Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
KORG VOX CAMBRIDGE 30R SCH
AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
639.9 KB
Page
9
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
KORG VOX CAMBRIDGE 30R SCH service manual (1st page)
Preview of KORG VOX CAMBRIDGE 30R SCH [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
KORG VOX CAMBRIDGE 30R SCH service manual (2nd page)
Preview of KORG VOX CAMBRIDGE 30R SCH [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
AKAI GX-F60R idler zakatolás LEZÁRVA!!!!Már nagyon eltávolodott a topic a hiba megoldásától!! Köszönöm a segítő hozzászólásokat!
Sziasztok! Találkozott-e már valaki a topic névben nevezett AKAI GX-F60R, vagy a mellékletben csatolt hasonló AKAI mechanikával? Azért kérdezném, mert lejátszáskor és pörgetésnél, kazetta nékül minkét irányban zakatoló hangot ad az idler kerék. Ha a kazetta benne van akkor csak alig hallható halk súrlódás. Valakinek sikerült már ilyen hibát megszüntetni? Én a közel 20 év állása miatt(akitől származik ennyi ideje be sem kapcsolta) a motor réz dörzskerekének, recés benyomódás nyomára tippelnék, hogy ez zakatoltatja be az idler kereket. Vagy a műanyag idler kerék pár tized mm-t kikopott ahol a tengely fut benne? De mivel ez a mechanika elég rendesen össze van építve, nem szedném szét,(nem is olyan egyszerű egyébként) addig amíg nincs hozzá, mondjuk idler gumi, mert ha már szétszedem, akkor ki is cserélném, ha ez a probléma. A képeken a kis hely miatt, valamennyire látszódik az idler gumi felülete, hát igen 34 éves. Nincs megkeményedve a felülete. Nem csúszik, mindkét irányban jól csévél, és a lejátszás is normálisnak tűnik, kézzel megfogva van erő a csévélő orsóban, nem csúszik meg. Füllel nyávogást sem vettem észre lejátszáskor, csak hát ez a zakatoló hang a mechanikából.... Ha valakinek akár más mechanikában volt hasonló problémája és meg tudta oldani, megköszönném ha megosztaná velem a megoldást. Köszönettel: Norbert
Erösitö
Sziasztok! A minap került hozzám egy PIONEER A80 erösitö, ami olyan furcsaságokat csinál, hogy ha benyomom a 15 Hz védelmet, akkor 3 másodperc után leáll, ha kikapcsolom, akkor pukkan a hangszoró egyet, és a muting gomb sem reagál. Meg lett egy alapzaja. Ezelött tökéletesen müködött. Valakinek nincs valami ötlete, hogy mi lehet a gond vele? Mérve a tranzisztorok jók, a kondik sem látszanak felpuposodva, feszültségek jók.
Cséve motor keresése Nakamichi BX300E deckbe
Sziasztok! Péter30 kollégától vettem ezt a decket, elég sokat szöszöltem már vele, most, hogy a fő problémáját már sikerült megoldani kiderült, hogy a csévélő motor is rossz, vagy legalábbis betegeskedik (BSH7B02 és 41204-A van ráírva), mivel terhelés hatására néha ,,beakad'' de nem mechanikusan, hanem elektromosan, én már vagy négyszer szétszedtem, de nem eddig nem sikerült az állapotán javítanom, jobb híján cserélni kéne. Külföldi magnós fórumon azt a tippet kaptam, hogy jó a Mabuchi RF-510T motor jó lenne helyette, ennek a megfelelője itthon a conradnál: ez de nem olcsó, ennél tudnátok nekem olcsóbb helyettesítőt találni?
Quad 405 + autós sub párosítható?
Sziasztok! Megfőzöm, vagy bírni fogja? Az építése ismeretlen 8 ohmmal jól működik. 10 perc után fél kihajtáson már 40 fokos volt a végfokok bordája. "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el." A topik áthelyezése, még nem elegendő a hozzászólásokhoz!
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling