Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
QSC ISA450
AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
501.2 KB
Page
4
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
QSC ISA450 service manual (1st page)
Preview of QSC ISA450 [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
QSC ISA450 service manual (2nd page)
Preview of QSC ISA450 [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
Videoton RA 3101 javítás
A legutolsó Videoton csöves rádiót az RA 3101-et elkezdtem feléleszteni. A törékeny műanyagalkatrészeket kicseréltem a hullámváltóban de félő hogy csuszkák nem ugyanúgy kerültek vissza. Keresek kapcsolási rajzot. BUÉK! "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Thomson altima 3400
Sziasztok! A következő a problémám lenne ezzel a készülékkel: a cd beolvas, lejátszik, de nincs hangja ugyanakkor a rádió és a deck-nek van hangja. Találkoztatok már ilyen hibával, mi lehet a gondja? Segítségeteket előre is köszönöm! Peti
Videoton 7300S digitális tuner bekapcsoláskor nem talál állomást
Helló ! Van egy kis problémám a címben szereplő tunerrel. Van egy Videoton kistornyom, amiben van egy Videoton 7300S digitális tuner. A probléma az kábé egy hónapja jelentkezik. Bekapcsolom a tunert és ekkor az AM sávon periodikus kattogás hallatszik (nincs vétel, mert nincs AM antennám). Az FM sávokon meg olyan jelenség játszódik le, mintha az elejétől a végéig gyorsan (kábé 1 másodperc alatt) és preiodikusan ismétlődve áttekerném az egész sávot. A gép ilyenkor úgy viselkedik, akár egy hangos panorámavevő, a "tekerés" alatt hallatszanak az állomások egy pillanatra. Aztán hosszabb-rövidebb idő elteltével a gép magához tér és megjelenik a hallgatni kívánt állomás (amin áll a frekvenciamérő), lehet hallgatni a rádiót. A vétel tökéletes. Térerő is nagy, a piros STEREO LED és a zöld TUNED LED normálisan, állandó erővel világít. Esetenként a már beállt FM sáv megint bohóckodni kezd és a vétel alatt erős sustorgás hallattszik, olyan módon, hogy jön tökéletesen az FM állomás, de mintha alatta valaki egy mikrofonba folyamatosan állandó erővel belefújna és az hozzákeveredne a vett állomás hangjához. Ekkor a térő normális, a STEREO LED világít, viszont a TUNED LED vibrál, hunyorog. Mivel ez a probléma az összes 3 vételi sávon ugyanaz, a varikapok hangolására tippelek, de sajnos ilyen gépet még sosem javítottam, így nem tudom, hogy mi lehet a baj. Lehet, hogy nem is a sáv elejétől megy ez a sáváttekerés, hanem a sáv egy részétől. Esetleg csak a sáv egy részéig, vagy egy, a sávon kívüli frekvenciáig. Nem tudom, ezt sajnos nem sikerült megállapítanom. Néha az is előfordul, hogy hozzáérek a rádió fémdobozához (ami ugye állomásváltáskor előfordul), vagy véletlen megkocogtatom a hifi torony állványát, akkor is elmászik a tuner vétele és megint ez az állomáskereső áttekeréssel kezd baromkodni. A gép gyári állapotú, egyedül az akkumulátora volt cserélve egyszer. De az akksija az jól működik, tartja az órát, meg a többi olyan beállítást, amit tartania kell. Mi lehet a probléma ? A megoldásban szeretnék segítséget kérni. Köszönök minden ötletet.
AN7062N tipusu ic-t lehet-e helyettesiteni?
Sziasztok, hozzam kerult egy Technics SU-X880 tipusu erosito eleg megviselt allapotban. Valami folyadek omolhetett bele, raadasul az emlitett ic kornyekere, igy azt hiszem kinyirta az ic-t. Vegigmertem az egesz erosito reszt, talaltam nehany szakadt ellenallast (jellemzoen a tapagakban), csere utan a -12v stab tranzisztor es az AN7062 nehany masodperc alatt forro. Ha a feltett kerdesre a valasz nemleges, volna egy masik kerdesem: hogyan tudnam ellenorizni a vegfok ic (SVI4004) mukodokepesseget, hiszen ha kiveszem az AN7062-t, a v.amp bemenete nem fog beallni 1.2v-ra. Lehetseges, hogy a +12v-rol ellenallasosztoval beallitsam neki az 1.2v-ot?
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling