elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!
ALBA CTV6688SIL OK
TV - EPROM
Type: (E2P)
Size
1.1 KB
Page
---
Category
TV
EPROM
Sponsored link
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?
Document preview

There is no preview for this item!

Possible causes:
 
 • this is not a pdf file.
 •  
 • pdf, but possible corrupted, or password protected.
  (If this is the reason, announce it
  with the blue man icon on the top and I remove it.
  You can login to do that!)

 •  
 • pdf, but no preview picture generated yet.

 • Sponsored link
  This file is downloadable free of charge: ...processing...
  Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
  so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
  These free programs can be found on this page: needed progs
  If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
  If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
  Sponsored link
  Translate this page:
  Relevant forum topics:


  Albacomp AC-LC 32H földhurok szerű zavar [Megoldva]
  Üdvözlet. A címben említett masina eléggé érdekes jelenséget produkál. A tulaj szerint az utóbbi időben olykor fehér sáv jelent meg a képen és a hang is akadozott. A képen látható hiba egy az egyben úgy nézett ki, mintha klasszikus földhurok lenne, majd hozzámkerült a masina és valóban produkálta a hibákat, ilyenkor a taszt gombjaira is nehezen reagált, pattogtak a hangszórók is, viszont a menüt nem érinti a hiba, azon nem látszik semmi. A masina burkolatának eltávolítása után a jelenség megszűnt és mivel kontakthibára gyanakodtam az összes csatlakozót megmozgattam és a nyákokat tartó csavarokat is meghúztam (üzem közben és semmiféle anomália nem volt), volt is néhány eléggé laza csavar. További érdekesség még hogy, ha PC-re dugtam HDMI kábellel és bekapcsoltam a PC-ét akkor rosszabb lett (közben TV adás ment rajta), majd a PC leállítása után megszűnt a jelenség egy kis időre, aztán megint elkezdte (ez még szétszerelés előtt volt) és többször is próbáltam, tényleg rontott rajta a PC. Nálam a próbálgatás közben leválasztótrafóról üzemelt a TV földelés nélkül, csak a koax volt rádugva illetve a HDMI amikor próbálkoztam vele, tehát a hurok kizárható, ráadásul ha szándékosan csináltam rá földhurkot semmi sem változott, ha meg volt őrülve ugyanúgy produkálta a hibát, de, ha jó kedve volt, akkor előidézni sem tudtam a hibát! Egyszerűen olyan, mintha a készüléken belül lett volna földhurok... Amit észrevettem, hogy a CCFL kábelhez nagyon közel volt a hangszóró kábele, talán attól őrült meg?. A táp kb. fél éve a primertől a szekunderig át lett kondizva. Most rendesen üzemel a masina, nincs semmi hiba, de kérdés, hogy merjem-e visszaadni? (a hangszóró kábel és a CCFL közé teszek árnyékolást, a kijelző nem a gyári benne) Találkozott-e már valaki ilyen hibával pláne hasonló Tv-nél és sikerült-e egyértelműen kideríteni az okát? A Main tipusa 17MB15E-7 Köszönöm. A megoldás a main-re vezető 5V tápkábel megerősítése, mert kontakthibás volt és a kijelző szétrángatta a tápot.
  ALBA-COMP 82cm esLCD-TFT tv ről tudtok e valait mondani,pontos tipust nem ismerem.
  Szevasztok Ma felhivtak hogy nem akarok e venni egy 82cm es lcd tv-t,Hát nem olyan drágán adták volna,igaz nekem most még az is drága lenne,de rákérdeztem hogy milyen márka,hát ALBA-COMP azt mondták,a vejem éppen nálunk volt,mondta hogy,esetleg őtet érdekelné,mondom,én nem tudok neked mit mondani,utána kérdezek,esetleg ti tudtok e erről a tv ről valamit?
  LG 42LB650V (LG 47LB670V) WebOS automatikus frissités BOOT halálba!
  Udv. mindenkinek. Tegnap nagyon kedves aprilis elsejei meglepetéssel szolgált az LG sokunknak akik WebOs alapu smart tvvel rendelkeznek.Az automatikus frissitő csomag amire nagy szükség lenne mert elég lassu a tv operaciós rendszere, átsegitette a tvket BOOTLOOPBA.Több országban fog jelentkezni a hiba mivel 45 percel ezelőtt mág letölthető volt az LG serveréről a firmware.Az LG nagyon sajnalja meg minden. Valaki nem tudja hogy lehet USB portról feltölteni a régi müködőképes firmwaret ha a tvn nem fut az OS. HIBA ELHARITVA.ALAPLAPCSERE :| Ezentul ha frissiteni akarjuk a smart tv nem kelessz letoltsunk semmit csak siman kicsereljuk az alaplapot es kesz a frissites.Gyors es egyszeru.DIY.Csak azt nem tudom hogy akinek lejart a garancialis szervizideje az majd kicsengeti a tv aranak a felet egy ujj firmwareert.
  ALBA TVD3450
  Segítségre lenne szükségem ALBA TVD3450 tv-hez kellene kapcs. rajz. Szétégetett egy ellenállást és nem tudom azonosítani. Segítségeteket előre is köszönöm.
  Alba televízió
  Üdv. Van egy Alba televízióm , a képet be tudtam állítani a rajta található 4 gomb segítségével, de a hangrendszert nem találom a menüjében. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm!
  Similar manuals:
  If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
  or write your question to the Message board without registration.
  You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

  E-Waste Recycling