elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!
WHIRLPOOL AWG 212 WH WP
WASHING-MACHINE - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
323.4 KB
Page
5
Category
WASHING-MACHINE
SERVICE MANUAL
Sponsored link
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?
Document preview
WHIRLPOOL AWG 212 WH WP service manual (1st page)
Preview of WHIRLPOOL AWG 212 WH WP [1st page]
Click on the link for free download!
Sponsored link
This file is downloadable free of charge: ...processing...
Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Sponsored link
Translate this page:
Relevant forum topics:


Whirlpool adg 8793 6. érzék mosogatógép F6 E7 hibakód
Sziasztik, fent említett mosogatógépet javítja egy barátom. Vízbetöltés elindul, majd f6 E7 hibakód és szivattyúzni kezd. Az átfolyás érzékelő cserélve próbára másik gépből, illetve az OWI szenzort írtam, hogy tisztítsa meg. A teszt program nem akar elindulni, valamit rosszul csinál? Itt egy korábbi topikban találtam a leírást a teszthez. Köszönöm!
Whirlpool AWG336 centrizéskor ugrál
Sziasztok! A fenti tipusú mosógép a következőt műveli mesterfokon:A centrifugázáshoz érve iszonyatosan elkezd ugrálni egy bakkecskét is megszégyenítő módon. Amit átvizsgáltam: Az ellensúlyok nincsenek fellazulva,nem hiányosak A középrész csapágyazása tökéletes, A lengéscsillapító rugók nincsenek megnyúlva az alsó tappancsok jól tartanak, Sehol nincs repedés,törés,hiányosság, A dob tökéletesen,simán,centrikusan fut. Ha valakinek van tapasztalata hasonló jelenséggel,kérem ne kíméljen! Üdv:Mika.
Whirlpool AWT 2284 csapágyazás
Tisztelt Szakemberek! Az AWT 2284 mosás közben megadta magát. Lehajította a szijat, a másik oldalon bolygómozgást végzett a "kitámasztás". Lekaptam a két oldalát, és a hajtással szembeni oldalon leszedtem a csapágy deklit. A deklivel együtt természetesen lejött a csapágy is és még valami, feltehetően a dob tengely csonkja, mivel a dobon csak egy homorú felület maradt, lásd képek. Olybá tűnt, hogy a tengelycsonk ragasztva volt a dobhoz és ez ragasztás megadta magát. Kérdésem: hogyan tovább a javítás útján?
Whirlpool awt2284 4gombos mosógép meg van zavarodva
Sziasztok!! Van nálam egy awt2284 típusú mosógép ami azt csinálja, hogy minden programot úgy indít, hogy forgatja adobot meg szivattyúz ha néha elkezdi beengedni a vizet akkor egyből el kezd szivattyúzni. A motor néha lassú forgatás helyett 2mp es centrifugálásokat csinál meg minden program végén megáll. mindent átnéztem már rajta de nem jövök rá mi lehet a baja. Ha van valami ötletetek mi lehet a baja azt megköszönném.
Whirlpool ADP5440 mosogatógép relékattogtatás
Sziasztok! A címbeli géppel akadt egy kis gondom. Ezt a mosogatás közbeni relékattogtatást már korábban is csinálta, ekkor kicseréltem az összes kondenzátort a panelon és egy ideig jó is volt. Most azonban újrakezdte. Rendesen működik ettől eltekintve, de zavaró és nem szeretném hogy valami komolyabb baja legyen. Nem folyamatosan kattogtatja, hanem teljesen rendszertelenül. Van, hogy egy időre abba is hagyja. A fűtőszál eddig még nem volt cserélve, ezért azt ki fogom cserélni, még mielőtt a panelba alaposabban belenyúlnék. Mert olvastam, hogy a fűtőszálszivárgás mosogatógépeknél is szokott jelentkezni és galibát okozni. De azért gondoltam megkérdezem, hogy mi lehet még ami ezt okozhatja. Ahogy megfigyeltem, mintha a keringető szivattyú reléjét kapcsolgatná, mert alig hallhatóan de mintha megtorpanna egy pillanatra a motor. A fűtőszál csere eredményéről természetesen beszámolok mihelyst módom lesz megejteni. Köszönöm előre is aki válaszol. Üdv: Ladakölyök
Whirlpool AWZ 7813 szárítógép
Üdvözletem mindenkinek. A fent említett gépet szeretném megjavítani. A rajza alapján,a fő panelen a feszültségek megvannak.Mégsem világít egyik LED sem.Semmi életjel. Ha valakinek van valami ötlete,kérem segítsen. Köszönettel:Tomszojer. A panelen van egy fekete alkatrész.Van benne egy membrán szerű lemezke,ami picit meg van égve.Ha csavarhúzóval összeérintem az alatta lévő érintkezőket,akkor kivillan egy LED.Ha direkt összeforrasztom,akkor nincs semmi.Mi ez az alkatrész és mi a funkciója?Én valami hőbiztosítékra gondolok,de nem biztos hogy az.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling