Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
LOEWE BULLETINS
TV - INFO-TIPS
Type: (PDF)
Size
3.5 MB
Page
109
Category
TV
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
LOEWE BULLETINS service manual (1st page)
Preview of LOEWE BULLETINS [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
LOEWE BULLETINS service manual (2nd page)
Preview of LOEWE BULLETINS [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
Loewe Planus 4672Z [Ch-Typ110Q41] tuner forrásról "No signal" hiba jelenkezik. [MEGOLDVA!]
Sziasztok! Sajna küzdök ezzel a készülékkel. Tuner hibával került hozzam hogy kh-s. Valóban az volt. Vittem volna vissza a tulajnak, természetesen előtte le próbáltam a készüléket. Teljesen hiba mentes volt. Rendben volt jel, a tunerről is. Ma viszem vissza s nincs jel a tunner felöl. Illetőleg egy alkalommal volt de az is csak egy ki es be kapcsolás alkalmával. Azóta csend, vagy is nincs jel felirat röhög rám. En meg értetlenül szemlélem a dolgot. Ha valakinek volt hasonló hibája kérem segítsen ki. Most viszem újra vissza készüléket. Minden segítő hozzá szólást előre is köszönöm! Üdv István! Hiba oka: Az euroscartot is tartalmazó öcsi panelen az egyik tranzisztoron (a pozíció számát nem sikerült megjegyeznem.)forrasztó ón okozott zárlatot. Ez az árnyékolólemez alatt volt található, rejtély hogyan kerülhetett oda. Ezt a részt korábbi javításom alkalmával, meg sem bontottam, az öcsi panelt egy az egyben kivettem. A másodszori szét bontás alkalmával a hangvégfokozat IC lábai is körbe voltak repedve. Ezeket is kijavítottam, illetve tüzetesen átnéztem még egyszer minden forrasztást, majd csak ezek után raktam újra össze a készüléket. A készülék az elvégzett javításokat meghálálta, mert nem indul már lomhán, illetve a bevezetőben is leírt hiba is el hárult. Köszönöm mindenkinek a segítő hozzá szólásait! Üdv Istvan78
Loewe Planus 4672Z tévé kattog, kb 10mp periodikusan.
Sziasztok! A címben írt készülék a fent írt hibát produkálja. A táp körben már szinte mindent kimértem amit lehet, de nem leltem a hibára. Amikor be kapcsolom a készüléket akkor a stand by LED és a PW on LED együttesen világít. Amikor relé kattan akkor a zöld LED kialszik egy pillanatra és a folyamat kezdődik elölről. A sorvegbe bele meregetve nem találtam zárlatot, amit tudtam átmértem, de alap feszültségek nincsenek, kivéve a 3,3V amit mértem, de ezeket több ponton mértem. Nem tudom hogy merre keressem a hibát. Ebben kérném a segítségeteket. Készítettem képeket is. Üdv Istvan78!
LOEWE TV távval való kikapcsoláskor a fütés nem alszik el,de a tv kikapcsol!
Sziasztok! Müködik szépen ez a tv ,de ha távval kapcsolom ki,a fütés világit a képcsöben de a tv kikapcsol amugy! De van hogy ugy viselkedik,hogy ha távval kapcsolnám ki,egy pillanatra kikapcsol,elmegy fény kép minden,és 1 másodperc mulva visszakapcsol magától szóval ilyesmik vannak vele! Kondi hiba lehet ez? és ha igen akkor hol merre keresssem? Üdv:Sparco!
LOEWE 106 cm plazma tv javítással foglalkozik-e valaki?
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem a következő dologban: Kaptam szinte ingyen(15000 ft)lomos barátomtól egy LOEWE SPHERIOS 42 HD plazma tv-t."Jónak" hozták kintről de nem az :).Eme remekműnek van úgynevezett" SINAL BOX"-a ami fogadja a külső jeleket és küldi be a szép nagy tv-be.Bekapcsoláskor a piros készenléti led mellett életre kel a zöl üzemi led is és pár másodperc múlva el is alszik.Fogyasztás mérővel próbáltam és bekapcskor csak a Signal box áramfelvétele mutatkozik (27 w)a tv meg sem nyikkan (annak a fogyasztása 260 w).Ha jól okoskodom(mint teljesen laikus)a tv-t a signal boxal összekötő brutál kábelen megy minden jel többek közt a készülék beindítása is.Arra gondoltam nem küld a készülékbe indító jelet vagy valami oknál fogva a signal box tápja rossz éa a benne lévő részegységek táp híján nem indítják magát a tv-t.A signal boxot szétbontottam a táp panelt átnéztem(már amely részéhez értek).Találtam 2 db nyák biztit amik elszálltak és az egyik bizti után volt 1 smd alkatrész ami elszenesedett a tokozásból és a környezetéből dióda lehetett(ez csak feltevés).Amiben kérném megtisztelő segítségeteket:kapcsolási rajz kellene a signal box tápellátásáról,esetleg oly segítőkész tanyasi ember aki boldogul eme (szerintem)csúcstechnológiás szerkezettel és meg tudná javítani.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling