Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

KAWAI K4 K4R

INSTRUMENT - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
3.0 MB
Page
18
Category
INSTRUMENT
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar kawai manual?
Advertisements
Document preview [1st page]
KAWAI K4 K4R service manual (1st page)
Preview of KAWAI K4 K4R [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview [2nd page]
KAWAI K4 K4R service manual (2nd page)
Preview of KAWAI K4 K4R [2nd page]
Click on the link for free download!
Advertisements
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    KAWAI K-4 K4 K4R
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • If the site has helped you and you also want to help others, please Upload a manual, circuit diagram or eeprom that is not yet available on the site.
    Have a nice Day!
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant INSTRUMENT forum topics:
Power inverter 200w leoldja a FI relét
Sziasztok! sajna angol nyelvu a billentyum, igy a helyesirásom nem tukrözi a valoságot.Ezért elnézést! Vásároltam olcso kinai 12V-230v-s invertert .Még "rendes neve" sincs. ha bekapcsolom/bekötöm a 230v -s oldalon lekapcsolja a 30mA áramvédö kapcsolot pedig az áramut nem is zárodik rajta. A 230V -s dugalján megjelenik a 300V DC fele is --nem látni az összekötés helyét. Az elozo ilyen inverter rendesen muködött, mig le nem adta a fustjelzést. A bekötés; 2-t morzés érintkezovel választom szét a 230v hálozati és az inverter feszultségét ,igy a fogyaszto csak az egyikrol mukodik. Mivel a kimeneti dugalj egyik ága a nullához kotendo , a másik a kismegszakitohoz / inverterhez kapcsolodik.A meglévo vezetéken halad tovább a fogyasztoig(világitás) ha kennétek kedvesek ujabb támpontot adni , akijvitáshoz. köszi; Attila
Elektronikus szemét!!!
Sziasztok! Mert ugye szemét van és csak a probléma van vele... Aki rendszeresen huzamosabb ideig foglalkozik az elektronikával, annál elébb utóbb komolyabb mennyiség is összegyűlik - nálam is ez történt. Jó volna tőle megszabadulni - lehetőleg kultúrált módon. Mivel itt a fórumon úgy sejtem ebből a szempontból nálam sokkal tapasztaltabb emberek is jelen vannak, megkérném Őket világositsanak már fel, hogy magánszemélyként milyen lehetőségeim vannak ezen a téren! Talán mások is okulhatnak belőle. Konkrét: kb. 15db képcső és kb. 1mázsa belsőség (nem csak TV, hanem vegyes). (Műhely nagytakarításban vagyok. Ha valakinek kell valami régebbi cucc, most szóljon! Sok egyforintos aukciót fogok indítani a Teszveszen (licit nélkülit is), érdemes figyelni...)
XS3868 Bluetooth modul módosított bekötése.
Sziasztok. http://www.diyaudio.com/forums/parts/284223-bluetooth-receiver-xs3868.html A címben említett BT modul olyan bekötése "vezetékezése" kellene nekem, ahol nincsenek kapcsolók. Mint PL, itt is van egy adapter amin nincsenek gombok. (FIX HANG KIMENET) https://www.elecfreaks.com/wiki/index.php?title=Audio_Bluetooth_Speaker_Module(OVC3860) De erről az adapterről sok infót nem találtam. + Ebay & Aliexpres... Ott se találkoztam ilyen adapterrel. Esetleg aki ismeri? Elég csak szabadon lógva hagyni a kapcsolók érintkezőit? Vagy esetleg kapcsolónként bizonyos értékű ellenállással GND-re kell húzni? Vagy egyéb egyszerű megoldás....stb. Szóval a lényeg! Nekem úgy kellene összeraknom, hogy ha bekapcsolom, akkor a teljes "hang" kimenet legyen a..... Mert nem kell nekem egy kapcsoló sem!! Az infókat előre is köszönöm.
Már megkötött epoxy oldása...
Sziasztok! Mivel lehet már megkötött epoxy ragacsot oldani? Történet a következő: Van az autómban egy ilyen: http://www.carstyling.hu/pic/galeri/509_1.jpg ami tulajdonképp ez: https://web.archive.org/web/20100106201257/http://www.bcweb.hu/miez.htm (sajnos az oldal már nem él, csak az archivum marad...) A lényeg, hogy a képen középen található kis epoxyba kiöntött panelke, ami a kijelző kábeleit kuszálja a vezérlő fele tiszta kontakt hiba, az epoxy letépte a nyák felületéről az alkatrészeket, de legalábbis kontaktossá tette. Szépen lassan pusztult el. Írtam a kütyüt elkövető kolegának, hogy ez a szitu, írta, hogy valóban ez így van, kontaktos az epoxy miatt, de sajnos nem tud mit tenni, nincs hozzá már semmije, rajzot meg nem ad még régi fejlesztéshez sem, hogy megcsináljam magamnak. Húzzam össze kábelkötegelővel.. Nos, az nem ér semmit :) Egyetlen dolog marad: le kell oldani az epoxy-t, és rendbe rakni a panelkét, de a kérdés, hogy mi az a lötyi, ami megoldja, és le lehet szedni róla úgy, hogy a panelen található esetleges SMD cuccok ott is maradjanak a helyükön? Dühít, hogy nem megy, plusz hogy rádió kijelzőm sincs, mert értelemszerűen ez a rádió kijelzője is.. Kiszerelni/beszerelni, stb. középkonzol bontással jár, kb. 3-4 óra meló, ha meg szétszedem, megcsinálnám inkább rendesen... Szerintetek? mi oldhatja? Köszönöm!
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce