Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

LOEWE-OPTA LISSY 5940 SCH

AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PNG)
Size
292.1 KB
Page
---
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar loewe manual?
Document preview [1st page]
No preview item


No preview item for this file.

Possible causes:
  • No preview picture generated yet.
  • It is not a pdf file.
Advertisements
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    LOEWEOPTA LISSY 5940 LOEWE OPTA LOEWE-OPTA
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
VIDEOTON R6363S FM vevő elhangolódik.
Üdvözlet Mindenkinek! FM vételnél ugrásszerűen elhangolódik a vevő valamelyik szomszédos adóra,néha visszaugrik a lehangolt csatornára, véletlenszerüen.Az üzemmód váltó csúszó érintkezőket próbáltam kontakt tisztítóval kezelni /elég nehéz hozzáférni/,de a jelenség maradt.A hangoló feszültséget szkóppal figyeltem,nem változott a hiba beugrásakor. Az elhangolódáskor a hangolásjelző LED-sor is követi a változást, és a beugrott adó vételi szintjét mutatja.Kérem a témában tapasztalt kollégák segítségét.
sony cdx 3900r cd-s rádió nincs hang
Üdv a tanyasiaknak. Örököltem ezt a kütyüt.Minden szépen világít, meg látszólag működik is, de hang az nem jön az ártatlanból. Vagy le van tíltva a hangrész, vagy akármi. Se rádió se cd. A táp íc-t nem tudom hogyan kell kimérni, de nem melegszik.A proci adja a parancsokat, a végfoknál sem tudom milyen fesznnél van standby. Ami a kapcs rajzon van fesz, kimegy mindenhova. Valami ötlet??? "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Tschibo 292340 rádióból hogyan lehet a kártyát kinyerni, a forgató gombokat levalásztani?_Megoldva!
Mindenkinek üdvözletem!
Ugyan nem annyira gyatra a masina, hogy torzitonak neveznèm, de azert nem HiFi, nem tudtam jobban mashova besorolni...
Gondolom nem nekem kellett elsöre ezzel a csodaval (rendelhetö; 41528) küszködnöm;
de nem merem a gombokat tulzottan feszegetni_kivülröl elegge makacsan allonak hatnak, pedig erzesre mindet lekell szednem!?
A kartyaja is feladta a lecket -hatlap no problem, adja magàt: van rajta _jo 10cm melyen a dobozban_ legalabb 2db piciny (1-1,5mm?) csilliag csavar, nomeg nehany talan duplaja meretü- remelhetöen nem kell ezt mind kicsavarni (kvazi nögyogyaszati behatolassal) ahhoz, hogy a ki-be/modus valto kapcsolojat kh-metesithessem?
Kezelesit leltem eddig a neten-persze abban ez nem tema, ez ugyan reklam kep, de 100-ra azonosak...

Segitsegtek elöre is köszönöm!
Kari.
Megoldas:
1,
A kapcso gombjahoz NEM KELL NYULNI!
2,
A hatlap levetele utan 7db kissebb csillag csavart megkeresünk a doboz èlei-sarkai mentèn_ 145mm melyen, s 3-4 alig làthatoan!_ezek az elölap tàvtarto làbait rögzitik a szuper làdàba-belülröl. Ebböl 2 a fölsö szegletekben valos "öröm is lehet nèmely szadozonak", de en inkabb a tervezö felmenöit emlegettem szorgalmasan_ vissza varazslasuk gondolom legalabb ily eccerü szolamok kivaltoja lesz-sicc!
3,
A hangerö & hangolo gombokat lefeszegetve (4,5mm melyen ülö also reszük a kb 0,7mm-el nagyobb atmèröjü üreg falai közt pl. 2 kissebb, de erös hegyü csavarhuzoval mèg eppen megoldhato)majd a kartyat ujabb 5 piciny csavarral az elölaptol megszabaditva, kisse eltudjuk tavolitani töle, s a "skala üveg" karmantyuit kisegitjük elörefele az elölap nyilasaibol, ekkor a mutatot is kihuzhatjuk elöre, s vègül a kartyat az elölaptol elforditva, a kapcsolo 12 labat kiforrasztva: lehet, hogy kiderül, hogy az egesz cirkusz a "sok hüho semmiert" kategoriaban indult-ez mèg bekövetkezhet.
Minden segitö szandekot-faradozast igen köszönve kivanok szèp estèt! K.
 
PU Xing márkájú, PX-02UR rádió néma, semmit nem csinál
Sziasztok! Nem szeretném, ha kinevetnétek. Van egy kínai "HI-FI" rádió, legalábbis ez van ráírva. Van USB bemenete, kártyaolvasója, aux-a, és rádió is egyben. Megy hálózatról, elemről, akkuról (beépített). Néma, és szeretném megjavítani, ha lehet, (---már ez maga őrültség, tudom---). Rajzról nem is álmodom, de van benne egy A618349 (1T) SMD IC, erről, ha tudna valaki infót, azt megköszönném. A rádió tipusa:PX-02UR Utólagos korrekció: nincs kijelzője, semmit nem csinál, nem kapcsolható. Egyedül a hang végfok él. Köszönettel Attila "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce