Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

GRUNDIG CUC636X SERVICE INFO

TV - INFO-TIPS
Type: (PDF)
Size
166.7 KB
Page
1
Category
TV
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar grundig manual?
Document preview [1st page]
GRUNDIG CUC636X SERVICE INFO service manual (1st page)
Preview of GRUNDIG CUC636X SERVICE INFO [1st page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    GRUNDIG CUC-636X INFO CUC636X CUC 636
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
Grundig CUC3600 szálkásak a függőleges vonalak/megoldva
Sziasztok! Ősöreg gépet kéne talpraállítani, mindene jó csak a függőleges vonalak mentén kisebb-nagyobb mértékben szálkásodnak-zizegnek a konturok. A kontraszt ha nagyobb jobban csinálja, melegedésre nem reagál, hidegen is előjön a hiba. Tippem a TDA8140, a két kondija cserélve mert ki volt száradva és ellőtte a bu-t, szerintem károsodhatott az ic is, mi a véleményetek? Melegszik is rendesen, 60fokos a borda a sortranzisztor mögött mérve. Persze cserélhettem volna próbára a kérdezgetés helyett, de nincs egy darabom se, köv. kérdésem valószínűleg az lesz hogy kinek van még raktáron?
Grundig HAMBURG 32 VLC 8140 S nem kapcsol be mainboard vev190r-6( beko) Megoldva bootloader hiba.
"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el." Köszön! A tv ugy került hozzám hogy nem indult.Minden rendben,távra nem kapcsolt be.Egy német szaki szoftver frissitést küldött,hozzá pen-re felmásol frissit a tv és müködik.Eltelt egy hét a hiba ujra előjött,elvileg azt irta a német szaki,hogy boot loader hiba.De most hiába próbálom frissiteni elindul és megáll a frissités.Lehet hogy meghalt benne az SPI flash?A flash tipusa EN25F80 elvileg ebben van a boot. Elköszön! "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Grundig Vision 742-7851T (SG sasszi) FET
Sziasztok, itt hever előttem kiterítve egy tárgybéli készülék. Zárlatos lett benne két db inverter Fet(??), 1H48SH felirat van rajta. Alatta FD8, ez alatt pedig 8447L. Nem találtam semmi ilyesmit egyik kereskedőnél sem. Miféle szerzet ez, mivel lehetne kiváltani? Köszönettel: Tamás
Rezonátor hiányos grundig TP100C távirányító javítása
Üdvözletem mindenkinek! A fenti képcsöves tv távirányító úgy érkezett javításra,hogy nincs benne a rezonátor.Tud-e valaki segíteni,hogy milyen lehetett benne.Előre is köszönettel mindenkinek g.zoltán "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce