Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
ICC17-DST-REPLACEMENT-KIT
TV - INFO-TIPS
Type: (PDF)
Size
918.2 KB
Page
1
Category
TV
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
ICC17-DST-REPLACEMENT-KIT service manual (1st page)
Preview of ICC17-DST-REPLACEMENT-KIT [1st page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
THOMSON 29DX25ES ICC17 hangszóró kellene
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy milyen hangszóró lakozik ebben a gépben, mert az egyik oldali nagyon rosszul szól, de addig nem akarnám elhozni míg nincs másik hozzá. Hol lehet szerezni hozzá?
Thomson ICC17
Sziasztok! Megakadtam ezzel a döggel. Leánykori nevén 21MT22E. Bekapcsolva a hálózati kapcsolót feláll Timer állapotba majd stbyba. Nos innen nem indul el csak egyet pislant a LED a parancsra. Ami érdekes, hogy ha addig indítom míg Timerben van akkor kifogástalanul működik. Lekapcsolva távval is visszaindítható addig a pár mp-ig amíg stby-ba nem kerül. Ha gyerekzárba teszem onnan akármikor bekapcsol. Ilyenkor Timerben marad, nem áll le stby-ba. A táp primer és szekunderoldalán elkó hegyek cserélve, a sormeghajtás szűrője is. Amikor megpróbálom indítani a sortáp a Timer 70V helyett 40-45V között ingadozik. Kérem aki tud valami okosságot ossza meg velem! Kisbalta kikészítve. :szetver: Előre is köszi!
Thomson 28DG22E (ch:ICC17) trafós vagy nem? MEGOLDÓDOTT
Üdv mindenkinek! A címben szereplő TV került hozzám, rég volt vele már dolgom, utánaolvasva elég problémás chassis. Alaphiba: készenlét OK (Usys ~70V). Indult tasztról és táv-ról is, nagyfesz egy pillanatra felállt, majd 27-es hibakóddal leállt készenlétre. Szétszedtem, próbára elindítottam és el is indult, méricskéltem (Usys ~132V), átnéztem, ütögettem KH nincs. A képe fényerő és kontrasztszegény volt, majd a trafó vasmagjáról kicsi szikra és a TV leállt készenlétre. Onnantól csak a teljes áramtalanítás után lehetett újra elindítani. A TL02 (BF422) tropa volt, mivel a vasmagról a kollektorán lévő RL01-re húzott a szikra. Cseréltem (BF420 volt most helyette), és teljesen jó kép lett rajta. Ment, ment, mendegélt, már vagy 2 perce, majd szikra és leállt. Újraindítva ismét kontrasztszegény, gondolom TL02 megint tropa. Szerintetek trafócsere megoldja a hibát, vagy csak a teljes kitt cseréjével lesz jó? Melyik trafó mehet bele? Ebben gyárilag Orega 10608680 van, azt olvastam nem jó akármilyen bele. (Igaz a gazdi nem akar sokat rákölteni, lehet nem kéri majd a javítást, pedig jó képe lenne...) Üdv: fridiszerviz Megoldódott! Trafós volt. Az egyik tanyalakó jóvoltából került bele egy bontott, ámde kiváló állapotban lévő eredeti trafó, így újra életre kelt a készülék, és remélhetőleg sokáig boldogítja még a gazdáját!
Thomson ICC17-es sorvégfok
Kedves Szaktársak! Itt kinlódok a fenti készülékkel.Szénné égett benne a TL51=TR03 400T tirisztor.Helyettesítőt nem találtam.A közönséges tirisztor nem jó helyette.Arra sem sikerült rájönnöm,hogy egyáltalán mit csinál.Ha valakinek van valami jó ötlete nagyon megköszönném.Robinéni.
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling