Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
MURATA CERAMIC FILTERS [CERAFIL] FOR FM RECEIVERS CATALOGUE
OTHER - OTHER
Type: (PDF)
Size
992.4 KB
Page
57
Category
OTHER
OTHER
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
MURATA CERAMIC FILTERS [CERAFIL] FOR FM RECEIVERS CATALOGUE service manual (1st page)
Preview of MURATA CERAMIC FILTERS [CERAFIL] FOR FM RECEIVERS CATALOGUE [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
MURATA CERAMIC FILTERS [CERAFIL] FOR FM RECEIVERS CATALOGUE service manual (2nd page)
Preview of MURATA CERAMIC FILTERS [CERAFIL] FOR FM RECEIVERS CATALOGUE [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant OTHER forum topics:
Alfa centauri elektromos kerékpár EB010B Akkupack bekötés
Szevasztok! Címben említett akkupackban eléget a kulcsoskapcsoló és a tápcsatlakozó. Második apám úgy gondolta ez neki nem okoz problémát, így meg is rendelte a hozzávalókat. A képen látható eredménynél szólt nekem, hogy baj van. https://lh5.googleusercontent.com/-yutxpKMO-eY/T-rj8JOaD2I/AAAAAAAAAWY/dL5XgXd3TgM/w796-h597-k/PICT0024a.JPG Ha összefutott már valaki ilyennel és emlékszik, netán csinált egy skiccet a bekötésről, legyen szíves ossza meg velem, velünk. Valószínűleg magam is rájövök idővel, de a próba nem mindig szerencse. 50% esélyem van, hogy eltalálom a helyes polaritást a tápcsatlakozón. Előre is kösz! Péter
Panasonic SL-SX240 discman fejhallgató erősítő IC (műv.er.: NJU7082BV) helyettesítése
Sziasztok! Egy Panasonic SL-SX240 típusú discman fejhallgató erősítő IC-jének helyettesítése ügyében szeretnék segítséget kérni. A hibajelenség: az egyik kimeneti csatorna döglött. A hibát sajnos én okoztam... Kísérletezés közben véletlenül bement a most halott csatornán kb. 25 V. A lecke megtanulva, most szeretném rendbehozni. Amit idáig tettem: letöltöttem a service manualt innen az oldalról, megállapítottam, hogy az IC egy teljesítmény műveleti erősítő, nevezetesen NJU7082BV típusú. A műveleti erősítő bemenetén mindkét csatorna megvan, a kimenetnél viszont csak az egyik => a készülék többi része talán jó, a gond az IC. Az IC-t a New Japan Radio gyártja, ha még gyártja. Egyébként a digi-key-től lehetne venni néhány dollár + kb. 60$ szállításért. Sajnos a hivatalos magyar kereskedőnek nincs belőle készlete, a kedvemért meg nem rendelnek belőle. Az IC SSOP8 tokozású, eddig odáig jutottam, hogy talán az LM4808 lábkompatibilis, meg közel hasonló méretű lenne (VSOP8), csak rövidebb kb. 1,5 mm-el. Magamtól a következő lehetőségeket látom elképzelhetőnek: 1.: rendelek a digi-key-től (nagyon sok a szállítási költség), 2.: megpróbálok sample IC-t kérni (van sample szolgáltatásuk, csak a többi gyártóval szemben sokkal több info-t kérnek a leendő termékről, amit "építek" a sample segítségével), 3.: találok helyettesítő típust, (4.: találok Magyarországon elfekvő készletet.) Örömmel fogadnám a javaslataitokat.
Zenélő doboz?
Sziasztok! A képen látható készülékhez lenne szükségem a segítségetekre, ha valaki látott, találkozott már ilyennel? Sajnos ez meg se nyikkan. Van benne egy táp, amit a hálózatra csatlakoztatva tölt egy akkut, erről működne. Alaphelyzetben sehol nincs fesz., a hátulján lévő kar megtekerésekor ami egy harmonika szerű fújtatót működtet, egy a mosógépekből ismert nyomáskapcsoló zárásával kapcsolja be a tápot. Feszültségek megjelennek, de nem tudom hol mennyinek kéne lenni? A hátulján van egy poti, egy fokozat kapcsoló, és egy EIN-AUS feliratú kapcsoló, de bárhová kapcsolom-tekerem nem történik semmi. A segítséget előre is kösz.
Beltéri egység tápjában található IC beazonositása (megoldva)
Üdvözletem mindenkinek ! Olyan irányú kérdéssel fordulok a tisztelt tagság felé , hogy a tv -m beltéri egységét meglátogatta egy nagyobb feszültség (villám) mint amit elviselt volna ebből kifolyólag a táp részben található IC megadta magát és elszállt a szó szoros értelmében mert teljesen lerepült a teteje , ezáltal nem lehet elolvasni a típusát . Amit ki tudtam olvasni az annyi hogy a felső sorban ezt találtam : "1200P60 " , középen ami megmaradt :"....CL , és alul ennyi látható :"....42G " Az a kérésem ha valaki tud a be azonosításban segíteni azt nagyon szépen megköszönöm .
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling