elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician. Downloading is free!

Thank You!
WHIRLPOOL AFG 380 G
FRIDGE - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
57.4 KB
Page
5
Category
FRIDGE
SERVICE MANUAL
Sponsored link
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?
Document preview
WHIRLPOOL AFG 380 G service manual (1st page)
Preview of WHIRLPOOL AFG 380 G [1st page]
Click on the link for free download!
Sponsored link
This file is downloadable free of charge: ...processing...
You don't need to be registered user for downloading, but if you are not logged in, only 3 downloads per day possible for you.
Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
If you want to get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!
Sponsored link
Relevant forum topics:


Whirlpool adg 3340 túltölt
Sziasztok belefutottam 1 ilyen masinába amivel nem boldogulok.Túltölt de csak 3-4 liter vízzel vesz többet mint kellene,(éppen elkezd a tulfolyó folyni)és indul a program annak rendje módja szerint le is fut,csak minden töltésnél több víz megy bele mint kéne.A reed relé ok,fogaskerék forog,jelet ad,minden csövet kiganéztam,már csak a panelen gondolkodom,mert azon nem találok rossz alkatrészt.A dolog pikantériája hogy van ilyen panelom bontva 3 is de nem tudom azok jók e,de minddel ugyanazt csinálja.ezért vannak fenntartásaim,de egyszerü a gép mint a faék és valami miatt elsiklok felette.Van valakinek ötlete ,mi a fene van evvel a sz..ral.Köszi előre is ha valakinek van ötlete.Laci. "(olyan fórum téma megnevezést/elnevezést válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2 nem indul ) Az pl. nem elég, hogy "LG RE" vagy "Cuccok!!!" és így tovább... Comprende!?"
Whirlpool ADG 6930. Mosogatógép.E1.F8. MEGOLDÁS ALANT!
Üdv' Mindenkinek! Tudom, A DUPLIKÁT TOPIKÉRT BÜNTI JÁR... Valahova mégis le kell írnom a megfejtést, mert megigértem, gondolom így korrekt. Menjünk sorba. Megcsináltam a tesztprogramot, ahogy azt korábban egy 6920-ashoz leírták. Eredmény ugyanaz. A gép kivilágít minden ledet, majd kiír harminc percet. Aztán megint minden led világít, megint harminc. Aztán huszonkilenc. Szóval a gép szépen örömködik harminc percig, majd leáll. Közben semmit se csinál, csak visszaszámol. Ez mi? És most jöhet a megoldás. Bármelyik program elindul, vizet vesz, ha kell fűt,mosogat, vizet kinyomja. Nyomja, nyomja, majd jön a hibaüzenet. Majd kilencezer az optika. Cserélni, vagy sem? Venni, vagy sem? OPTIKACSERÉTŐL MEGJAVULT! No kérném tisztelettel: Most tessék huszonötévezni, vicces szmájlikat küldözgetni, beszólogatni! Megint magamnak kellett megoldani... Mért töltöm az időm alvás helyett ezzel? Mert hála az égieknek, maradt még egy pár ember itt, ki kritizál ugyan, de megpróbál segíteni. A megfejtés leírásával elsősorban nekik kívánok a kedvében járni. A többiek meg tehetnek egy szívességet! No nem nekem, hanem mondjuk egy öszvérnek. Jó éjt! Második utóirat. Mért hiszik itt páran, hogy szájtépéssel kompenzálni lehet a tudás és a kitartás ordító hiányát???
Whirlpool AWM 8000 mosógép F08 hibakódot ad, de nem minden programnál
Tisztelt Kollégák! Egy hatodik érzékes mosógép miatt kérek segítséget! A napokban hozzám került egy Whirlpool AWM 8000 mosógép F08 fűtőköri hibajelzéssel. A fűtőbetétet láthatóan romos állapota miatt kicseréltem. A próba során rendben működött. Visszaszállítás, majd szólnak, hogy a gép F08 hiba miatt nem működik. És láss csodát azokat a sor elején lévő rövidebb programokat, amiket gyakran használtak nem csinálja meg F08 ra hivatkozva, az utolsókat hosszabb és magasabb hőfokúakat szó nélkül végzi.A hibákat rögtön a program kezdetén vízbeeresztés után adja. A géphez jövő héten tudok eljutni ismét csak szeretnék mentálisan felkészülni. Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Az ötleteket köszönettel várom.
Similar manuals:

If you want to repair electric appliance, do not hesitate to join us by registering to the site (by fill up a simple electricity test)


ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::