Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
KORG VOX VT30 SM
AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
1.6 MB
Page
8
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
KORG VOX VT30 SM service manual (1st page)
Preview of KORG VOX VT30 SM [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
KORG VOX VT30 SM service manual (2nd page)
Preview of KORG VOX VT30 SM [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
H\K AVR 45 proci helyettesítés CXP82852
Sziasztok! Helyettesíthetem a SONY CXP82852-141Q típusú procit egy SONY CXP82852-136Q-ra? Adatlapot nem találtam külön róluk.. Köszönöm! Üdv.
Kazettás magnetofon kissé féloldalra vezeti a szalagot, van-e erre egyszerű megoldás?
Szevasztok Kollégák! A kérdés inkább csak általános, és elvi jellegű, már vissza is vittem a készüléket. Mondták is, hogy az a kazettafészek már régebben is rossz volt. Most éppen egy MEGATONE INTERNATIONAL SX-768 kétkazettás rádiómagnó volt itt, nem működött, mert a 220/110V-os hálózati feszültség átkapcsolója KH-s volt, megoldottam. Próbálásakor mindkét kazettafészek szalagvezető része szemre teljesen egyforma volt, az első rendesen szólt, a második nem. A második elindulásakor rendesen szólt, de cirka 0.5sec eltelte után lecsökkentek a magas hangok. Ezt minden újraindításkor megjátszotta. Folyamatos lejátszás esetén csak kevés a magas hang, tehát a nyomógörgő egy picit félre vezeti a szalagot. A fej tiszta, az alkatrészek szemre nem problémásak, és bosszant, hogy nem tudtam rájönni, hogy mi az oka a szalagvezetési rendellenességnek. Nincs valamilyen egyszerű fogása annak, hogy az ilyen szalagvezetési problémának "susztermattot" lehessen adni. Régebben is szembesültem ilyen problémával, de tuti biztos megoldást nem sikerült találnom. Inkább csak úgy bütykölgetni, próbálgatni, hogy hátha most... Az alkatrész csere, az felejtős, vagy nincs olyan alkatrész, vagy túl sokba kerül a posta, és az utánvét. Valahol olvastam, hogy ki kell főzni a gumi nyomógörgőt, de ezt nem mertem megtenni, nehogy még rosszabb legyen, tartalék alkatrész meg nincs. A nyomógörgő tengelyének kenetlensége is okozott már hasonló gondot, de ennek műanyagból van a tengelye, és kézzel forgatva, nem találtam problémásnak. Ilyen javítást inkább csak barátságból lehet csinálni, amikor éppen nincs egyéb munka. Köszi! Üdv.: Pista.
Denon TU-260 nem áll be sztereoba és nem találl csatornákat.
Sziasztok. A címben szereplő készüléket javítom és elakadtam. A tuner nem szól sztereoban és automata keresés esetén nem találl csatornát csak keres egyfolytában. Ha manuálisan beállítok egy csatornát akkor az szól de csak monóban. Nem vált át sztereora. Az IC1 LA1851 cseréltem de semmi változás. A kissebb kapacitású elkokat is cseréltem de semmi. Táp ic-t is cseréltem. Mi lehet a hiba? Rajzot sajnos nem találtam hozzá. A segítséget előre is köszönöm.
VIDEOTON EA 7386 S Erősítő végfok hiba!!!
"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el." Üdv mindenkinek.. Olyan szakinak a véleményét szeretném kérni aki már javított VIDEOTON EA 7386 S típusú erősítőt. A kérdésem az lenne, hogy a végfokban található TEO2059, és TEO2060 -as tranzisztor (amit sehol sem tudok beszerezni!) az helyettesíthető-e BD809, és BD810 -es tranzisztorral?? Válaszokat előre is köszönöm.. "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling