Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
WHIRLPOOL AWE 92365P
WASHING-MACHINE - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
5.6 MB
Page
37
Category
WASHING-MACHINE
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
WHIRLPOOL AWE 92365P service manual (1st page)
Preview of WHIRLPOOL AWE 92365P [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
WHIRLPOOL AWE 92365P service manual (2nd page)
Preview of WHIRLPOOL AWE 92365P [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant WASHING-MACHINE forum topics:
Whirlpool AWD-41105 nem centrifugál.
Sziasztok. Az alábbi mosógép teljesen csapágyas volt és néha nem centrifugált. A gépet elhoztuk, megcsapágyaztuk,motor és a légcsapdát is tisztítottuk. Teljesen hibátlan volt így visszavittük. Körülbelül 5 mosás után ismét jelentkezett a hiba. Az ügyfél tapasztalata hogy kevés ruhával rosszabb a helyzet. Centrifugálást hibakód nélkül kihagyja. Preszosztátot és az elektronikában a kondenzátorokat másodszorra cseréltük de a hiba változatlan. Motor, fűtőbetét szigetelési ellenállása jó. Találkozott már valaki ezzel a hibával?
Whirlpool AWT 4105 mosógép nem centrifugál /megoldva/
Sziasztok!! A napokban hozzám került egy Whirlpool awt 4105 típusú mosógép. A hibajelenség az volt,hogy nem forgatta a motort,mire én motormeghajtó panelt cseréltben benne,de a hiba ugyanúgy megmaradt.Erre széjjelfúrtam a programkapcsolót és mit ad isten el volt törve az egyik motor forgásirányt váltó érintkező.Ezt a tövénél megforrasztottam,mivel réz,nagyon könnyű volt,szerintem ha el fog törni a jövőben,az nem itt lesz...A lényeg,hogy miután összeszereltem a programkapcsolót,a gép ugyan forgatja a motort,jobbra balra lassú fordulaton,de nem pörög fel.Ha direktbe a centrifuga programra tekerem a kapcsolót,akkor elkezdi jobbra balra forgatni a ruhákat,majd miután bekapcsol a szivattyú,hogy na,most kezdődik a centrifugálás,onnantól teljesen megáll a motor és áll is a program végeztéig.A programkapcsolót teljesen átnéztem,minden érintkezőt bemértem megtakarítottam,tehát szerintem itt nem lehet baj.Az pedig kizárt,hogy két children panel is rossz lenne,igaz az egyiket végigforrasztottam és 680nF kondit is cseréltem benne,de semmit nem változott.A pressostat jó,kapcsol.. Kérdésem az lenne,hogy ez a Whirlpool CUM /1/430640/AA/AB típusú motorvezérlő panel milyen adatból tudja,meg,hogy most centrifugálnia kellene? Előre is köszi mindenkinek... védül megoldódott a dolog,egyrészről a kis motorvezérlő panelon a 680nF.os X2 kondi kapacitásszegény volt,másrészről a programkapcsolóban lévő,a motor forgásirányáért felelős egyik érintkezőpár törött volt,van mikor összeért,van mikor nem.Ezt két oldalról megforrasztottam,a kondit kicseréltem,azóta teljesen stabil a gép.Köszi mindenkinek!
Whirlpool AWT2287/3-800 nem centrifugáz!
Sziasztok! Öcsikém élete párjának a testvéréé eme gép. Átmentünk tegnap, gőzöm nem volt milyen gép, hát a gondolatom nem nyert, nem motorindító kondi a bibi, mert ebben már tekercselt forgórészű szénkefés moci van. Az egy dolog, hogy akad szűrő a szivattyúnál, és nem tudjuk kiszedni kitakarítani, de leengedtettem vele a vizet nagy nehezen és akkor sem akar fugázni, elindul a centrifuga majd le is áll. Halvány dunsztom nincs mitől. Szerviz, vagy meg tudom nekik javítani? Köszi! Üdv: Pityesz
Whirlpool awe 2316 sokáig mos
Üdv,mindenkinek! Javítottam egy whirlpool awe 2316-ot. Dobcsapágyat,V-gyűrűt cseréltem benne,ill. letömítettem az üst fedelét fbs-sel,mert folyt a víz a motorba. Alap hiba az volt ezen kívül,hogy a centrinél elhalványodtak a ledek,egy pillanatra megállt az egész,és újra kezdte a centrit..,az idők végezetéig ezt ismételte volna. A motorban is teljesen el voltak kopva a szénkefék,ezeket cserélve szépen kicentrizett,tökéletesen lement rajta egy 30-perces program. Most szólnak,hogy az egyik 40 fokos progi,már kb.4 órája megy,de nem halványodik el egyik led sem,centri állásban szépen leürít és kicentrizik. Holnap,fojt. köv.,de esetleg tapasztalat,hogy konkrétan merre tovább? Van hozzá mindenem,az utólsó csavarig,de fölöslegesen nem akarok tesztelgetni,próbálgatni,ha már valaki ezt az utat végigjárta előttem Megtisztelő válaszaitokat előre is köszönöm!
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling