Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
CTV KITR07 FR ICC9
TV - INFO-TIPS
Type: (PDF)
Size
166.7 KB
Page
1
Category
TV
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
CTV KITR07 FR ICC9 service manual (1st page)
Preview of CTV KITR07 FR ICC9 [1st page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
ORION CTV 228 ST-TX
Tiszteletem Szerelő Urak! Ismét egy kis segítség kellene: - a hiba az a készülékkel, hogy bekapcsolom megjelenik az 1-es a kijelzőn, majd olyan történik mintha valaki hangolná a TV-t! -egyszerűen bejönnek az adók, összevissza, van hogy megáll egy kicsit, de leginkább épp a semmin állogat, aztán egyet gondol és keresgél tovább magától!(persze a kijelzőn csak az 1-es világít) Mi lehet a baj vele? Köszi! Tibor
DUAL model CTV-D1013-1 TV CHASYS 11AK46-10 készenlétböl nem inditható! Megoldva!
Üdvözletem Mindenkinek!Egy kis segitségre lenne szükségem a fenti tv vel kapcsolatba.:Nem volt hangja ezzel a problémával került hozzám eredetileg .A gyerek a fülhalgató kimenetre rákötött egy hangfalat és a hangvégfok ic elszált.Kicseréltem a TDA 7496 ic-t TDA 7495 re mert ez volt háznál. A tv müködik igaz csak távval lehett készenlétböl bekapcsolni.Csak SCART bemenetröl használták mert a tunerröl csak keres állomásokat de nem áll meg egyiken sem.Mivel SCART rol használják ez nem gond azt mondta a tulaj . A beépitett DVD röl megnéztem egy filmet minden ok nak tünt.Kikapcsoltam a távval , 10 perc multán be akarom kapcsolni és készenlétböl nem hajlando indulni a távval sem, pedig azzal idáig egy pöccre indult mindig A távirányito jelére nem reagál a led egyáltalán,,,Merre induljak a hibakeresésével ??? ST92195,STV2248Hic kel van felépitve ez a saszi.Elöre is köszönök bárminemü segitséget. üdv dddemeter!
Orion CTV025A OSD függőleges eltérítés hiba
Üdv! Még mindig bajos a TV, mondjuk nem sürgős, mert hozzánk tartozik :) Képméret problémákkal küszködik, de már nem tudom mi a fene baja lehet. Kezdődött ott, hogy a tápja elfüstölt, sorkimenő kilyukadt és egyéb geometriai problémák. Ezek rendbetétele és az alaplapon lévő szinte az összes kondi újra cserélése után egy picike képméret problémája van. Bekapcsoláskor a kép teteje és alja 1-2 cm-re bentebb van. Melegedés hatására ez kitolódik kb 1 cm-re, ha az R556 képméret és R559 linearitás állítót végállásba tekerem, akkor nincs gond, de nem hiszem, hogy ezt az állítási lehetőséget ennyire kicentizték. Ha végállásba tekert potikkal indítom, akkor jó a kép, de bemelegedés után jóval nagyobb lesz a függőleges képméret. Szóval itt még valami gáz van csak nem tudom, hogy hol. Talán a KF-ben? A TDA3654 környékét teljesen átkondiztam nano-tól µF-osig. Vagy maga az IC lenne a hunyó?
ALIEN CTV 5131 TV TÁPHIBA
TISZTELETEM: Itt ez az AK11 19 E3 ,saszi. Készenlétben piros led világít,bekapcsra elalszik,de készenlétben is+ bekapcsolva is halk ,lüktető cicergést ad, a lényeg nem üzemel. Már át olvastam a hasonló témákat,rajzot letölt,ezek megvoltak. Cseréltem táp-íc-t, tápkondit,q 802 fet,hálózati diódákat,ic melletti elkókat. Sortáp lekötve,ugyanaz. Sortáp 65 volt,valami fél feszültség minden felé. Valakinek ötlete? Köszönettel SANYÓ:
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling