Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
DIGITALIS IC ATLASZ.
OTHER - OTHER
Type: (DJVU)
Size
8.7 MB
Page
385
Category
OTHER
OTHER
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview

No preview for this item!
Possible causes:
  • No preview picture generated yet.
  • It is not a pdf file.
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant OTHER forum topics:
Földfelszini digitális sugárzás
Üdvözlök mindenkit. Egy nagyon egyszerű dologra lennék kiváncsi gondolom sokan vannak akik tájékozottabbak mint én. A duna tv megszüntetése miatt vagy a parabolás átállást vagy a földi sugárzás vételét kell megoldani. Egy üzletben voltam fehérváron és ott 24000Ft volt a földfelszini digitális beltéri ára szerintetek lényegesen olcsóbban beszerezhető e vagy ez reális ár.
Orton 4160cx digitális beltérit nem lehet bekapcsolni
Üdv mindenkinek! Adott a címben szereplő műhold vevő berendezés ami azt a hiba jelenséget produkálja hogy a bekapcsoló gombra nem kapcsol be hanem a kijelzőn meg jelenít egy 8-ast addig amíg a gombot nyomom. Próbáltunk szoftvert is frissíteni de ugyan az a jelenség. Több navigáló nyomgombra is ezt teszi csak másik karakter helyen. Esetleg rajzot is szívesen fogadnék ha tud valaki(én nem találtam). Válaszokat köszi Tibor
F200 4,3 collos 1080P digitális 8 mm-es boroscope kamera hiba.

   Üdvözlöm a T. fórumos Kollégákat!
Novemberben rendeltem a Banggood áruházból a fenti készüléket. Miután megérkezett ki akartam próbálni, de nem lehetett bekapcsolni. Arra gondoltam, az akkumulátor nincs feltöltve, azért nem jelenik meg kép. Mivel el voltam foglalva más dolgokkal, félre tettem. Most szükségem lenne a készülékre, ezért elővettem. Feltettem töltőre, utána próbáltam bekapcsolni, de ugyanúgy semmire nem reagál. Csatlakoztattam a számítógépen USB-re. Ekkor ért a meglepetés, a kijelző közepén 1 egy hatalmas fekete folt, a világos rész is bizonytalanul fehér, csíkos. Szétszedtem a megjelenítőt. Sajnos a töltő IC után semmit nem lehet mérni, az a rész működik csak. Föltételezem, szállítás során érte tekintélyes ütés a kijelzőt, talán még a NYÁK panel is elrepedhetett, azért nem jelenik meg kép az épnek látszó részen. Mivel úgy tűnik nem igen javítható, megpróbáltam a FULL HD  kamerát életre kelteni, hogy telefonon, tableten megjeleníthessem a képet, videót. Próbáltam androidon OTG kábelen keresztül appokat indítani, de az volt az eredmény, nem csatlakozott kamera. Próbáltam számítógéphez is csatlakoztatni, ott sem sok sikerrel. A 8 led világít, fényerőt lehet szabályozni, de ennyi. Ellenállást mértem web kamera és ezen kamera esetén. Nem szakadt a vezeték, mindkettő M ohm nagyságrendű. Elképzelhető, nem találtam hozzá megfelelő drivert. Kisebb felbontású kamerákhoz van elég sok app, driver, ehhez nincs, nem találtam. Ha a kollégák közül találkozott valaki ilyen, hasonló eszközzel, tud valami megoldást, várom a válaszát.


           üdv.

       Billentyus
Elektronika 6 digitális óra, 24óra után 8órára ugrik
Sziasztok! Ez az orosz gyártmányú órát hozták, hogy nézem meg. Szeretnék megcsináltatni mivel elég nagy a kijelzője, a hibája hogy 23:59 után, nem 0:00-ra ugrik hanem 8:00-ra. A tápjában az egyik 20uf elkónak elvolt törve a lába, ezt és a másikat is kicseréltem, és ezek mellett van egy 10uf azt is. Ezek után is maradt a hibája. Mi lehet vele valamelyik ic, vagy kondi?
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling