elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician. Downloading is free!

Thank You!
JVC GR-D340E D345E
CAMCORDER - SERVICE MANUAL
Type: (ZIP)
Size
6.4 MB
Page
---
Category
CAMCORDER
SERVICE MANUAL
Sponsored link
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?
Document preview

There is no preview for this item!

Possible causes:
 
 • this is not a pdf file.
 •  
 • pdf, but possible corrupted, or password protected.
  (If this is the reason, announce it
  with the blue man icon on the top and I remove it.
  You can login to do that!)

 •  
 • pdf, but no preview picture generated yet.

 • Sponsored link
  This file is downloadable free of charge: ...processing...
  You don't need to be registered user for downloading, but if you are not logged in, only 3 downloads per day possible for you.
  Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
  so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
  These free programs can be found on this page: needed progs
  If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
  If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
  If you want to get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
  or write your question to the Message board without registration.
  You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!
  Sponsored link
  Relevant forum topics:


  JVC GR-D720E Páralecsapódás miatt nem működik!
  Sziasztok! Tegnap hozták ezt a kamerát, hogy már egy jó ideje nem tudják használni. A kamera azt írja ki, hogy CONDENSATION,OPERATION PAUSED PLEASE WAIT, a használatiban azt írja erre, páralecsapódás következtében jelenik mez ez az üzenet, és egy óra elteltével újra üzemelnie kellene. Ez a kamera nyilván nem olvasta a használatiját, mert már eltelt bőven az 1 óra, és semmi életjel nincs nála. Ennél is a nedvesség érzékelő mehetett tönkre, mint annak idején az Goldstar videókban? Merre található ebben a masinában, mert vaktában nem akarom szétszedni. Tanácsaitokat előre is köszönöm.
  JVC GZ-MG 130E
  Sziasztok és Kellemes Húsvétot! Adott ez a HDD-s videókamera. Azzal hozták egy jónéhány napja(van ez egy hete is), hogy kellene egy 12V-s akkuból készíteni neki tápot. Illetve, hogy amit vettek bele, azzal a communicating error-t írja és csak akkor jó, ha a bemenő táp és az akku hátulján lévő tápcsatit? összekötik egy kábellel.Addig szórakoztam az új hibátjelző akkuval, amíg az eredeti akkut betéve is a communicating errort nem írja és kikapcsol.Tápját rátéve akku nélkül, illetve azzal, ha a táp rajta van, működik. Amit észrevettem-akkor nem-, hogy nem tölt, mivel a töltésjelző led villog 4-5-t és sötét marad. Szétszedtem, a tanyán volt hozzá sm, de semmit nem találtam.Csati zár, a biztosítékok, bizti ellenállások jók. Neten nemigen van erről valami, illetve ami van, az az akkut jelöli meg, csakhogy ez az akku eddig jó volt, csak kivettem és próbálkoztam a vettel és azután betéve a jót is azt írta ki, amit írtam.Már húsvétra kellett volna, de 30-ára biztosan, mert ballagás. De! Így nem adhatom vissza, hogy a régi akku is ezt írja ki, hogy "communicating error"! Ez nagy égés lenne! Mi lehet ezzel? Nem hiszem, hogy akku lenne, mert feszek jók, terhelhető.Már elment ezzel jónéhány napom, de nem ez számít, hanem, hogy legalább jól kapja vissza. A plusz táp nem, okoz gondot, mert azt egy stabkocka és egy áteresztő tranyóval megoldanám,plusz bizti, védelem, csináltam jónéhányat, csak ezt az akkut nem értem.Valami szoftveres, vagy reset? Próbáltam az elemet is rövidrezárni, az időés dátum nullázásán kívül semmi. Ha valaki tud, segítsen! Mondanom sem kell, hogy s.o.s. :jajj: ! Köszönöm:Sándor
  JVC GR D320
  Sziasztok! Ismét elakadtam ezért(is) segítségetek kérném. A nevezett kamera azt műveli velem, hogy bekapcsolás után "UNIT IN SAFEGUARD MODE" üzenetet küldözget. Tudja esetleg valaki mi a nyavajája ilyenkor?? Üdv, Z.
  Similar manuals:

  If you want to repair electric appliance, do not hesitate to join us by registering to the site (by fill up a simple electricity test)


  ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::