Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
FRONTEK FIF1521-03D INVERTER
OTHER - OTHER
Type: (PDF)
Size
161.9 KB
Page
4
Category
OTHER
OTHER
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
FRONTEK FIF1521-03D INVERTER service manual (1st page)
Preview of FRONTEK FIF1521-03D INVERTER [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
FRONTEK FIF1521-03D INVERTER service manual (2nd page)
Preview of FRONTEK FIF1521-03D INVERTER [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant OTHER forum topics:
audi uzemanyag szenzor...
sziasztok--adott egy 2001-es audi,es nem mukodik az uzemanyag kijelzes,allandoan maximot mutat,kiveve ha szenzorrol leveszuk a csatit,akkor felet...na de a szenzor 30 es 290 ohm kozott mutatja az erteket,gondolom ez helyes,ilyen grafitos ellenallas segitsegevel jon letre az ertek,de kulon potmeterrel is megprobaltuk,persze feltetelezve hogy a 30--290 ohm-os ertek a helyes...na most az lenne a kerdesem,mar aki javitoot ilyesmit hogy ez az ertek helyes-e,vagy esetleg a bord alatt lenne a hiba,kb mit kell megnezni...megjegyzem,megnezni,ugyanis javitasba bem fogok bele menni,de azer jo volna tudni,hogy az ellenallas ertekbol,hogy csinalja meg a megfelelo kijelzest...azt is hozza kell tennem,hogy 3--290 ohm valtozas alatt,0.12 es 1.06 volt kozotti frszultseg valtozas is merheto volt...varom velemenyuket,koszonom...udv.
DC-DC táp
Tisztelt Kollégák! Szeretném a tanácsotokat kikérni a következő dologban. Építeni szeretnék egy olyan DC-DC konvertert, vagy kapcsoló üzemű tápegységet, ami 12V-ról táplálkozik, és 30-48 V ig működik, de ott legalább 15 A áramot is le tud adni. Ez a kezdeti indító áram miatt lenne szükséges. Keresgéltem linkeket, de nem nagyon lehet ilyen rajzokat felfedezni. Viszont van egy 36V-os 350 W-os motorom, amit, ha lehet akkuról kellene működtetni, 12V -ról. Ha valaki tudna közületek tanácsot adni, igen szívesen venném. Ez egy kis elektromos roller lenne, ami PWM szabályozott, de igen drága az akku, merthogy 3db is van benne. Na ezt szeretném én kiváltani, egy nagyobb kapacitású 12V-os autó akksival. Ebben várom ötleteiteket. Üdv Reuter
YH1682500 Li-Ion töltő SMD alkatrész beazonosítása [megtörtént OB2263]
Sziasztok! Adott a címbeli akkumulátortöltő (16,8V 2,5A). A neten sok más néven szerepel, ezen nem. :( Bekapcsoláskor kiszállt belőle a működtető füst, így már nem tölt Ő. Szétkaptam, és az alábbi alkatrészek haláloztak el benne: 1. KBP206 híd (nem gond a beszerzés) 2. SVF7N60F FET (meg van a helyettesítője) 3. 3,15A biztosíték (nem gond) 4. 3db 102-es SMD ellenállás (nem gond) 5. 68/400V kondenzátor (nem gond) 6. SMD IC ezt kellene beazonosítani. A fényképet csatolom. Én csak az első két számjegyet tudtam leolvasni:63... Ennek hiányában a kukában fog landolni. Köszi előre is a fáradozást. kalex Nagyon köszönöm, az összes résztvevőnek a fáradozást. Az alkatrész sikerrel azonosítva. Már csak a javítás van hátra.
Navon N750 frissitésben kérnék segítséget!
Szerbusztok! Röviden a történet: A GPS nem az enyém. Az egyik barátomé. Réginek találta rajta a térképet ezért a lánya barátjának az ismerősének oda adta frissítésre. Nos nem a legjobb lett. Amióta vissza kapta, nem tervez mindig újra. Nem mondja el az irányokat, meg hasonló hülyeségeket csinál. Most ide került hozzám. Ha valakinek van egy ilyen-e, csinált már frissítést. Ne adj isten van róla rendes mentése vagy hajlandó csinálni, annak nagyon örülnék. Tudom, hogy a netet fel lehetne érte túrni, de valahogy nem egy népszerű darab. Lám ő is keresi már egy ideje: http://gpsforum.hu/node/490 Őszintén bevallom ilyet még nem csináltam, mert az én GPS-m nek kártyán van a programja. Egyébként erről a gépről lenne szó: http://mobilarena.hu/teszt/navon_n750_kisse_feltortek/nyomtatobarat/teljes.html A gyártó shop oldala egy picit drága: https://www.naviextras.com/shop/portal/newCatalog?selectedTab=3 Tehát, ha valaki már csinálta és a metódust megosztaná, valakinek van jól működő mentése és megosztaná velem, vagy valaki tud egy tuti jó mentést a neten és megosztaná a fellelhetőséget. Annak nagyon őrülnék! A rendszer infó ezt írja ki: LH43STV2.22.1.03.28.MBF0.1.000.000.100716 MEMORY: DDR 93.7MB/128MB FLASH: 1.64GB/4GB UUID: LH10091805901103 A seggéről egy kép: http://kepfeltoltes.hu/130705/Navon_black_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Előre is köszönöm.
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce