Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
PHILIPS 107P50
MONITOR - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
3.2 MB
Page
6
Category
MONITOR
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
PHILIPS 107P50 service manual (1st page)
Preview of PHILIPS 107P50 [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
PHILIPS 107P50 service manual (2nd page)
Preview of PHILIPS 107P50 [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant MONITOR forum topics:
Philips 170s6 Inverter trafó hiba/kérdés
Sziasztok! Inverter oldali két trafóból az egyik szekunder oldalán szakadás van (sajnos nem a látható részen). A jó trafó szekunder oldalai között 530ohmot mérek (a primer rendben). A kérdés pedig az, hogy mennyire toleránsak ezek az áramkörök amik a trafó körül vannak...ha a normális értékekhez képest egy másik trafót teszek be ami 10-20-30%kkal eltér, az működhet hosszú távon is? (Mert gondolom bekapcsol, max a védelem tiltja le, ennek a tűrését nem ismerem, de hogy hosszú távon mit okoz ha láthatóan működik, arról fogalmam nincs). Valakinek esetleg tapasztalata etéren? (Esetleg ha valakinek van egy belőle emberi áron, az is jó :) it-e19-nb4004b)
Philips 190cw hullámzik, zavaros - megoldva
Üdv! Segitséget szeretnék kérni egy Philips 190CW9 tip. monitor problémájának megoldásához. Nem kapcsol be hibával kaptam. Szétszedtem, mértem. Volt pár rossz kondenzátor benne, a main és inverter panelon is. Ezeket kicseréltem, bekapcsolt a monitor, de szellemképes volt, -mintha árnyéka lenne mindennek- függőleges sötét csikokkal. (utolsó 2 kép) Kicseréltem a többi elkot is (kivéve a 400V-os puffert, mert az nincs itthon), javult a helyzet, de még mindig nagyon rossz a képe. Van, hogy a csikok megmaradnak, és üzem közben hirtelen majdnem megjavul a kép, van, hogy már bekapcsoláskor nem jelennek meg, de azért zavar maradt a képben(2.kép). Mikor majdnem jó a kép, akkor is van benne vibrálás és zavar. Ez főleg szinátmeneteknél jelentkezik.(1. kép) A service manual ilyen hibákra az auto feliratú gomb használatát javasolja, hogy változtat a fázison, de nem segit. Mit tehetnék még? köszi :)
LCD Philips 170A - monitor periódikusan ki- és bekapcsol
Sziasztok Van egy Philips 170A Lcd monitorom es a kotvekezo keppen viselketik: - bekapcsolas utan egy olyan jo fel orat mukodik es utanna elkezd ki es be kapcsolni. Ez a jelenseg egy ido utan helyrejon vagy legrosszabb esetbe orak utan. - a jelenseg akkor is megtortenik ha nincs jel adva ra. - ha kikapcsolom akkor egy ido utan magatol bekapcsol es elkezdi a fennt leirt akciot. A szakik segitseget kernem, eddig amiket olvastam mas forumokon is csak talagatas volt az egesz. Koszi szepen "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Philips 190c6 LCD monitor
Sziasztok!hozzám került 1 Philips 190c6 lcd monitor franciára van állítva a menü nyelve szeretném átállítani angolra de nem tudom mert valaki lezárta a menüt és még nem sikerült rájönni a megfelelő nyomógomb kombinációra meg időnként előjön 1 figyelmeztető szöveg valami olyan szöveggel hogy a menü zárolva van közbe sikerült belépni a menübe de csak a fényerő szabályozót engedi és nem tudok tovább lépni megköszönném ha tudna segíteni valaki
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling