Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
DAEWOO GB14H1N CHASSIS CP-830F 72FT-MS DTP-28A8S SERVICE-MODE INSTRUCTION
TV - SERVICE MENU
Type: (XLS)
Size
17.5 KB
Page
---
Category
TV
SERVICE MENU
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview

No preview for this item!
Possible causes:
  • No preview picture generated yet.
  • It is not a pdf file.
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
Daewoo DT-4242N plazma táp indítása
Üdvözlet mindenkinek! Szeretnék érdeklődni a címben említett plazma TV tápját szeretném elindítani,hogy lenne ez kivitelezhető a tv nélkül a kimeneteken egy helyen mérek 5v-ot.Táp Model:1H217w Előre is köszönöm
Daewoo DLP 26B2 (LCD) képszinkron hiba (fut a kép)
Üdvözlet Mindenkinek. Hozzám került a fent emlitett LCD-tv (kb 7-8 éves). A hibája az hogy bekapcsolás után öt percig fut a kép ezután megáll és a tv rendesen működik. Úgy kb két (2) óra elteltével elkezd újra futni a kép úgy tunerról mint bemenetekről. A tápban a feszültségek csak század (V) eltérést mutatnak (12,08V és 23,39V) a standbyhez és az induláshoz képest. Kicseréltem a tápegységben a kindikat de nem változott semmi. Arra kérlek titeket segitsetek tanáccsal hol keressem a hibát. Nekem úgy tünik mitha nem kondi de valamelyik félvezető volna a hibás. A tanácsokat élőre is köszönöm.
Daewoo K20C4T chassis:CP-005 csak halvány fehéres flekk van a képcsô alsó felében [MEGOLDVA]
Sziasztok! TV-t azzal a hibával hozták, hogy évek óta nem volt használatban, és most nem lehet bekapcsolni. Elkócsere a H-drive C813=10uF/100V és jó lett a TV (volt még elkóhiba a vertikális IC környékén). Jel nélkül lila volt hangyákkal, átcinezgeten az RGB lapot, ezután bekapcsoltam szürke hóka a kép, átnéztem nagyítóval hátha valamit elrontottam de minden jónak néz ki, TDA6103Q melegszik, raktam ujat bele ugyanaz a jelenség. Kipróbáltam a képcsö RGB-jeit(a soros ellenállásait kihuztam)testre érintettem egy pillanatra, és megtaláltam hogy nincs piros szinem. A48 vékony nyakú képcsô volt benne, nekem meg egy másik DAEWOO-bol vastagnyakum volt, ami villamcsapott volt, de már leszedtem a mágnesgyürüket kellett egy Samsungba. Atraktam a vastagnyakú képcsövet, az eredeti RGB panelt meghagytam oda bekötöttem a fütést, GND2-ôt, screent, meg a fókuszt. Az eredeti lapom meg mellette ideglenesen lóg arra megy a 200V, DC (8V), RGB kis jelszint,GND, majd errol megy a nagy RGB jelszint drotokon fel a képcsôhöz( a régi H/V dugón levô vastag kábelt kihasználtam mert épp jók a szinek), meg a GND2-ôt lehoztam a képcsôrôl az eredeti lapra. Bekapcsolva mintha a kép nem a képernyôn lenne, hanem lent lenne valahol fél méterre a képcsô alatt, halvány fehéres flekk van a képcsô alsó felében, az eltérítô ohmjai 2ohmal kevesebb az eredetitôl. Kiprobaltam a katodokat, de nem huztam ki az elterito tekercset, és mindegyik szinre ezt a jelenséget adta, de érezhetô volt hogy huzza az áramot mint amikor jók. Vertikális IC melegszik fél perc alatt 50°C, de lehet hogy ez normális is. Lehetséges hogy a villám kinyirta a képcsövet, vagy az eltérítôt? Eltérítôn belülrôl nem latszik semmi égésnyom, de a képcsôpanelon el volt égve a GND2 drótbevezetéstôl vezeto NYAK folia 2mm-es hosszban. VIsszakéne hogy tegyem a rossz csövet a nagy elteritôvel az segitene valamelyest kiszürni a hibát, csak már kiszedtem a kepcsofoglalatot, hogy legyen lyuk az RGB drótjaimnak..
DAEWOO CP520A előlapi gombok nem működnek
Tisztelt Kollégák és Fórumtársak! A fenti készülék - már sokak által leírt hibával - került hozzám. A bekapcsolást követően az előlapon felváltva villogott a zölden-pirossal a led. A javítást a 7805-s stabilizátor ic ill. környezetében lévő kondenzátorok cseréjével és az EEPROM tartalom újraírásával sikerült elvégezni. A készülék működik de a probléma az, hogy az előlapi kezelőszervek nem működnek. Vagy legalábbis eléggé nehézkesen. A menüben nincs bekapcsolva a gyerekzár! A gombokat kiforrasztva ellenállásmérővel jónak bizonyultak. Mit érdemes még megvizsgálni ilyen esetben? A szervíz menüt miképp lehet ezen a készüléken előhozni? Előre is köszönök minden tapasztalatot! Üdvözlettel: Zoltán.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling