Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
BELMONT 500 505
AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
1.2 MB
Page
2
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
BELMONT 500 505 service manual (1st page)
Preview of BELMONT 500 505 [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
BELMONT 500 505 service manual (2nd page)
Preview of BELMONT 500 505 [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
Autó erősítő bekötés
Üdv mindenkinek. 1 barátom autójába cd-lejátszót és 1 erősítőt kellene beépítenem. Mind a négy végfokozat használatba volna véve,plussz 1 mélyláda hátul amit az erősítő hajtana meg. Így terveztem neki összeépíteni és így működött az előző autójában is. 1 új fejegységet vásárolt,amin sajnos nincs Line out kimenet. Hogyan tudnám megoldani,hogy az erősítőt valamelyik végfokozat vezérelje??? A lejátszó teljesen új,tehát még garanciális,így belülről nem volna célszerű levenni a jelet. Köszönöm a segítségeteket.
IXGH20N60AU1 helyettesítése...
Sziasztok! A minap került hozzám egy saját készítésű autós sub erősítő, amiben ezt az alkatrészt találtam zárlatosnak, a többi FET mellett! Sajnos elég körülményes a beszerzése, ill. nem túl olcsó alkatrész! A kérdésem az lenne a hozzá értőkhöz, hogy mivel lehetne esetleg ezt helyettesíteni??? IXGH20N60AU1 https://www.distrelec.hu/igbts-to-247ad-600-v-20-a/ixys/ixgh-20n60au1/612385 bármilyen észrevételt nagyon szívesen fogadok! előre is köszönöm!
autó MP3 lejátszó.
Sevasztok lenne egy kérdésem egy ilyen,szerintem kinai szeméttel kapcsolatban, ez egy PIONEER nevezetü valami SD illetve USB bemenetről játszik le zenét,JD325 van ráirva és több semmi,fel robbant egy kondi benne meg egy tranyó lett vezetős kicseréltem de semmi hang,esetleg rajzal kapcsolatba tudnátok e segiteni ,valami olcsó bóvli lehet ez, deha még életett lehet bele lehelni egy misét még megér.
BERINGER PMH1000 KEVERŐERŐSÍTŐ TÁPEGYSÉG [F]
Segítséget érnék tapasztalt impulzus üzemű tápegység javítással kapcsolatban . Adott egy 400W-os táp a fenti készülékben.A kapcsirajz fent van a tárban, . A táp felrobbant egy picit zenélés közben. Cserélve lett 2 db SPW17N80c3 Fet, segéd tápban TOP122P Ic, annak a D11 soros betáp diódája 1N4007 re, annak a 4,7uF/450 V-os kondija ami pupos volt A primer táp negatívjában 4db 0,047 ohm 1W-os 2db sorba-2db párhuzamosan / figyelő ellenállás / amit az UC3854Bn Driver Ic figyel/ ezek elpárologtak szétrobbantak,pótoltam huzal ellenállással,mivel nem kapható kereskedelmi forgalomban az ellenállás,kivéve,ha megrendelek 5000 db-ot. Javítás után indulás 100w-os izzóval sorbakötve,rendesen elindul, kimeneti táp ,ami a végfokhoz megy +- 19V a +-50-50 volthoz képest rendben megvolt,mivel csak fél amperral hajtottam. Izzót kivettem , a táp elindult, rendben megvolt minden feszültség de kattogott a táp, semmi nem melegedett. kikapcsoltam , rámértem az alkatrészekre és a segéd táp D11-soros betáp diódája újra zárlatos lett. A segéd táp IC-je állítja elő az UC3854Bn 12,5V-os tápját.gondoltam rossz az UC3854Bn ,Fet nékül , szkóppal mértem az UC3854BN kimenetét és 154Khz frekin dolgozik az IC és ha a visszacsatoló optocsatoló kimenetén változtatom a visszacsatoló bementét, / imitáltam a segéd tápfeszeket külső tápokka / nem akar az UC3854 kimenetén a kitöltési tényező,vagyis a nyitvatartási idő változni csak,ha a megfigyelt figyelt 50V-os táp pontosan 50V-ra feltekertem,akkor azon a határon 50,1V-nál leáll az UC3854Bn kimenete,de nincs impulzus szélesség változás, de amikor a határon van ,akkor a freki lemegy 30-40 Khz re. Nem merem betenni az új FET-eket,mert mindig a két párhuzamosan kapcsolt FET-ek közül mindig csak a T1 Fetet teszi zárlatossá. Hogyan próbáljam meg beállítani,hogy jó legyen ? Előre is köszönöm segítségeteket ! Már többen kérték, hogy javítsd ki a címet, mert ez nagyon trehány! A moderátor figyelmeztetését negligálni rossz ómen! 10 nap pihenő, hogy fel tudd dolgozni az információt!
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling