... Tapasztalatok: - nem lehet szabályozni semmilyen vertikális értéket, pedig a Jungle I.C.-ből kijön a VSYNC jel. - üres REPROM-ot beforrasztva a processzor LA76810-nek megfelelő Jungle I.C. beállításokat akar megjeleníteni, viszont, fizikailag LA76818 van benne, annak ellenére, hogy elméletileg ez a kis tv 3Y01/3Y11 chassis számú: http://master-tv.com/article/lc863xxx/ Ez a rajz kísértetiesen hasonlít és itt is LA76810-et írnak: http://elektrotanya.com/china_china_mini_12v_lcd_tv_lc863324a_la76810.pdf/download.html Nem igazán találtam különbséget az LA76810 és LA76818 között, viszont, láthatóan ki lett cserélve. Kiforrasztottam az I.C.-t, teszek a panelba foglalatot, aztán próba. Van valakinek tapasztalata? Vagy esetleg egy ilyen panelje bontva? Minden segítséget ill. ötletet előre is köszönök!
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce