Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!

GRUNDIG SU T5 CHASSIS SOFTWARE UPDATE

TV - INFO-TIPS
Type: (PDF)
Size
82.9 KB
Page
1
Category
TV
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar grundig manual?
Document preview [1st page]
GRUNDIG SU T5 CHASSIS SOFTWARE UPDATE service manual (1st page)
Preview of GRUNDIG SU T5 CHASSIS SOFTWARE UPDATE [1st page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    GRUNDIG SU T-5 SOFTWARE UPDATE T5 CHASSIS
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
Grundig cuc 5301 nem memorizálja az öszes csatornát
Szevasztok Ugy érzem üldöznek ezek a kis tv k,na ennek az a gondja,hogy 1 től 7 ig memorizálja a csatornákat,aztán a 11 est,aztán semmi egészen 30ig,31 től 49 ig jó. Ha kezdem álitani mindent átvált,beirom a csatorna számt,beugrik,de a memorizálás utánaz eredeti adatok vannak benne. Mi lehet a gondja,proc vagy tartalom sérülés?
Grundig ST 70-700
Üdv urak! Ez tv nem tudott elindulni készenlétből többszöri próbálkozásra sem. Sötétben látszott hogy az eltérítő tekercs csatlakozójánál szikrázott, ezért cseréltem egy másik hasonló eltérítőtekercsre, így ez a hiba megoldódott a gép elindult. Úgy néz ki az eredetinek is csak annyi a baja hogy kiolvadt a lába a csatlakozónál, még javítható. Most a másik eltérítővel nem jó a raszterkorrekció. Ohm-ra eltér valamennyivel az eredetitől, nem pont ugyanaz lehet. Szervizmenübe már be akartam lépni, de nem reagál egyáltalán a távirányítóra. A vevő megkapja az 5 V-ot. A táv-ot ellenőriztem telefonnal úgy néz ki jó. Cseréltem eeprom tartalmat, de azzal nem volt kép sem. Mi lehet még ami elkerülte a figyelmem? Köszönöm előre is!
Grundig 20" LCD TV
Szasztok... Előzmény: Pár napja kezdtem ezzel a csodával.. Nem volt semmi tápja... Külső 24V-ről megy, s egyből átalakítja 12V-ra, 24V-ról csak az inverter megy... A 24-12V átalakítást egy SO8-as SMD IC végzi, egy tekercset rángat ezerrel, 3A-es táp IC, BESZEREZHETETLEN... Vettem helyette egy TO220-as hasonló IC-t, de ugye nem fért be, kikábeleztem, s a tunerre felforrasztottam, hogy ne melegedjen, s kb 10 cm-es vezetékkel bekötöttem.. Ment is szuperül.. A 12V is elég tiszta volt, minden táp OK, a TV OK.. fél órát ment.. Még langyos sincs.. Majd másnap este bekapcsoltam, hogy van még 1 táv otthon tp156C (tp160C kell neki), mondom kipróbálom, de semmi.. Viszont csatornát váltottam a saját taszton, s onnantól kezdve nem fogott semmit :( Addig egy drót volt benne, s kész... Bevittem a szobába, kábelTV-t rádugtam, de nem fog szinte semmit. UHF 21-22-n fog épp színesen 1-1 adót, s a kábelsáv legvégén 1-2-t, de máshol semmi, s ezeket is nagyon gyengén.... Tuti nem ezek a legerősebb adók... Mi a k anyja lehetett vele??? AGC 4.5 V.. Semmi.. Valószínű tunercsere... ÉÉS: a távról nem lehet bekapcsolni... Van hozzá már gyári távom.. Minden funkció OK, ki is kapcsol, de bekapcsolni csak a taszról tudom... A service menüben álligattam a bekapcsolást, lehet állítani, hogy csak power gomb, vagy ch1.. Egyik állapotban sem hajlandó.. AGC ott 9-en van, de ha álligatom se lesz adás :( Valaki találkozott már hasonlókkal? Minden táp ok... Köszi Laci
Grundig CUC4510
Sziasztok! Tudja-e valaki, hogy lehet eltüntetni a fenti készülék OSD-jét? (azon kívül, hogy mindet kinullázom) Ugye ennek úgy kellene működni, hogy programváltás után pár másodperc múlva eltűnik, de ezen ottmarad. TXT modult cseréltem. Előre is köszi!
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce