Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!

LOEWE-OPTA AUTO-LORD 52330 SM

AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
3.1 MB
Page
5
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar loewe manual?
Document preview [1st page]
LOEWE-OPTA AUTO-LORD 52330 SM service manual (1st page)
Preview of LOEWE-OPTA AUTO-LORD 52330 SM [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
LOEWE-OPTA AUTO-LORD 52330 SM service manual (2nd page)
Preview of LOEWE-OPTA AUTO-LORD 52330 SM [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    LOEWEOPTA AUTOLORD 52330 LOEWE OPTA AUTO LORD LOEWE-OPTA AUTO-LORD
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
Philips FW36 mini HI-FI CD uzemmodban DEF hibakod.
Szevasztok!!
A cimben szereplo mini HI-FI-t szeretnem "eletre" kelteni.Magno,radio tokeletesen mikodik.CD uzemmodban DEF hibauzenet olvashato a display-en.  es a mehanika meg sem moccan.Feszultseg ala helyezeskor, a foton lathato (jobbrol az elso) fogaskereket,belyebb huzza majd kitolja,egyebb semmi.A mehanikat kitisztitottam,atzsiroztam,nem szorul es osszeraktam ahogy volt mikor hozzam kerult.Valaki elottem mar probalta javitani,sikertelenul.Csereltem meg az attet szijjat ami a talcat mozgatja.Mertem a        mikrokapcsolokat,ellenallasuk , zart helyzetben,1 Ohm alatt vannak.Mi okozhatja a hibat?
A masik keresem az volna , hogy mivel hianyzik a CD talcarol az elolapba illeszkedo resz,hogy nincs e valakinek egy  amitol megvalna.
Segitseget koszonom,Peter
http://keptarhely.eu/view.php?file=20181114v00okibn2.jpeg
http://keptarhely.eu/view.php?file=20181114v00ocu1vw.jpeg
http://keptarhely.eu/view.php?file=20181114v00owgjd.jpeg
http://keptarhely.eu/view.php?file=20181114v00ovo6vg.jpeg
Music Air magnódeck - oszcillátor probléma
Pár hónapja hozzám került egy Music Air MHD-2400 típusú régi kazettás deck, megkímélt szép állapotban. Beindítható, nagyrészt működik is (igaz, jó nagy nyávogással indul, de azt majd a szíj cseréje megoldja..), leszámítva, hogy az előmágnesező részbe, ill. az azt tápláló oszcillátorba korábban belekontárkodtak, aminek eredményeképp felvételkor tökéletesen töröl, de csak recsegő, beütésszerű hangokat rögzít. Próbáltam több helyen is kapcsolási rajzot keresni hozzá, de annyira ritka típus, hogy sehol nincs hozzá a neten, még fizetősen sem.. Szóval végül nekiálltam visszarajzolni a látottak alapján az oszcillátorblokkot. Az eredményt csatolom, remélem nem nagyon hülyeség, mert ehhez nem nagyon értek amúgy, inkább a hangfrekis erősítőkben vagyok otthon.. A 'kis X-ek a két körrel' azt jelzik, hogy ott a panelen van furat, de nincs beforrasztva semmilyen alkatrész, ott valószínűleg hiányzik valami a gépből. A 'dobozka a kérdőjellel' pedig a második képen a bekeretezett rész, ugyanis ott rájöttem, hogy onnan sehova nem megy tovább a jel, így nyilván nincs előmágnesezés. Az alsó egybefüggő fóliasávból megy egy átkötés a két előmágnesezést szabályzó potméterhez, ill. az előttük levő kondihoz. Fölül meg a trafó megcsapolásai vannak odavezetve. (Hogy a fóliát ne sértsem fel még több helyen, nem ott kötöttem össze a két sávot, hanem a képen is látható szürke vezetékkel.) Nos, ezekből mind a 3-at külön kipróbáltam összekötni az előmágnesező résszel, aminek eredményeképp már rögzít a készülék, de továbbra is besúg, torzít a magasabb hangokon (kb. mindhárom kivezetéssel ugyanúgy). És közben ezzel együtt megjelent még egy hibajelenség, mégpedig hogy az oszcillátor megindulásával egy magas, fütyülő-sípoló hang jelenik meg a kimeneten, ami a szalagra is rákerül. A gerjedés szintje és frekvenciája változik, ha a szalagtípus kapcsolót más állásba hozom, de akkor még látványosabban, amikor a főpanelen az előmágnesezés szabályzó potmétereket tekerem. Szóval egyelőre itt tartok, és meg is akadtam kissé. Most ez a gerjedés hiányzó alkatrész miatt lehet, valamelyik elem meghibásodott; netán a kapcsolás sem lehet eredeti, mert elvi hibás? Illetve, sajnos se analóg - kHz-es tartományban is jól mérő - multim, sem pedig szkópom nincsen - ezek nélkül lehet egyáltalán tovább haladni? http://kepfeltoltes.hu/150823/musicair_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/150823/1171883847musicair_002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
DENON AVC-A11SR erősítő táp hiba
Sziasztok! A készülék bekapcsol, de nem szól, végfokok talán működhetnek, a kimenetükön nincs egyenfeszültség. A tápegység részben, ahol a + és -5 V és a további segédtápok vannak, ott valami hiba lehet, mert több tápfesz hiányzik. Itt a stabilizátor IC-k talán tranzisztorokon keresztül kapják meg a diódahídról a tápfeszültséget és ez a rész egy eléggé bonyolultnak néz ki rengeteg alkatrésszel. A panel aljához nem lehet hozzáférni, mert közvetlen alatta van egy A4 méretű digitális procis panel. Valaki javított már ilyet, esetleg rajz van róla, mert nem találtam sehol sem. Köszi a válaszokat.
Kenwood
Üdv mindenkinek!! Adott egy suzuki vagoner és egy kenvud autósrádió,a rádió tökéletesen működik ha áll a motor, de ha be indítom az autót a rádió hangja neki áll szaggatni,nem recseg hanem ki ki hagy.Ha az autó be melegszik ez a folyamat szite teljesen meg szűnik.A rádiót meg tápláltam közvetlenül az aksiról-- semmit nem változik a dolog. A dolog érdekessége, hogy szinte csak gáz adáskor jelentkezik ez a jelenség, de jellemzően inkább csak menetközbeni--gyorsítási alkalomkor, ha áll az autó és úgy pörgetem fel a motort akkor szinte nem is mutatkozi a jelenség. Ha valakinek van valami ötlete, próbáltam a rá olvasást a szemmel verést ,.... de semmi nem változott. Üdv Sallaan1
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce