Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

WHIRLPOOL AWG 726 VER853772653000

WASHING-MACHINE - SERVICE MANUAL
Type: (RAR)
Size
309.4 KB
Page
---
Category
WASHING-MACHINE
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar whirlpool manual?
Document preview [1st page]
No preview item


No preview item for this file.

Possible causes:
  • No preview picture generated yet.
  • It is not a pdf file.
Advertisements
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    WHIRLPOOL AWG 726
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • If the site has helped you and you also want to help others, please Upload a manual, circuit diagram or eeprom that is not yet available on the site.
    Have a nice Day!
  • See related repair forum topics below. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant WASHING-MACHINE forum topics:
Whirlpool AWT 2284 a program kapcsoló semmit nem működtet.
Tisztelt fórumozók! Van egy ilyen mosógép és tényleg semmit sem csinál. Lezárja a fedelet de utána bárhova állítom semmi, se víz felvétel se motorforgás. Még a funkció állásokban sem. A programok elején szivattyúz de ezen kívül semmi. A programkapcsolót megnéztem az X2 értéke 0,8 volt kicseréltem de nem lett jó. Elbi program kapcsoló van benne. Lehet hogy elfelejtette a programját?
Whirlpool AWT7729 mosógép, vezérlőpanel nem ad életjelet.
Sziasztok! Hoztak egy fenti típusú mosógépbe való vezérlőpanelt javítani. Panelen L1782 felirat olvasható, míg a fehér burkolatán: Model: AWE7729 (innen gondolom, hogy tényleg az a típusa a mosógépnek) 4619 714 14765 /A Type: C1 -/- SW: L1768_1_20 SW_SR:L1768_SR_16 Flextronics International A tápegysége volt elszállva (LNK304). Javítás után feszültség helyreállt, azonban a panelen levő ledek nem jeleznek semmit, egyik sem hajlandó világítani még egy pillanatra sem. Processzor tápfesz és reset jel rendben, oszcillátora működik, belső 2,5V-os feszültsége rendben. A külső 24C16-tal kommunikál,jelszintek, időzítések rendben. Mégsem indul. Előtte egy héttel ugyanilyen panelt javítottam szintén táp hibával, annál egyből indultak, világítottak a ledek. Ezért gondolom/látom, hogy valamiért mégsem megy a panel. Mosógépbe táp hiba javítás után beletéve ott sem mutatott életjeleket. Merre kereskedjek? Mit nézzek/mérjek a panelen? Köszi! Üdv! Imre "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Whirlpool_AWG_336_mosó_szárító_853733610120_en1487608655 nincs centrizés(Megoldva)
Üdv! Van nálam ez a Whirlpool_AWG_336_mosó_szárító_853733610120_en1487608655 nincs centrizés,csak forgatja oda vissza a ruhákat. Amúgy pöpec, gyakorlatilag rozsdafolt nélkül. A kifolyó csöve volt még eltörve,a mi látszott is,cserélve. A próba alatt derült ki hogy a centri halott. A panelen a nagy 6.2 ellenállások nincsenek kiégve,jók.mást nem látok rajta ami szemmel látható,hiba. A 22 mF kondi le volt gyengülve,tettem mellé egy kis 5 öset próbára az érték így már jó de továbbra se megy. Marad a motor azt még nem méregettem, de ha menetzárlatos cserélni kéne,vagy tekerni de az úgy már nem gazdaságos. Vagy mennyiért tekernek mostanában ilyen két fordulatú mocit? A legyengült kondi kinyírta a tekercset valószínűleg,bár barnulást nem látok azon sem. Esetleg az elektronikára valakinek tippje ,van e mit nézzek még meg? Sajnos ezeket több verzióban is gyártották anno,más más elektronikával. Megoldva, egészen triviális hibája volt, a motor végéből a tachómágnese hiányzott.
A Whirlpool AWE8529 mosógép makacs F06 hibája-Megoldva
CRC ne szóljon hozzá !
Sziasztok !
A Whirlpool AWE8529  mosógép F06 hibára kiállt .
A motor csatlakozóra vìz folyt . A csati elolvadt . Levágtuk . Újra saruztuk . A motort kipróbáltuk . Motor rendben . A panel Domino,"hosszába tett" hűtőbordás . A kijelzőn ,F06 hibakód van . A modul mindkét oldalon lakkozott bevonatú . Bele mérni nem egyszerű .  Kérem szépen ,hogy kinek ,milyen módszere van a javítására (?)
Előre is köszöm a hozzâszólásokat .

A tg áramkör alkatrészei , a védőlakk pákâval való leégetése után , átmérve és átforrasztva . Jó lett . Köszönöm szépen annak aki  segített .
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce