Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
BABANI COMPREHENSIVE RADIO VALVE GUIDE2 1951
OTHER - OTHER
Type: (PDF)
Size
5.8 MB
Page
46
Category
OTHER
OTHER
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
BABANI COMPREHENSIVE RADIO VALVE GUIDE2 1951 service manual (1st page)
Preview of BABANI COMPREHENSIVE RADIO VALVE GUIDE2 1951 [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
BABANI COMPREHENSIVE RADIO VALVE GUIDE2 1951 service manual (2nd page)
Preview of BABANI COMPREHENSIVE RADIO VALVE GUIDE2 1951 [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant OTHER forum topics:
Injektor csatlakozó tipusa????
Szép napot mindenkinek. Van egy Chevrolet Aveom 12-s 2008-as kiadás.Keresem a mellékletben csatolt Injektor csatlakozó tipusát.Honnén lehetne beszerezni, mert a legnépszerübbek között nem találom, a tipusát sem . Elöre köszönöm válaszotokat Üdv és továvvi szép napot András
Szokol 308 FM sáv áthangolásában kérek segítséget
Helló ! A címben megénekelt Szokol 308-as FM sávját szeretném tisztességesen áthangolni. Ebben kérek segítséget. Megörököltem egy egészen egyben levő Szokol 308-at. Volt pár apróbb hibája, amit megjavítottam, így most a benne levő AM sávok tökéletesen működnek. Addig forgattam a gépet, míg azt találtam ki, hogy áthangolom az FM sávját. Utána jártam a neten és letöltöttem pár doksit a gépről. Az egyikben benne volt pár olyan okosság, ami alapján át lehetett hangolni a gépet az OIRT sávról a CCIR sávra. Ez egy táblázat, amiben benne van, hogy az egyes sávokhoz melyik kondenzátort kell kicserélni és milyen értékűre. Ezt mind megcsináltam, a lehető legpontosabban közelítve a feltüntetett kapacitásértékeket. Az áthangolás gyakorlatilag elsőre beindult. A problémám a következő: a doksi úgy írta, hogy a 65-73 MHz-es sávra és a 87-108 MHz-es sávra hangolt tunerben az a néhány megváltoztatandó kondenzátor milyen értékű. Ebből nekem az világlott ki, hogy függetlenül attól, hogy az OIRT FM sáv az 8 MHz széles, a CCIR FM meg 20 MHz, a kicserélt kondenzátorokkal az egyikből a másikba tudom transzformálni az alap tunert. Az átalakítás során viszont nem 87-108 MHz-es sávot kaptam, "csak" a 87-98 MHz-es sávot (ez úgy 11 MHz), de ezt stabilan és szépen tudja. Kérdéseim a következőek, a legegyszerűbb módon (tehát nem tekerek újból tekercseket, meg ilyesmi): 1. Meg tudom-e oldani azt, hogy a CCIR sávot teljes szélességében megkapjam, a skálára széthúzva, ahogy a doksi prognosztizálta ? Melyik alkatrészt kell módosítanom még és milyen értékűre ? 2. Ha ezt nem lehet megcsinálni, akkor hogyan tudom a nekem megfelelő sávot behúzni abba a 11 MHz-be, amit már amúgy is megkaptam az áthangolással ? Ismétlem: nem akarom az egész tunert újrahangolni vagy újra építeni ! Jelenleg 87-98 MHz-es sávot tudom fogni, ezt szeretném vagy 87-108-ig, vagy 87-104-ig széthúzni vagy pedig ezt a 11 MHz-et szeretném áttolni feljebb a 108-ig (akkor lenne pl. 97-108 MHz a vételi sávom). Tudom, hogy nem egy olyan ördöngösség ennek a problémának az orvoslása, csak éppen nem látom be, hogy hol kellene még egy kicsit dolgoznom rajta. Várom tehát a használható ötleteket és köszönöm. Ahogy tudok, jövök és reagálok a válaszokra. Vagy pedig a privát emilemre várom a válaszokat. Köszönöm.
Tronsmart Element T6 Akkumulátor elektronika hiba!

Sziasztok!

Nem rég hozták ezt a Bluetooth hangszórót, hogy nem lehet bekapcsolni. Szétszedve és rámérve az akkumulátorra nincs rajta feszültség. Az akksit szétszedve találtam benne egy elektronikát, és 2db 18650 2600mAh 3,7V-os akksit, ezek jók. Az elektronika viszont nem, van rajta 2db 8205A, 1db FS3332C ic. A kérdésem az hogy lehet-e kompletten ilyen töltőelektronikát szerezni, vagy melyik ic szokott tönkre menni és beszerezhető-e itthon?

TEVION video jel átlővő
Sziasztok! Pár napja kaptam ezt a készüléket, egy napig rendesen ment, de most oldalról hullámos képet ad, hang rendben. Hogyan lehet eldönteni hogy a vevő vagy az adó a rossz. Nincs meg a vevő tápegysége, milyet érdemes hozzá szerezni, most egy sima 500mA-sel próbálom? Ha valaki találkozott már ilyennel segítsen. Ha leépítem a RF-modulátort a helyzet változatlan, cseréltem a betáp elkót, a 5V kondiját.
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling