Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
FRONTEK FIF1521-31A INVERTER
OTHER - OTHER
Type: (PDF)
Size
157.2 KB
Page
4
Category
OTHER
OTHER
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
FRONTEK FIF1521-31A INVERTER service manual (1st page)
Preview of FRONTEK FIF1521-31A INVERTER [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
FRONTEK FIF1521-31A INVERTER service manual (2nd page)
Preview of FRONTEK FIF1521-31A INVERTER [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant OTHER forum topics:
okulás
üdv: hoztak egy ELBO digitális számkijelzőt, halottnak vélték, se kép se hang. Mivel gyakran javítok ilyent, táp ki, Fet mérés, végül 3842 csere. táp műterhelésekkel ellenőrizve, vissza a helyére. Továbbra se működik. táp ki, ellenőrzés, jó. Panelen sorra dugva a csatlakozókat, az egyik +12V zárlatos. Elkó ki, mérés, jó. Továbbkövetve kiderül, az elkó után nem megy sehova a fesz, mivel ez egy építőkocka szerű felépítés, és az a modul, amit táplálna, nincs beépítve. A hiba: az elkóval volt egy párhuzamos 10 nF !!!!!szűrőkondi, az volt zárlatos, mozgósította a táp védelmét.Nos ilyet még nem láttam,hogy 12 V-ra zárlatos lesz egy kerámiakondi. Bálint
Zenélő doboz?
Sziasztok! A képen látható készülékhez lenne szükségem a segítségetekre, ha valaki látott, találkozott már ilyennel? Sajnos ez meg se nyikkan. Van benne egy táp, amit a hálózatra csatlakoztatva tölt egy akkut, erről működne. Alaphelyzetben sehol nincs fesz., a hátulján lévő kar megtekerésekor ami egy harmonika szerű fújtatót működtet, egy a mosógépekből ismert nyomáskapcsoló zárásával kapcsolja be a tápot. Feszültségek megjelennek, de nem tudom hol mennyinek kéne lenni? A hátulján van egy poti, egy fokozat kapcsoló, és egy EIN-AUS feliratú kapcsoló, de bárhová kapcsolom-tekerem nem történik semmi. A segítséget előre is kösz.
CL-5V6W távirányítós szolár LED reflektor használati utasítás
Üdvözöm a Tanya lakóit!
Kaptam egy 10W-os CClamp CL-5V6W távirányítós LED reflektort javításra.Az alap hiba a  szolár panel és a reflektor közötti hosszabbító kábelnél a polaritás fel volt cserélve.Ebből kifolyólag az akku nem kapott töltést. A benne lévő akkun semmilyen felirat nincs.Lítium akkura tippelek,mert van rajta egy kis NYÁK és talán az védi az akkut a túltöltéstől.Mikor hozzám került a szerkezet az akkuban 2V körül volt a feszültség.Miután a polaritást megfordítottam a szolár cella a fénytől függően 50-től 500 mA-ig töltötte az akkut. A kérdésem a következő: én azt tapasztaltam, hogy a lítium-ion akkuk két típusban 3,7 V és 4,1 V-osban léteznek,jól gondolom? Az akku idáig külső tápról 300 mA-rel töltve 3,3 V-ig  jutott. Elképzelhető, hogy el kell érnie a 3,7 vagy 4,1 V-t. Megszakításokkal  körülbelül 3-4 órát töltöttem.
Láttatok már szétszedve ilyen holmit?
Nincs-e valakinek hozzá használati utasítása, mert a távirányító gombjainak funkciói nem világosak. Ahogy megszűnik a töltés a reflektor bekapcsolódik. Van rajta 3,5 és 8 órás intervallum gomb. Mikortól számítódik az idő,amikor megnyomom a gombot, vagy amikor besötétedik? Az AUTO gombnak mi a  funkciója?Stb.
Üdvözlettel
Pistili
Galanti gem f5 elektromos orgona billentyű nem ad hangot
Szép napot! Elővettem a fészer aljáról ezt az orgonát. Legnagyobb megdöbbenésemre észre vettem, hogy valószínű egerek szétrágták a legvastagabb vezeték köteget a belsejében. Ezt megcsináltam. A dob része már hallat hangot de a billentyűk nem akarnak működni. Pontosabban teljes hangerőn huppogásokat hallani de semmi több. A-B-ig átnéztem az összes vezetéket de nem találok több egér okozta kárt. Rajz nélkül csak a panelon megírt feszültségekre támaszkodhatok és azokat jónak mérem. Ha valaki jártas ezek javításában az kérem segítsen mert elakadtam. "(olyan fórum téma megnevezést/elnevezést válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2 nem indul ) Az pl. nem elég, hogy "LG RE" vagy "Cuccok!!!" és így tovább... Comprende!?"
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling