Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

LEAK TROUGH-LINE-III FM TUNER SCH

AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (JPG)
Size
334.5 KB
Page
---
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar leak manual?
Document preview [1st page]
No preview item


No preview item for this file.

Possible causes:
  • No preview picture generated yet.
  • It is not a pdf file.
Advertisements
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    LEAK FM TUNER TROUGH LINE III
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
BMW Bavaria_S autórádió rajz
Sziasztok! Egy régi, de eredeti (Blaupunkt) autórádiót a '70-es évekből egy minden szinten felújított korabeli BMW-be szeretném beépíteni, de az erősítő része hibás, így lett vásárolva. A javításával most kezdtem el foglalkozni, de máris felmerült néhány probléma. A mono végfok BD433-434 komplementer párt tartalmaz, és néhány számomra ismeretlen lapkás és tokozott áramköri elem is helyet foglal a még beépített tranzisztorok mellett. A hibajelenség: bekapcsoláskor van egy erős zajos hang, amely pillanatok alatt elhalkul, és a behangolt adó ezután már csak halkan szól tovább, szinte érthetetlen torzítással. Az áramfelvétele is jelentéktelen, teljes hangerőnél 25-30mA. A kérésem egy kapcsolási rajz lenne, ha feltalálható egyáltalán ehhez a korabeli szerkezethez. Nem akarom "elbarmolni", mert egy TDAxxx végfokot máris be tudnék építeni a helyére, de azzal oda is lenne az "eredeti" állapot megőrzése. Néhány kép a rádióról.
Házimozis dvd-k audio teljesítménye
Sziasztok! Szerintem már lerágott csont, de még mindig nem értek valamit: Ezer éve javítok erősítőket is, és megszoktam, hogy ha pl. egy Onkyo-ra ráírják, hogy 300W, akkor az bizony vagy 20kg-os, nagy bazi , robosztus gép, mert hiszen ott szinte csak az audio telj. előállítására kell az a bizonyos hatalmas trafó. A többi ehhez képest elenyésző. A kezembe került (csak a példa kedvéért) egy LG HT 903-as házimozis DVD, amire azt írják, hogy 1000W (az audio telj.) Még akkor is túlzásnak találom, ha ez 5.1, azaz 6 végfok össztelj-e. Az egész készülék tokkal-vonóval 2-3kg lehet, ráadásul a DVD, stb is elvisz valamennyi telj-t. Lehet csúcstechnológia, kapcsoló üzemű táp, egyéb, a teljesítmény az teljesítmény. Azt olvastam egy oldalon, hogy RMS, meg PMPO. Az jut eszembe, amikor egy kínai kis füles rádió-magnóra azt írják, hogy 150W PMPO, és az egész tud vagy 2-3W-ot. Akárhogy is nevezzük, eff. vagy csúcstelj-nek, amit rövid ideig bír produkálni, vagy színuszos, vagy zenei telj-nek, azért 5-7-10-szeres különbség nem lehet közöttük, vagyis a leírt, és a hallott (érzékelt) telj. között. Nem butítás (vagy kábítás) ez? Üdv Attila
Sony Wega PSS200R FM-AM receiver, CX168 tipusu KF IC helyettesítése
Sziasztok! Nagy valószinuseggel rossz a KF IC, tápja megvan bemenet megvan, kimenet nincs, lengyel fórumon is ez az IC ment el. SM-ben vannak feszültségek és ez alapján szerintem rossz az IC. Ebay-en látom hogy van, de én nembirok külföldrôl rendelni nem vagyok .hu henem barbár középkorban vagyok .rs-ben. CX 168 széles DIP24 tok+hütô, ilyen tokban valószinü nincs, hanem valami DIP16-os KF-ek, melyiket ajánljátok hogy bedrótozzam helyette?
Beag APT100 átalakítás segítség
Sziasztok! Adott a témában szereplő erősítő. Egyik ismerősöm hozta, hogy alakítsam át 8 ohmosra, tegyek rendes hangfalcsatlakozót a hátuljára meg rca bemenetet. Meg is csináltam, kikötöttem a vonaltrafót, de minden mást hagytam úgy ahogy volt. A probléma az, hogy nagyon sz..ul szól. Hiányzik a mélytartomány, csak közép-magas tartományban szól. Mit kellene még átalakítani benne, hogy jó legyen? Esetleg az elején lévő hangerőszabályzó modult kellene kiiktatni, vagy módosítani még az alkatrészeken?
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce