Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
LC370W01 OZ976TN OZ972GN INVERTER
OTHER - OTHER
Type: (PDF)
Size
992.1 KB
Page
3
Category
OTHER
OTHER
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
LC370W01 OZ976TN OZ972GN INVERTER service manual (1st page)
Preview of LC370W01 OZ976TN OZ972GN INVERTER [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
LC370W01 OZ976TN OZ972GN INVERTER service manual (2nd page)
Preview of LC370W01 OZ976TN OZ972GN INVERTER [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant OTHER forum topics:
Sanyo DC-D30AD cd-je nem indul
Szervusztok. A fenn említedd minitorony cd-je nem indul. 3X megmozdítja a lemezt de más semmi. Táp megvan,spindle-ig eljut rendesen. Miután nem vagyok túl járatos cd-ügyben kérlek titeket okítsatok ki, hogy hol kezdjem el a kutakodást.
Bioptron lámpa vezérlőpaneljén R4 értékét szeretném megtudni
Sziasztok! A témában jelölt lámpa az a kicsi kézi "kifli alakú" aminek általában a tápjával van gond... Úgy került hozzám ez a lámpa, hogy a gazdája nekiesett. Szétfeszegette és feltételezem a csavarhúzóval sikeresen lelökte az R4 ellenállást és a T2 tranzisztort is felszakította. Képen a vezérlőpanel látható és a kérdéses alkatrész helye. A segítségeket előre is köszönöm! Üdv! S.R.
Kézfertőtlenítő adagoló [F]
Üdv Mindenkinek ! Szeretnék egy ötletet,amivel munkahelyi problémámat megoldhatnám. Nem az én dolgom lenne ,de akinek ezt meg kellene oldani az fél éve nem jut megoldásra,mert a keresett alkatrést állítólag már nem gyártják,így beszerezhetetlen. Adott egy műtéti bemosakodó medence(olyan ,hogy ketten egymás mellett is tudnak kéztisztítást,majd kézfertőtlenítést elvégezni),mivel műtéti bemosakodásról van szó kézzel nem szabad semmihez hozzáérni,csak egy érzékelő alá tartott kézre egy pumpa addig adagolja a szert amíg azt az ember ott tartja,majd leáll. Az egész szerkezet kb.akkora mint egy cigisdoboz 2/3-a,és az egyik oldalán vannak az érzékelők egy sötét plexi alatt,az egész kemény műgyantával kiöntve tehát szétszedni sem lehet. Fontos,hogy 0-20cm között érzékeljen csak,hogy más ne indítsa el a pumpát. Az egész dolog kap egy AC24V-ot,és kijön belőle a DC24V ami működteti a pumpát. Egy nem elvi kapcsolás,hanem egy bevált és kipróbált működő rajzom lenne akkor megépíteném,és elfelejthetném a fél éve húzódó problémát. Minden építő jellegű hozzászólást megköszönök ! Üdv:János "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
Blaupunkt Munchen cd41 help
Üdv mindenkinek! A fenti tipusú cd-s autórádióval megakadtam.Az a gond,hogy hiába van benne a kártya a kijelzőn a "card"felirat van kb 10sec után kikapcsol majd megint bekapcsol,ezt folytatná a végtelenségig ha hagynám.Mikor kiveszem a kártyát akkor bekapcsolás után a kijelzőn a "card"felirat van kb 10sec után kikapcsol és igy marad.Kivettem a CD egységet gondolva hogy innen fogja valami ,de nem változott semmi.A rajzot erről az oldalról letöltöttem és átnéztem a belső táp ellátást de minden renben van azzal!Kaptam egy tippet hogy vegyem ki a kártyát tartsam lenyomva a "1"és"4"billentyűt kapcsoljam be majd várjam meg hogy a "code"felirat legyen a kijelzőn .Azonban így is csak az van,hogy 10sec után kikapcsol és igy marad.Gondoltam az eepromra is de nem találtam hozzá új tartalmat sehol a neten és olyan mintha a billentyűzete nem menne ,de a kijelző proc.kezeli azt is de a kijelzés az rendben van szerintem.Még azt leírnám amikor először bekapcsoltam csak "----"ez volt a kijelzőn de hiába próbáltam a kódot beírni nem csinált semmit érzéketlen volt bármilyen gombnyomásra.Ezután így hagytam bekapcsolva, nem figyeltem az időt de kb 2óra múlva már a fent említett "CARD"volt látható és azóta így van! Köszönök bármilyen ötletet!!
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce