Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

WHIRLPOOL POLAR CZN 236 A

FRIDGE - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
75.3 KB
Page
5
Category
FRIDGE
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar whirlpool manual?
Advertisements
Document preview [1st page]
WHIRLPOOL POLAR CZN 236 A service manual (1st page)
Preview of WHIRLPOOL POLAR CZN 236 A [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
WHIRLPOOL POLAR CZN 236 A service manual (2nd page)
Preview of WHIRLPOOL POLAR CZN 236 A [2nd page]
Click on the link for free download!
Advertisements
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    WHIRLPOOL POLAR CZN 236
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • If the site has helped you and you also want to help others, please Upload a manual, circuit diagram or eeprom that is not yet available on the site.
    Have a nice Day!
  • See related repair forum topics below. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant FRIDGE forum topics:
Whirlpool AWZ 514 D mosógép F02 hibakódra áll.-Javítás nélkül vissza adva .
Sziasztok ! A fent nevezett mosógép bekapcsolásakor "leverte" a kismegszakítót .A panelre gyanakszik a kollégám . A mosógép a motort nem forgatja . F02 hibakódra áll . Látni , a panelen , hogy két TRIAC-ot cseréltek benne . Az egyik dióda lábát felemelték a méréshez , majd rosszul forrasztották vissza . Uniman fotóján bejelölöm a kicserélt TRIAC-okat . Egy előző topikban (ugyan ilyen panelnél) a hozzászóló kolléga motor TRIAC cserét javasolt . A diódahíd és a motor TRIAC , látszólag , rendben . Lehet , hogy ugyan az lesz a sorsa ennek a panelnek is ? Köszönöm a figyelmetek . Üdv jano Sziasztok ! Sajnos nem lett jó . Javítás nélkül vissza adva . Gyári szervizt hívnak . Köszönöm a hozzászólásokat , MZperXnek,Opelesnek, a többieknek (a két topikban) és Unimannak . . Üdv varga jano
Privileg PRBE 365I A+++ nem hűt. Alul Whirlpool felirat az adatlapon. (feltöltöttem)
Tisztelt Szakértők.

   Változás a lent leírtakhoz képest!: Kipakolás után a belső hátlapon befelé púposodik, mintha valami befelé nyomta volna. Talán a szökőben levő gáz? Belül nem találtam a jellegzetes lapos csőkígyót, csak mindenhol sima műanyag lemez borítja a belsejét. ezek szerint ez már valami új megoldás a fűtőközeg áramáltatására.
Tényleg kuka??? A púposodásról készült képet csatoltam.

A hibajelenség az, hogy nem hűt a fagyasztó-része, és a hűtőrésze is csak alig. A kompr. forró, az elpárologtatónak csak rövid szakasza meleg, mintha nem áramolna vagy csak alig benne a hűtőközeg. Néha cuppogó, esetleg csobogó halk hangot hallok egy helyen az elpárban. Félek, hogy a hűtőközeg szivárog, vagy már nagyrészt elszivárgott. Ez két napja tart. Folyamatosan -16 fokot jelez ki, és nem állítható.
Mi lehet vele? Lassan minden tönkremegy benne. A hűtőközeg R600a. Adatlapját feltöltöttem és az alsó részt is lefényképeztem. Nem nagyon értek hozzá. A gép a fiamé, neki szeretnék segíteni.

Előre is köszsönöm a segítségeket, tippeket.
Whirlpool_Ignis AWV434_400 as mosógép csapágyazás közbeni megakadás..MEGOLDVA
Szép jó napot! Ignis AWV434_400 as mosógép csapágyazás közbeni megakadással küzdök. Lenne ez a nem éppen mai ,de jó állapotú gép. Date: 14.02.2001 (Mod.01) Subject to modification Document-No.: 4812 712 15186 http://elektrotanya.com/whirlpool_ignis_awv434.pdf/download.html Kivettem a dobot a hátfallal együtt, a probléma a belső csapágy annyira fogja a tengelyt hogy nem lehet sajnos kiütni pedig amúgy simán kihúzható lenne. Szét még nem esett, így gyakorlatilag eddig nem sikerült finom ütlegeléssel ki szedni a dobot. A tengely puha mint a vaj,nagyon nem lehet zuholni.. Kérdés még a szimmering réz csúszó felülete, de az majd ha kint lenne a dob.. Szóval mindenféle ötletet tippet várnék,mert most egyenlőre félre tettem. Prés alá így nem fér, de ott is alá kéne támasztani. Lehúzóval nincs mihez fogni. Lehet a csillagról le kéne venni a dobot, szegecselt rögzítésű, talán úgy jobban lehet vele valamit véteni. Valami célszerszám kéne,de lehet potya fáradozás mert a végén meg nem lehet a réz gyűrű miatt használni.
Whirlpool ADP 4109/1 mosogatógép nem melegíti a vizet
Üdv Mindenkinek! A fent említett masinával gyült meg a bajom. Úgy került ide, hogy a keringető szivattyúja csapágyas volt, kapott egy új szivattyút mivel a régi nem volt javítható, ezek után tökéletesen végig csinál minden programot csak hideg vízzel!! A fűtűszál jó, az ntc is bár nagyobb az értéke mint a mosógépeké szokott lenni szobahőmérsékleten 64kohm, minimális dörzsölésre rögtön csökkenni kezd 40kohm körüli értékre. A panel átnézve,átmérve relé jó kivett állapotba mértem és próbáltam, valamiért nem kap indítójelet a paneltől. Ha valakinek lenne ötlete mivel már Nekem nincs hogy mit lehetne még elkövetni, hogy fűtésre bírjuk mosás közben!? Ha esetleg valakinek lenne itt a tanyán egy bontott panelja emberi áron az érdekelne! A panel burkolatán van egy tipusszám ami a következő: 30411346 A segítségeket előre is köszönöm! Üdv: Tamás
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce