Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
GRUNDIG V-2000 AMP
TV - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
788.7 KB
Page
4
Category
TV
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
GRUNDIG V-2000 AMP service manual (1st page)
Preview of GRUNDIG V-2000 AMP [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
GRUNDIG V-2000 AMP service manual (2nd page)
Preview of GRUNDIG V-2000 AMP [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
Grundig 32LXW 8695REF folyamatosan újraindul
Sziasztok! Munkatársam elhozta a tv-jét, ami egy Grundig 32LXW 8695REF, azzal a hibával, hogy elindul és egyből leállt, valamint próbálgatás után már csak a led villogott rajta. Szétszedtem és újrakondiztam a tápot. A nagy pufferkondija kezdett púposodni és egy másik a tápon lévő nagyobb trafó puffere, ami 22µF 450V-os kondi, az pedig ki is volt folyva rendesen. Valamint az optókat cseréltem (bár ezeket jónak mértem) a fő áramkörben és az optók által kapcsolt FET-et, mert meg volt szakadva egyik irányba, a másikba meg rövidzár volt. Most odáig jutottam, hogy ha összerakom a tv-t, akkor 1, max 2 másodperc után újraindul, de ha vagy a kijelzőt, vagy a háttérvilágítást nem dugom rá, akkor elindul hiba nélkül. Mintha a táp kevés lenne neki. A feszek az indulás pillanatában mind rendben vannak. Három feszültségnek kell lennie a tápcsatikon indulás után. 5V, ami nagyon pontos. A 12V és a 24V kis eltéréssel, szintén megvan induláskor. 12V helyett 11,8V illetve 24 helyett 24,7V van. Mind a három feszültség egy pillanatra 0-ra esik, amikor a táp és vele együtt a tv újraindul. Ami érdekes, hogy a segédtáp is 5V-ot ad stand by állapotban, ami az egyik lábon a táp panelre visszavezetve 0,7-re csökken bekapcsolt állapotba lépéskor. Viszont ez az újraindulás pillanatában visszaemelkedik 5V-ra, mintha pillanatra kikapcsolna az egész. Viszont abból kiindulva, hogy a segédtáp fesze nem tűnik el és pl inverter nélkül bekapcsol, így azt feltételezem, hogy a hiba a 24V-os tápkörben lehet. De az is elképzelhető, hogy tévedek. Szerintetek mit tudok rajta még cserélni, ami javíthatja a hibát? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv: spgabor UPDATE: Köszönöm mindenkinek a segítséget, aki tanáccsal látott el a javítást illetően. PFC áramkörben mindent kicseréltem, még a vezérlést is, de ez után is instabil volt. Mivel nem volt kedvem tovább próbálkozni vele, vettem bele egy jó tápot, a régit odaadtam munkatársamnak, hogy tegye el alkatrésznek. Köszönöm peti368-nak a panelt.
Grundig távvezérlő távirányító feleslegessé vált Tele Pilot 360
Hello, kollegák, Ez a Grundig távvezérlő - távirányító feleslegessé vált. Típusjele (ez van ráírva): Tele Pilot 360 Tele Pilot 360 GRUNDIG
GRUNDIG STF 72-2010/8 TOP
2SC5331 tranzisztor,zárlatban.Volt csere de újra kiég.Körülötte átnézve minden,csak a sorkimenő nem de nem tudom hogy lehetne megbizonyosodni róla hogy rossz vagy jó.Ebben szeretnék segítséget kérni.Nem szeretnék tranzisztorokat tucatszámra venni.
Grundig T 51-732/4
Hello! Egy kis segítséget kérnék a hibakereséshez. Egy Grundig T51-732/4 text típusú Tv-vel küzdök. Hiba leírása: Bekapcsolásnál egyből kivágja a biztit. Ha sorba kötök vele egy 100W-os izzót, akkor az izzó világít majd lassan elalszik, Tv megpróbál elindulni.. Majd megint világít az izzó... és ez így tovább.. Elég durung módszer tudom, de így legalább megmarad a Tv biztije.. Én személy szerint a tápban gyanakodtam valami szűrő kondira... Vagy??
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce