Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
GRUNDIG T51-731TXT CUC7303 SERVICE INFO 2
TV - INFO-TIPS
Type: (PDF)
Size
61.6 KB
Page
1
Category
TV
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
GRUNDIG T51-731TXT CUC7303 SERVICE INFO 2 service manual (1st page)
Preview of GRUNDIG T51-731TXT CUC7303 SERVICE INFO 2 [1st page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
Grundig ST 70-700
Üdv urak! Ez tv nem tudott elindulni készenlétből többszöri próbálkozásra sem. Sötétben látszott hogy az eltérítő tekercs csatlakozójánál szikrázott, ezért cseréltem egy másik hasonló eltérítőtekercsre, így ez a hiba megoldódott a gép elindult. Úgy néz ki az eredetinek is csak annyi a baja hogy kiolvadt a lába a csatlakozónál, még javítható. Most a másik eltérítővel nem jó a raszterkorrekció. Ohm-ra eltér valamennyivel az eredetitől, nem pont ugyanaz lehet. Szervizmenübe már be akartam lépni, de nem reagál egyáltalán a távirányítóra. A vevő megkapja az 5 V-ot. A táv-ot ellenőriztem telefonnal úgy néz ki jó. Cseréltem eeprom tartalmat, de azzal nem volt kép sem. Mi lehet még ami elkerülte a figyelmem? Köszönöm előre is!
Grundig P14- 4705 e standby villog Megoldva!!!
Sziasztok! Hoztak hozzám a minap egy grundig P14-4705e tv-t hogy lecsapkodja a kismegszakítót! Egyenirányító diódákat cseréltem utána a jelenség az hogy standby led villog és nem reagál semmire kondikat átmértem jók zárlat nincs és a villogás fent áll . A segítségeteket kérném ! Köszönöm előre is ! Üdv: Balázs
Kikapcsol 45mp után : Grundig Lenaro LCD 19" 19-7711
Üdvözlet kollégák! Grundig Lenaro LCD 19" 19-7711 kikapcsol Standby- ba első bekapcsolás után kb 5 perccel, majd melegen kb 45 sec után. Service manual 2-19 oldalán lévő táp rajz alapján mértem. XKV194-03-as az én tápom száma, kicsi eltérések vannak a rajzhoz képest. Táppanelen kicseréltem az összes elkót, nagyfesz, és hálózati szűrő kondit. Ennek hatására már csak 45sec-ig marad bekapcsolva, előtte 1:45sec volt melegen a "szintidő". Standby-ban megszűnt a transzformátor viszonylag hangos ciripelése. VDD12,+12v_inv 12,5V VCC5 5,2V Ezeken nem mértem változást terhelés alatt, standby-ban is megvannak. Opton 0,6V , szekunder oldalon 1V. FSCM0465R Vcc 8V standby, 12V bekapcsolva. Limit ág nincs bekötve. UF4007F, D2004(4148) cserélve. Egyéb próbák, melynek hatására maradt a hiba: Tasztert bekapcs után lehúztam, mikrokapcsolót kiforrasztottam. Inverterről fénycsöveket lehúztam. Inverter tápfeszt F2050 segítségével megszakítottam. A main board-on a scaler ic-n van egy kisebb hűtőborda, kb 5 perc után 60fok közelébe kerül a hőmérséklete. Azt nem tudom, hogy kapcsolja ki a tápot a vezérlés, az optón csak a tápfeszt figyeli. Köszi a segítséget.
Grundig CUC1836 Nem indul
Sziasztok. Segítséget kérnék tölletek egy Grundig tévé javításához. A tévé tápját megjavítottam, most elindul. De számomra érdekes dolgokat csináll. Bekapcsolás után lila képernyő jelenik meg vizszintes csíkokkal. Távirányítóra és az előlapi gombokra semmi válasz. Néha csináll olyat hogy, a főkapcsoló bekapcsolásakor a képcső parázslik egy rövid ideig aztán kialszik de a tévé megy tovább. Ezt is csak néha csinálja. Mi lehet ez a hiba? Én már valami processzor vagy valamiféle vezérlésre gondolok.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling