Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
KORG POLY800 SCH
AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
1004.4 KB
Page
5
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
KORG POLY800 SCH service manual (1st page)
Preview of KORG POLY800 SCH [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
KORG POLY800 SCH service manual (2nd page)
Preview of KORG POLY800 SCH [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
Csöves készülékek építése, mérése
Üdvözlet Tanyalakók! Az interneten böngészve nagyon sok kérdést, cikket olvastam főkén csöves erősítőkkel kapcsolatban. Itt a tanyán nagyon sok e témában nagy tapasztalattal rendelkező "öreg" szaki van. Ebben a topicban értekezzünk ezekről a méltatlanul elfeledett és újra felfedezett eszközökről és adjunk segítséget azoknak a kollégáknak akik ilyen készülék megépítésére vállalkoznak! András67 A lenti topiknyitó lett áthelyezve ide. Kalex
delco CDR500
jó napot kivánok mindenkinek...van 3 napja nálam egy delco cdr500 autórádió,figyelem,ez nem azonos a cdr500 philips vagy cdr500 opel rádióival,na most ennek a rádionak a legtöbb ic-je direkt delco márkáju,például a stabilizátor ic delco23136 névre hallgat,amelyröl még adatlap sincs,szerencsére megtaláltam a megfelelöét,a L4954 ST MICROELECTRONICS tipust,amelyet lehet már kapni is,de csere után a rádió hangja akadozik,ilyenkor a mute funkcio zeros szintre leesik,de nem ez a hibája,mert ha 1 szinten tartom,a hang akkor is akadozik,teljesen véletlenszerüen,ilyenkor a végfok sistereg persze,de 3 napig tartó keresés után se találtam meg a hibát...persze ennél minden viccesen van megoldva,peldául a mute funkcio is 74hc173 4-es flip-flop-on keresztül,vagyis adat és órajel segitségével,de ez nem számit,hiszen a logikai szintet is 1 tartva a végfoknak,a hang akkor is szakadozik,és bármit mérek,csak a MUTE funkció logikai szintje változik,habár tunert még nem néztem meg,mert lehet hogy I2C komunikácios hiba esetén is letiltja a hangot,de ez csak tipp,azért irtam ezt,mert várom az ötleteket...ennek a tipusnak nincs kijelzöje,ezért kellett kikapcsolnom a kódját,szerencsére ha tudják a kódot,gombokról is ki lehet...nos ha esetleg valaki tud info-t,vagy esetleg kapcsolasi rajzot,szivesen fogadom,de már mint irtam szivesen fogadom az ötleteket is...egy pár ic azonositásként:proci R156D148-ez a TMS370xxx,delco23136-ez a L4954 specialis stabkocka,27c256 eprom,TH8349,200945 audio proci-ez hasonlit a tda7342-oz,csak a lábak sorrendje nem az,6264BL memoria,és a 74HC sorozatu ic-k:541,173,153...a végfok a TDA7454 megfelelöje...a hangeröszabályzó az a tipus amely 2 vonalon ad impulzust fázis eltolással,vagyis nem az amely csak szerre kapcsolja a 2 vonalat testre,hanem egy kis idöeltolással mindkét vonalon van impulzus,és az irányt ebböl állapitja,hogy melyik vonalon indul hamarább az impulzus...köszönöm...üdv!
Pana SA-EH60 hangvégfok
Sziasztok! Pana SA-EH60 típusú hifibe keresnék hangvégfokot, megfizethető áron. Ha esetleg valakinek van, bontottat. RSN307M44A a hybrid típusa. Köszi, előre is!
KAR400.2 autós erősítő,és a néma csend esete.
"Rajzot, service manualt, jobbra a "Keresem/WANTED" doboz "KATT IDE" gombján keresztül kérj!" Sziasztok! Adott fent nevezett autós erősítő,nem akar megszólalni,egy rajz jól jönne,ha netán van valakinek. Zárlat nincs a kimeneten nincs feszültség,a tápok, + ,- 32volt illetve a stabilizált +,- 14volt rendben. Nagyon nem kutatnék adatlapok után jobb lenne egy rajz. Az alanti fotókon szereplő masináról van szó. http://kepfeltoltes.hu/view/150411/IMG_0063_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/150411/IMG_0064_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/150411/IMG_0065_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Jó hétvégét! "Rajzot, service manualt, jobbra a "Keresem/WANTED" doboz "KATT IDE" gombján keresztül kérj!"
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling