elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!
DAEWOO CP-375 CHASSIS IC SDA5255-A035 REMOTE-CONTROL SERVICE-MODE INSTRUCTION.
TV - SERVICE MENU
Type: (DJVU)
Size
53.2 KB
Page
1
Category
TV
SERVICE MENU
Sponsored link
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?
Document preview

There is no preview for this item!

Possible causes:
 
 • this is not a pdf file.
 •  
 • pdf, but possible corrupted, or password protected.
  (If this is the reason, announce it
  with the blue man icon on the top and I remove it.
  You can login to do that!)

 •  
 • pdf, but no preview picture generated yet.

 • Sponsored link
  This file is downloadable free of charge: ...processing...
  Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
  so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
  These free programs can be found on this page: needed progs
  If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
  If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
  Sponsored link
  Translate this page:
  Relevant forum topics:


  Daewoo CP005 tápegység 2SK2671-s helyettesítése (Megoldva)
  Tisztelt Fórumtársak! A fenti készülék jött hozzám amelynek tápegység hibája van. Két hibás alkatrészt találtam benne a Q801-s pozíciószámú 2SK2671-s tranzisztor és a R819-s ellenállást. Ez utóbbi szakadt volt a FET meg zárlatos (második képen piros karikákkal jelölve). A többi alkatrészt jónak mértem. Kondenzátorok, diódák ellenőrizve és rendben lennének. A szürke hibrid ic az kérdéses, abba nem látok bele... Remélem az nem halt meg. A kérdésem az lenne, hogy mivel lehetne helyettesíteni a MOS-FET-t mert a beszerzése eléggé problémás... Pl. a 2SK2750-s jó lehet helyette? Nagyon köszönök minden segítséget! Üdvözlettel: Zoltán. Nagyon köszönöm a linkeket! Az egyik ajánlott oldalról beszereztem a szükséges alkatrészeket! Volt FET is és volt hibrid is. Mind a kettőt cserélni kellett. A készülék beindult (nem kis örömömre) és jól működik! Megkérdezném, miként lehet függőleges sorméretet állítani rajta? Szervizmenüjébe miképpen lehet belépni? Köszönöm előre is a segítségeket! Üdvözlettel: Zoltán.
  Sorkimenő javítás...Megoldva. DAEWOO 20Q1 (CP 370) Nem indul!
  Üdv Urak! Tapasztaltabb kollegákat kérdezem, hogy érdemes e egy a Magas feszültségű vezeték kilépő pontján repedt sorkimenő javításával próbálkozni esetlegesen időnyerés (másik sorki beszerzése bontásból) szintjén is? Pl arra gondoltam, nyakon önteni ragasztópisztoly trutyival... Üdv! Kollegák! Nos a sortrafó ragasztás úgy néz ki sikerült és már nem csattanik induláskor, viszont a gép sem indul el. Induláskor indul-megáll a táp folyamatosan. Valami zárlatos vagy túl van terhelve. Odavághatott valaminek a sorki? Vagy esetleg még azt kérdezném, hogy eredetileg 2SD2499-es tranyó volt benne, én most próbára egy S2000AF-et tettem be. Nem lehet e ezért, hogy nem indul?
  DAEWOO 20Q1 CP 375 Megoldva!
  Üdv! Kollegák! Nos a sortrafó ragasztás úgy néz ki sikerült és már nem csattanik induláskor, viszont a gép sem indul el. Induláskor indul-megáll a táp folyamatosan. Valami zárlatos vagy túl van terhelve. Odavághatott valaminek a sorki? Vagy esetleg még azt kérdezném, hogy eredetileg 2SD2499-es tranyó volt benne, én most próbára egy S2000AF-et tettem be. Nem lehet e ezért, hogy nem indul?
  daewoo DTA-21Y1P bekapcsolás hiba
  Van egy daewoo DTA-21Y1P típusú televízióm. Olyan hiba állt elő, hogy sem a távirányítóval, sem a kezelőszervekkel nem lehet bekapcsolni. A főkapcsolóval történö bekapcsoláskor az előlapon lévő kétszínű led először sárga (mindkét led világít), majd zöld, utána megint sárga fényre vált és így is marad. Úgy emlékszem, amikor jól működött készenlétben piros üzem közben zöld fénnyel viágított. Mielőtt bármihez hozzáfognék arra lennék kíváncsi a tapasztaltabb forumozóktól, hogy ez jelent-e valamit amin el lehet indulni. Köszönöm.
  Daewoo cp330 vagy tda8362 hiba
  Köszöntöm a kolégákat, ezzel az alkalommal nem kérni szeretnék hanem egy hibát szeretnék közzé tanni, valószinű hogy nem egy ujdonság de még vannak ujszülöttek is. Egy cp33o Daewoo nál tapasytaltam egy fűggőleges fokozat ra utaló hibát (vizszintes csik). De se a végfok se a meghajto TDA8362 nem volt hibás. A mérésekből kiderűlt hogy a TDA8362 es 1o es lábán a 8v hejett 14 et mértem ,a7808 as stabilizátor defektes volt . A 8v hejreálitásával a vertikalis eltéritő elindult. Gondolom hogy más készülékeknél is segithet ez a tapasztalat ahol TDA8362 es hasznalnak.
  Daewoo dta21y1p (cp385) Kép tetején fehér csíkok (MEGOLDVA)
  Tiszteletem! Kis segítséget szeretnék kérni a fenti készülékhez. Működik rendesen . Kis hibától eltekintve. A kép tetején kb 6cm fehér csíkok vannak. Régebben találkoztam ilyen hibával az elkó cserével meg oldódott ,ez nem akar. Melyik kör okozhatja a hibát? Segítséget előre is köszönöm! (tudom tele a padlás vele) üdv:Boci
  Similar manuals:
  If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
  or write your question to the Message board without registration.
  You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

  E-Waste Recycling