Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
GRUNDIG CUC1806 SERVICE INFO
TV - INFO-TIPS
Type: (PDF)
Size
33.9 KB
Page
1
Category
TV
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
GRUNDIG CUC1806 SERVICE INFO service manual (1st page)
Preview of GRUNDIG CUC1806 SERVICE INFO [1st page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
grundig rajz,de FET-es a táp
Üdv. Kollégák!A sok grundig közül még nem találtam meg az igazit,pedig létezik,ezért kérek segítséget.Grundig Davio 55 T55-830/4 text Cuc7303;visszatért tápbeteg.T665 fet cserélve:p6nc60fp-re,uc3843 cserélve, a puffercserélve220u/400v-ra,2u2,1u,100u,1n4007-ek,2db 1n4004 és a szek.oldali elkók cserélve,Kh-ák átforrasztva,poti cserélve ellenállatok mérve.Működik,de még mindíg változnak a tápfeszek!Zénert nem találok a primerben.Légyszi egy Fet-es táp rajzot hozzá,mert már lővésem sincs mi lehet a gond a táppal.
Grundig CUC1836 képtartalom eltolódva (megoldva!)
Sziasztok! adott egy grundig CUC1836 vízszintesen eltolódott képpel. maga a képtartalom van eltolódva -mintha magába visszafordulna- és nem az eltérítés a rossz. memória ICk cserélve. tápfeszek jók. KH-k javítva. szvsz maga a digibox a rossz, de sajna nincs másik próbára ezért csak okoskodom. hátha találkozott már valaki ilyesmivel és hozzá tud szólni, vagy az egyéb javaslatokat is megköszönöm! digibasic ++ panel van benne. mellékelek pár képet, hogy képben legyetek :) a digibox típusa: 29504 103 4200 / FEATURE-BOX
Grundig CUC1935 Nem indul a táp. ( Kész )
Sziasztok! Most került hozzám ez a gép, nem megy a tápja. A piros LED sárgára vált, és ennyi, a sorvégtranzisztor átvezetett de a csere után sincs változás. A 300V meg van, fet kimérve jónak tűnik, a táp ic ( TDA16846 ) mellette lévő kondi cserélve, ellenállások jók. Készenléti tápok 3,3V 12V rendben, a távval kapcsolva a LED villog, de kikapcsolni nem lehet. Mit nem veszek észre, valamelyik opto miatt nem indul?
Grundig ST72-161 IDTV nincs kép
Üdv mindenkinek! Egy másik topikban már beszéltünk erről de az eredetileg Samsungos volt, ezért nyitottam ezt. Az előzményeket idemásolom. A TV pontos típusa: Grundig ST72-161 IDTV CUC 1822 A PN szám: 29701-085.24 "A készülék még ennél is halottabb volt. Ahogy bekapcsoltam készenlétből egy másodpercig vízszintes csíkozódás volt látható és aztán rögtön kikapcsolt. A képcső panelen cseréltem az egyik TDA-t (zárlatos volt)és sorkimenő mellett egy 10 ohmos szakadt ellenállást. Így már nem kapcsol ki. hang is van csak a kép nem látható ill. egy vékony csíkban sűrűsödik össze a képernyő tetején. A képcső jó (legalábbis a Samsungal ment)." "Ez a TV Grundig DIGI 5, vagyis digitális . Első nekifutásnak a digiboxot kellene átkondizni , mertt ez tipushiba náluk, meghálálja a későbbiekben. A csik olyan fényes ahogy a képen látszik?" "Annyira nem fényes. Inkább normál fényerejűnek mondanám. Ég annyit,nem tudom, hogy számít-e, de hogy ha nincs bemenő jel, (kihúzom az antenna kábelt) akkor kb 3-5 cm vastag, vízszintes fehér csík ugrál, leginkább lentről felfelé." "Remélem, hogy a digibox az a fémdobozba zárt panel mert nem volt könnyű kiszedni, szétbontani, és sok kondi van benne.A kapacitásuk kb. 30%-a a névlegesnek de olyan is akadt ahol egyáltalán nem volt. Az összeset kicseréltem.A hiba sajnos maradt. Hang van és a képernyő tetején egy vízszintes csík látható."
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling