Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
GRUNDIG TK CHASSIS SOFTWARE UPDATE
TV - INFO-TIPS
Type: (PDF)
Size
180.3 KB
Page
1
Category
TV
INFO-TIPS
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
GRUNDIG TK CHASSIS SOFTWARE UPDATE service manual (1st page)
Preview of GRUNDIG TK CHASSIS SOFTWARE UPDATE [1st page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant TV forum topics:
Grundig HAMBURG 32 VLC 8140 S nem kapcsol be mainboard vev190r-6( beko) Megoldva bootloader hiba.
"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el." Köszön! A tv ugy került hozzám hogy nem indult.Minden rendben,távra nem kapcsolt be.Egy német szaki szoftver frissitést küldött,hozzá pen-re felmásol frissit a tv és müködik.Eltelt egy hét a hiba ujra előjött,elvileg azt irta a német szaki,hogy boot loader hiba.De most hiába próbálom frissiteni elindul és megáll a frissités.Lehet hogy meghalt benne az SPI flash?A flash tipusa EN25F80 elvileg ebben van a boot. Elköszön! "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Grundig CUC4511 antenna bemenetről nincs hang
Sziasztok! Segatseget szeretnek kerni Grundig CUC4511 TV javitasa-ban. EURO SCART-ROL mukodik a hang antenna bemenetrol semmi csak halk patogas mikor erositeni probalom. Elore is koszonom a valaszokat! Belefáradtál volna egy ilyen címbe: " Grundig CUC4511 antenna bemenetről nincs hang"? Emlékeztetőül: "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Grundig CUC4400 szín
Hello! Belefutottam egy Angliából származó fent nevezett tv átalakításába. Pl. hang 6MHz SFE_CDA csere. A probléma a színnel van az eredei dekóder ic TDA3566P Philips. Helyette a HQ ból jött TDA3566A na a csere óta nincs még fekete-fehér kép se. Dekóder panel át elkózva Trimmer tekergetve. Halvány sejtésem szerint nem kompatibilis a p-és az A végű ic. Ebben kérnék tanácsot. Géza Köszönöm az alldatasheeten találtam gyári ajánlást az ic-k hez az alapján el tudok indulni. Más, szerintem egy kvarckristály melletti trimmerkondi tekergetése csak valahol egy pici frekv. változást csinál.Persze pont ettől is van ill. nincs szín jó esetben.
Grundig M72-315IDTV CUC1852 TV-nek nincs fénye. Megoldás: a javítás mellőzése.
Szevasztok Kollégák! Fűtés van. A Screen feszültség 983V. A katódok koppig fent vannak 205V-on. A videó végfok panel R-G-B bemenetein 0.8V-ról felfelé vannak kép impulzusok 1.75V-ig (10ms-onként). A videó végfok panel R-G-B bemenetére a jel egy függőleges panelról jön, cetlin:29504-165.64N 42528; panel hátoldalán:29304-324.60. Ezen a panelen az IC-k: IC5122 TDA4780; IC5021 TDA8443B; IC5350 SAA4961; IC5100 TDA4665; nincs pozíciószám TDA9160A; IC5300 TEA6415. Nézegettem különböző rajzokat, de pont ezzel az IC összeállítással nem találkoztam. Az a jó benne, hogy némelyik rajz van még 190 lapos is. Ha valakinek volt már erre az esetre megoldása, kérem, hogy ossza meg velem. Nem szeretnének sokat költeni a készülékre, szóval csak az egyszerű megoldások lehetnek a nyerőek, meg már a sokszorozója is pattog bekapcsolás után egy ideig, igaz, csak pici pattogások hallhatóak, sötétben nem látszik ívelés. Érdemes ezzel egyáltalán foglalkozni, vagy maradjon inkább a kuka. Köszi szépen!
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling