Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
DAEWOO CH200I INFO
TV - INFO-TIPS
Type: (PDF)
Size
631.3 KB
Page
8
Category
TV
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
DAEWOO CH200I INFO service manual (1st page)
Preview of DAEWOO CH200I INFO [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
DAEWOO CH200I INFO service manual (2nd page)
Preview of DAEWOO CH200I INFO [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
Daewoo EP24R3BF led tv,CVMV26L-B sazssi.Keszenlet led vilagit ,de nem indul
A fent emlitett keszulek egy masik javito probalkozasa utan kerult hozzam. A flassh tartalom ujrairasaval probalkozhatott a forasztas alapjan,ami kesobb igazolodott is mert a benne levo tartalommal a keszulek egyaltalan nem indult ,de a tulajdonos allittasa szerint nehezen ,de elindult.Egy masik forumon talalt tartalom visszaalitotta a keszuleket abba az allapotba ahogy a tulajdonos allittasa szerint volt ,tehat tobb probalkozas utan elindult a keszulek ,vagy a keszenleti led atvaltott pirossrol kekre.Atmertem a feszultsegeket ,a panel hatlapjan lathato meropontokon feltuntetett 12v,5v ,3,3v,1,2v feszultsegek elso latasra rendbe voltak.A fent emlitett feszultsegeket 8117 es stabilizatorokkal allitja elo,ezeket ujra atmerve vettem eszre hogy az 1,2v t eloalito stabi.bemeneten 2,3v van ami ket diodan keresztul erkezik az 5 v rol.Merve ugyan jonak tunnek a diodak de cserevel a 2,3v hejett 3,5v lessz ,es minden mukodik is.Nem talaltam ezzel a keszulekkel kapcsolatos leirast itt a tanyan ezert irtam le ezt a hibat ,hatha sikerul valakinek idot sporolnia vele ,es csatolom a flassh tartalmat is.
Daewoo K20C4T chassis:CP-005 csak halvány fehéres flekk van a képcsô alsó felében [MEGOLDVA]
Sziasztok! TV-t azzal a hibával hozták, hogy évek óta nem volt használatban, és most nem lehet bekapcsolni. Elkócsere a H-drive C813=10uF/100V és jó lett a TV (volt még elkóhiba a vertikális IC környékén). Jel nélkül lila volt hangyákkal, átcinezgeten az RGB lapot, ezután bekapcsoltam szürke hóka a kép, átnéztem nagyítóval hátha valamit elrontottam de minden jónak néz ki, TDA6103Q melegszik, raktam ujat bele ugyanaz a jelenség. Kipróbáltam a képcsö RGB-jeit(a soros ellenállásait kihuztam)testre érintettem egy pillanatra, és megtaláltam hogy nincs piros szinem. A48 vékony nyakú képcsô volt benne, nekem meg egy másik DAEWOO-bol vastagnyakum volt, ami villamcsapott volt, de már leszedtem a mágnesgyürüket kellett egy Samsungba. Atraktam a vastagnyakú képcsövet, az eredeti RGB panelt meghagytam oda bekötöttem a fütést, GND2-ôt, screent, meg a fókuszt. Az eredeti lapom meg mellette ideglenesen lóg arra megy a 200V, DC (8V), RGB kis jelszint,GND, majd errol megy a nagy RGB jelszint drotokon fel a képcsôhöz( a régi H/V dugón levô vastag kábelt kihasználtam mert épp jók a szinek), meg a GND2-ôt lehoztam a képcsôrôl az eredeti lapra. Bekapcsolva mintha a kép nem a képernyôn lenne, hanem lent lenne valahol fél méterre a képcsô alatt, halvány fehéres flekk van a képcsô alsó felében, az eltérítô ohmjai 2ohmal kevesebb az eredetitôl. Kiprobaltam a katodokat, de nem huztam ki az elterito tekercset, és mindegyik szinre ezt a jelenséget adta, de érezhetô volt hogy huzza az áramot mint amikor jók. Vertikális IC melegszik fél perc alatt 50°C, de lehet hogy ez normális is. Lehetséges hogy a villám kinyirta a képcsövet, vagy az eltérítôt? Eltérítôn belülrôl nem latszik semmi égésnyom, de a képcsôpanelon el volt égve a GND2 drótbevezetéstôl vezeto NYAK folia 2mm-es hosszban. VIsszakéne hogy tegyem a rossz csövet a nagy elteritôvel az segitene valamelyest kiszürni a hibát, csak már kiszedtem a kepcsofoglalatot, hogy legyen lyuk az RGB drótjaimnak..
Daewoo DTY-21G2K Képcsö szin hiba.-MEGOLDVA
Hello.A fent emlitet Tv szinei a képen láthatóan zöldes,ill felül piros,alul kék szin sáv látható.Esetleges hibaforrás?Üdv. Megoldva.A PTK volt a hibás,szétszedve szét volt égve.Szerencsére volt egy rossz monitorom,kicseréltem,és müködik.Köszönöm a tanácsokat.Üdv.
Daewoo cp-185m nem indul a tápja.Megoldva.
Szevasztok Hozták ma ezt a tv t,előéletéről nem tudok,a gazdája azt mondta a nejemnek hogy a kapcsolónál valami szikrázik,szétszedtem a ptc el égett kicseréltem,ám de nem indul,vagyis indul,egy pillanatra,de vissza is áll pirosra a led,levettem a sort égővel próbálom ugyan az,ha kiszigetelem a proc 63 as power lábát akkor el indul a táp,minden fesz megvan. Oszcival néztem a proci sormeghajtó lábát,semmi jel felfutás nem látszik,a függőleges viszont igen,de rögtön le is áll.Sajnos távot nem hoztak hozzá,nemtudom inditani róla, viszont a gombról nem indul.Mikor ugymond stbay ba van akkora B+ egy pulzáló állapotban van a szkóppal nézve.Szerintem ennek igy is kell viselkedni,de akkor mi van,miért nem indul? Köszönöm a segitséget,találtam egy kódot el indul vele,az a fránya gyerek zár.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling