Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
DAEWOO CP520 SERVICE INFO
TV - INFO-TIPS
Type: (DOC)
Size
11.5 KB
Page
---
Category
TV
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview

No preview for this item!
Possible causes:
  • No preview picture generated yet.
  • It is not a pdf file.
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
Daewoo 20T1ST
Sziasztok! Ennek a tvének, az a gondja hogy bekapcsolva nem jön elő a kép, ha a távval AV-ra kapcsolom, meg vissza tv adásra, akkor egyszer csak bejön a kép, utána már meg marad. De ha kikapcsolom készenlétbe, akkor ugyanezt el kell játszani vele, hogy legyen kép. Kh-át nem találtam benne, és ha nincs kép, akkor is szürkén dereng egy kicsit. Merre lehet a gond, memoria?
Daewoo CP005 tápegység 2SK2671-s helyettesítése (Megoldva)
Tisztelt Fórumtársak! A fenti készülék jött hozzám amelynek tápegység hibája van. Két hibás alkatrészt találtam benne a Q801-s pozíciószámú 2SK2671-s tranzisztor és a R819-s ellenállást. Ez utóbbi szakadt volt a FET meg zárlatos (második képen piros karikákkal jelölve). A többi alkatrészt jónak mértem. Kondenzátorok, diódák ellenőrizve és rendben lennének. A szürke hibrid ic az kérdéses, abba nem látok bele... Remélem az nem halt meg. A kérdésem az lenne, hogy mivel lehetne helyettesíteni a MOS-FET-t mert a beszerzése eléggé problémás... Pl. a 2SK2750-s jó lehet helyette? Nagyon köszönök minden segítséget! Üdvözlettel: Zoltán. Nagyon köszönöm a linkeket! Az egyik ajánlott oldalról beszereztem a szükséges alkatrészeket! Volt FET is és volt hibrid is. Mind a kettőt cserélni kellett. A készülék beindult (nem kis örömömre) és jól működik! Megkérdezném, miként lehet függőleges sorméretet állítani rajta? Szervizmenüjébe miképpen lehet belépni? Köszönöm előre is a segítségeket! Üdvözlettel: Zoltán.
DAEWOO DT-7010, CP-775R sasszi eeprom hiba
Üdvözlöm a Kollégákat! A fennti tv a következő hibát produkálja: - bekapcsoláskor, kapcsolóról elindul, kiirja a programszámot pl."=000", vagy ">000" stb. formában és megjelenik egy zavaros kép (alig látszik valami) és a hang helyett egy hatalmas zúgás. Ha most lenyomok a távon egy számot, rááll a megfelelő programra, megjelenik a hang majdnem maximumon. Leviszem a hangot, ezután a kép és hang, mindkettő tökéletes. Ha kikapcsolom készenlétbe és visszakapcsolom megnyomva a P+, vagy P- gombot, a tv bekacsol, rááll egy akármilyen csatornára, a hang zúg, majdnem maximumon. Ha ismételten megnyomom valamelyiket a fennt emlitett 2 gomb közül, vagy lenyomok egy számgombot, rááll az illető csatornára és a tv ordit, mindaddig mig le nem viszem a hangot. Kikapcs/ bekapcs után a fennt leirt jelenség ismétlődik. Átkondiztam, tápfeszek rendben, úgyhogy a memória tartalomra gyanakszom, amelyet újra szeretnék irni. Éppen ezért megkérném a tisztelt kollégákat, hogyha tudnak, legyenek szivesek küldjenek egy dumpot. A proci tipusa: SDA5255/ A023 s a képcsőé A68AGA25X101 RCA. A tv-t csak szerviztavról lehet opcionálni ezért szeretnék memóriatartalmat. Előre is köszi a segitséget. Zsolt
DAEWOO ELTÉRÍTÉS HIBA
Üdv mindenkinek. Egy DAEWOO DTP-28A7K S tv.t javítanék. A függőleges eltérítés csak 10 centi szélességű. Az Ic-t cseréltem tda8358j nincs változás. Tápot kap 3 láb 24V , 9 láb 45v. A környéken lévő minden dióda mérésre jó. Most kéne valami 5let esetleg 6let. Előre is köszönet.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling