Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

FUJITSU SIEMENS AMILO A1630 UNIWILL 258KA0 REV B SCH

NOTEBOOK-PC - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
1.3 MB
Page
42
Category
NOTEBOOK-PC
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar fujitsu manual?
Advertisements
Document preview [1st page]
FUJITSU SIEMENS AMILO A1630 UNIWILL 258KA0 REV B SCH service manual (1st page)
Preview of FUJITSU SIEMENS AMILO A1630 UNIWILL 258KA0 REV B SCH [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
FUJITSU SIEMENS AMILO A1630 UNIWILL 258KA0 REV B SCH service manual (2nd page)
Preview of FUJITSU SIEMENS AMILO A1630 UNIWILL 258KA0 REV B SCH [2nd page]
Click on the link for free download!
Advertisements
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    FUJITSU SIEMENS AMILO A-1630 A1630 UNIWILL 258KA0 REV 1630 258 KA
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant NOTEBOOK-PC forum topics:
Fujitsu Siemens PC ,D2660-A12GS2 alaplappal akkor megy (és akkor áll meg) amikor akar.Megoldva!
Sziasztok!Egy kis tanácsra lenne szükségem a hozzáértö szakemberek részéröl!Van a szomszédomnak egy Fujitsu Siemens PC je amely van mikor megáll magátol , máskor meg el sem indul attol függöen hogy mikor milyen "kedve van" éppen.Van ugy hogy 4-5 órát megy egyfolytában hiba nélkül ,másnap meg bekapcsolni sem lehet vagy ha mégis akkor pár perc vagy pár másodperc mulva megáll ,Bevittük egy "PC szervizbe" , itten PC ket javitanak és eladnak a reklámtábla szerint ,ujakat és használtakat is.A szóban forgo PC-t használtan vette a tulajdonosa ,éppenhogy kiszolgálta az 1 éves garanciát és ahogy kiment egy héttel a garanciábol azonnal beadta a kulcsot.A szervizben a "szaki" megnézte ott müködött rendesen ,azt mondta nincs semmi baja vigyük haza nem jo a lakásban a hálozati csatlakozó.Hazavittük,aznap müködött egész nap ,másnap már hiába nyomogattuk a kapcsolóját nem kapcsolt be.A fali csatlakozókban feszt mértünk de onnan minden más készülék normálisan müködik csak a PC nem. Felhivtuk a "szakit" telefonon azt tanácsolta telepitsük ujra az XP-t.Ujratelepitettük de a hiba továbra is fennált.Visszavittük a szervizbe , azt mondta memoriahiba DDR, kicserélte és minden ok lessz.Hazamentünk boldogan,aznap este ujra ugyanaz a probléma mint elötte.Ujra felhivtuk a "szakit" azt mondja vigyük vissza(30 km re lakunk az illetö szerviztöl).Visszavittük, ujra megvizsgálta és azt mondta hogy tápegység hiba. Azt is kicserélte most már nem lessz gond.Hazavittük még aznap este ujra beadta a kulcsot.Most már elinditani sem tudtuk egyáltalán. 7 sikertelen inditási proba után méltoztatott elindulni a gép ,de azzal a hibaüzenettel hogy a Windows inditása sikertelelen volt.Hiába probáltuk csökkentett modban,rendszerhelyreállitás meg minden opcioval sehol semmi eredmény.Megprobáltuk ujra feltelepiteni az operácios rendszert de ez is csak 3 probálkozás után sikerült mert amikor félig feltelepült a windows ,telepités közben is kétszer kikapcsolt a gép.Felhivtuk ujra a szakit de azt mondja nem tudja mit mondjon ..Levettem a gép födelét és ellégé melegnek tünt a klima a belsejében söt egyes elektrolit kondik is jol érezhetöen melegek voltak föleg a proceszor közelében.Szerintetek okozhat e egy egy kiszáradt kondi ilyesmit , vagy mit lehetne tenni vele ,mert arra gondoltam hogy ha a szaki nem tud mit tenni esetleg ujrakondiznám az alaplapot...Elnézéseteket kérem a hosszu szövegért és elöre is köszönök bármilyen jotanácsot mindenkinek tisztelettel Demeter!
Fujitsu Siemens Amilo Li2727
Hello! Van egy Fujitsu Siemens Amilo Li2727-es laptopom. Közel egy éves,és szét kellene szednem portalanítani,mert le fagyogat,és gyakran túl melegszik.Ehez a tipushoz keresek szervíz könyvet ami tartalmazza a szétszedés folyamatát,karbantartását.Tegnap már majdnem szét tudtam szedni,viszont van két csavar ami az optikai meghajtó tálcája felett van ,és nem lehet hozzáférni amíg ott az optkai meghajtó,de több helyen is tapasztaltam rejtett csavarokat ezért kellene a szervíz könyv.Lehet bármilyen nyelvű,kivéve Orosz,és Kínai ! Kérem hogy csak az válaszolja meg a kérdést aki 100%-ban tud segíteni ! Nem baj ha megoldatlan,ez a segítség 2-3-órát vagy mégtöbbet,viszont aki válaszol az minimum egy oldal linkjét küldje ahol ott a szervíz könyv. Remélem tud valaki segíteni. Üdv
Fujitsu Siemens Amilo La1703 Win 7 Telepitési promléma MEGOLDVA
Szép jó reggelt mindenkinek Szakemberek segitségét kérném, van egy Amilo La 1703 laptoppom amire nem tudok windows 7 et telepiteni. Több féle win 7 hetet kiprobáltam lemezröl vagy pendrivéröl de csak az első újra inditásig telepit es lassan leál.A gépnek elvileg tudni kellene települni a procija AMD mobile sempron 2.2 giga X 64 2 Gb os memoria 120Gb HDD widows 7 nek 30gb helyel A win 8.1 simán települ x32 és a x64 bites is. A HDD jó a Sentinel szerint 100/95 A Bioszba semilyen beállitás nincsen csak hogy miröl butoljon, jelenleg windows xp van rajta 20Gb os helyel de jó volna ha lenne rajta win 7 is a win 8.1 nem tetszik nincsen hozzá driverem. Tudna e valaki segiteni mit tegyek.
Fujitsu Siemens PA2548 drivereket keresek
Üdv! Sokat böngésztem a neten, de nem találtam érdemben semmi használhatót a laptopomhoz. Leginkább a kamerát szeretném használni, illetve elérni hogy az adapter kihúzásával ne csökkenjen le a kijelző fényereje. Előre is kösz!
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce