Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
AUTO ELEKTROMOS ABLAKEMELO VISSZAALLITAS ES UJRAPROGRAMOZAS
CAR - INFO-TIPS
Type: (PDF)
Size
75.9 KB
Page
3
Category
CAR
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
AUTO ELEKTROMOS ABLAKEMELO VISSZAALLITAS ES UJRAPROGRAMOZAS service manual (1st page)
Preview of AUTO ELEKTROMOS ABLAKEMELO VISSZAALLITAS ES UJRAPROGRAMOZAS [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
AUTO ELEKTROMOS ABLAKEMELO VISSZAALLITAS ES UJRAPROGRAMOZAS service manual (2nd page)
Preview of AUTO ELEKTROMOS ABLAKEMELO VISSZAALLITAS ES UJRAPROGRAMOZAS [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant CAR forum topics:
Seat Aura (Grundig) CD-s autórádió kiszerelve nem működik MEGOLDVA
"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el." Tisztelt Kollégák! A fenti autórádiónak hiába adom meg a két 12V-ot és a testet, semmi életjelet nem mutat (ha csak az állanndó 12V-ot kapja, akkor az eject gomb melletti LED villog, ha mindkettőt megkapja, akkor még ez sincs). Az autóba visszatéve rendesen működik, kéri a kódot, megadva működik. Mi kellene még hozzá, hogy asztalon is működjön? Amúgy az a hibája, hogy időnként magától bekapcsol. Erre esetleg van-e valakinek tippje? Előre is köszönöm a válaszokat. Imre "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el." A topik helye sem az igazi, mert inkább a "Jármű (elektronika)" lenne a helye. A hosszú magyarázat helyett igazán kiigazíthattad volna a címet.
VCDS Autodiagnosztikai (VW) letölthetö SW-leiras...
Hellotok! Nekem minden esetre uj volt_ha man ismert-öreg a tema; bocs... http://acs.toypark.in/tsi/731-vcds-install.html http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/applications/index.html http://www.ross-tech.com/vcds/tour/main_screen.html Viszont a letöltött pdf-ekre azt irja az olvasoim, hogy nem olvashato, problemas fajl...ötlet esetleg? üdv, Kari
Daewoo autóelektronika (immo hiba?)
Sziasztok! Megpusztult az autóm elektronikája, tán az immo. Van-e valakinek infója, hogy lehetne kicselezni? 2002-es Daewoo Lanos 1.3 Az utóbbi napokban egyszer kétszer előfordult, hogy indításkor rövid idő múlva leállt, majd újraindítva hibátlanul működött. Most már nem indul el. Kivett kulccsal az immo LED-je normálisan villog, majd a gyújtást ráadva rövid idő múlva elalszik. Viszont amikor indítózok veszettül elkezd villogni és nem indul el (nyilván) Benzin van a szűrő után, szikra is van, úgy néz ki tilt az immo, mert az injektorok zárva maradnak. Előre is köszi az ötleteket! Mi való a jármű elektronikába, ha nem ez?
Meta System M870 autó riasztó (lezárva)
"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el." Sziasztok! Volt már valakinek dolga a fent emlitett típussal? Bekötési rajz vagy valami infó esetleg? Következöt csinálja,illetve nem. Egyik pillanatról a másikra, nem kommunikál a központizárral. Külön,külön minden jó és működik. Üdv András "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling