elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!
WHIRLPOOL FL 5085 A
WASHING-MACHINE - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
475.1 KB
Page
15
Category
WASHING-MACHINE
SERVICE MANUAL
Sponsored link
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?
Document preview
WHIRLPOOL FL 5085 A service manual (1st page)
Preview of WHIRLPOOL FL 5085 A [1st page]
Click on the link for free download!
Sponsored link
This file is downloadable free of charge: ...processing...
Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Sponsored link
Translate this page:
Relevant forum topics:


whirlpool awe7516'vezerles javitasa, alkatresz azonositas
Sziasztok! A cimben szereplo vezérlés javítása közben elakadtam egy induktivitas értékének megállapításában. Ehez kérném a ti segitsegeteket! Keszitettem kepeket is. R020 elem cserélve 21ohm 1w, sajnos az L003 erteket illetoen bizonytalan vagyok. Ezert kérem a segítségeteket! Köszönettel Istvan!
Whirlpool AWG 910 D Motor
Sziasztok! Van egy nagyon szép,újszerű AWG 910 D elöltöltős mosógépem. Sajnos,egy szaki,kivette a motort belőle.Egy eredeti moci 64 ropi(majdnem sokallom).9 vezeték megy a motorra,(ezt is sokallom:-)))! Van-e valamelyikőtöknek bontott belevaló motorja,vagy miként tudnék belefaragni egy másik motort? Megtisztelő válaszotokat előre is köszönöm.
Whirlpool AWO/D 1100 mosógép nem indul - nem reagal a gombokra [Megoldva!]
Sziasztok! A címben szereplő dominó paneles géppel akadtam el, aminek a következő a problémája: Bekapcsolva, bármilyen programra teszem, csak a lakat fénye gyúl fel, lassann villogva, semmilyen más gombnyomásra nem reagál. Ajtózár, szénkefe, ellenállás, szigetelés meggerel jó, presszoszát, szivattyú jó. Ha minden perifériát lehúzok róla, akkor se lehet indítani, normálisan ajtózár hiányra megállna, de ennél még a start gomb ledje se gyúl fel. Tesztrogramra se lehet tenni. Lehet eepromhiba? Mintha le lenne fagyva a szoftver. A benne levő panel zsír új, kb 6 hónapja kapott eredeti, új panelt a gép (a régi villámcsapás miatt szénné égett, a tulaj kitartott hogy neki gyári új panel kell garival, ami most két hete járt le), a panel skatulyája le volt plombázva, pecséttel, szétszedtem, de égést, szénport, púpos kondit nem láttam,a nyomógombokat mértem de azok jól vannak. Valakinek van valami ötlete? Köszönöm a válaszotok előre is U.I. - A probléma a nyomógomb forrasztásának a repedése volt, a kapcsolók újraforrasztásával megoldódott a probléma!
Whirlpool Aquasteam 1400 mosógép gőzgenerátor F42 hibakód bővült fővezérlő soros kommunikációs hibával
Sziasztok! Kérlek olvass bele a beszélgetésbe is, hogyan ne fektessük két vállra az unortodox tervezésű vezérlőket. A "cipész cipője" azaz a saját mosógépünkkel nem bírok. A jelnség: F42-es hibakód, azaz gőzfejlesztő NTC szakadt vagy zárlatos hibaüzenet gőzölés funkciónál. Az itteni doksi alapján az NTC 100 fokon max 3,3 kohm, de hogy 20 fokon mennyi az rejtély. A mérés szerint 20 fokon 50kohm, ahogy melegítem csökken. Szóval a generátor jónak tűnik. A vezérlő MEB DOMINO panelen szokásos Whirlpool táp, negatív ágban diódákkal, LNK305GN-nel. A furcsa számomra, hogy az 5V valójában 4,8V csak, de az egyetlen IC az egy ATMEL ATMEGA 168, jóval kisebb tápról is működik. Szóval a mikrokontroller AD bemenetén ott az NTC ellenállásától függő (mert kipróbáltam többféle stabil ellenállással) feszültség. Az ATMEGA analóg referenciafeszültsége tápfeszültség. Ha a MEB panel soros kommunikációs kábelét széthúzom, akkor F40-es kommunikációs hiba jön, úgy tűnik az ATMEGA valamelyest működik. Tápra kötésnél az egyik relét is kapcsolgatja. A tápot szkóppal ellenőriztem, teljesen jónak tűnik, plusz pótoltam a gyárilag hiányzó egyik puffert is. Tanácstalan vagyok. Vajon a 4,8V kevés,vagy az ATMEL elveszíthette a programjának egy részét? Kérem, a tapasztalatotokat osszátok meg velem! Köszönettel!
Whirlpool AWE 6619 mosógép ékszíjjal nem centrifugáz!!! Megoldódott!!!
Üdv Mindenkinek! Adott a fent említett gép ékszíjjal nem, ékszíj nélkül felpörög a motor mindent átnéztem amit lehetett presszosztát (müködő gépből áttéve),légcsapda,az ezeket összekötő gumicsövet, motort cseréltem (jól müködő gépből) panel átforrasztva még az smd alkatrészek is minden furatszerelt kondi cserélve új táp ic, új triak, fűtőszál is rendben (az ellenálása és a szigetelése is) lúgszivattyú is müködik nem súlyautomatikás ha valakinek volt már ilyen hibája és sikerült megoldani szivesen venném a segítséget mert nekem már nincs több ötletem???!!! Előre is köszönöm!!! Üdv: Tamás!!!
Whirlpool ADP 4736 mosogatógép átfolyásmérő érzékelési hiba (Megoldva)
Sziasztok : Van a fent nevezett mosogató gép amelyben egérke járt és lehántott egy pár vezetéket(kijavítva) és a gép a következő mosogatásnál kiált F7 hibára,a reed cső csere után is maradt a hiba így jött a panel átvizsgálása,ahol az R019 , R018 , R017 feszültség osztó ellenállások el vannak égve.Ezekre az ellenállás értékekre lenne szükségem a tovább haladáshoz,ha valaki meg tudná mondani annak nagyon örülnék én sajnos nem találtam róla rajzot.ÜDV:LACI
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling