Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
LG WD-M-65130F-80130F-10130-5-F 10131F
WASHING-MACHINE - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
2.7 MB
Page
36
Category
WASHING-MACHINE
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
LG WD-M-65130F-80130F-10130-5-F 10131F service manual (1st page)
Preview of LG WD-M-65130F-80130F-10130-5-F 10131F [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
LG WD-M-65130F-80130F-10130-5-F 10131F service manual (2nd page)
Preview of LG WD-M-65130F-80130F-10130-5-F 10131F [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant WASHING-MACHINE forum topics:
LG GB7138PVXZ no frost alul fagy. hűtőszekrény felső fűtőeleme meghalt, új már nem kapható. Kívülről táplált és vezérelt fix?
Sziasztok! A 2012-ben itthon vásárolt szépséghibás LG GB7138PVXZ típus számú No Frost, alul fagyasztós hűtőszekrényünknek tönkre ment a felsőrész leolvasztó fűtőbetétje, legalább is a hiba kód és a mérési eredmények alapján ezt állapította meg az LG hűtőszerelő szakember. Én kértem, hogy akkor cserélje ki, de azt válaszolta, hogy ezt az alkatrészt már nem gyártják, és raktáron sem tartják. Amióta ez a probléma fenn áll, a hűtőt 4 hetente kell kikapcsolni fél napra, hogy az evaporátoron keletkezett jégtömböt letudjam olvasztani, amihez persze előtte teljesen ki kell pakolni a felsőrészből minden élelmiszert ami természetesen romlandó (azért is tartjuk azokat hűtőszekrényben). Mivel már nem lehet kapni ezt az alkatrészt, elhatároztam, hogy egy másik típusú fűtőbetétet fogok beszerelni a régi helyére, ami teljesen független lesz a hűtőszekrény elektronikájától. Külső áramforrásból fog feszültséget kapni olvadó biztosítékon keresztül amit egy kiskereskedelemben kapható időzítő kapcsoló fog be és ki kapcsolni. Miközben a hűtőszekrényt is egy ugyanolyan időzítő kapcsoló fog ki és be kapcsolni ilyen sorrendben például: 22:00 1. időzítő kapcsoló: hűtőszekrény KI 22:01 2. időzítő kapcsoló: fűtőelem BE 22:16 2. időzítő kapcsoló: fűtőelem KI 22:17 1. időzítő kapcsoló: hűtőszekrény BE Ahhoz, hogy ezt a kényszermódosítást végheztudjam vinni, szükségem lenne néhány műszaki adatra ezzel a típusú hűtőszekrénnyel kapcsolatban: A gyári fűtő elem teljesítménye és az azt működtető feszültség? A komputer milyen időközönként (valahol a neten egy Samsung hűtőgépről azt olvastam, hogy naponta egyszer) és hány percig végez leolvasztást? Az angol nyelvű javítási kézikönyv meg van hozzá, úgy emlékszem, hogy innen töltöttem le, abból csak azt tudtam megállapítani hogy diagnosztizáláskor 220 V-ot ad a vezérlő elektronika a fűtőelemnek. Mit gondoltok az ötletemről, kivitelezhető?
LG F1066 LP mosógép funkcionál ugyan,de nem indul.
Üdv,mindenkinek! Kérdezném a nagyérdeműt,hogy a tárgyban említett mosógépet miképp lehetne működésre bírni? A funkciókat szépen kezeli,minden gombra reagál,ajtót lezárja,de semelyik perifériát ezen kívül nem kapcsolja. Kb egy fél perc után sípol,és villogtatja egyszerre a két opcio gomb ledjét(ez a két funkciogomb a diagnosztika belépése is egyben) . Amit tudtam mértem,jónak találtam. Beeresztőszelepek,szivattyút próbára cseréltem,moci szénkefék még szinte eredeti hosszúak,fűtőbetét nem szivárog,nem szakadt. Egyébként a gép is olyan mint a új,belűlről is. Holnap még fojtatom,de esetleg tapasztalat valakinek?
LG WD-80264NP mosógép egyenetlenül forgatja a dobot
Sziasztok! A címben említett mosógép úgy került hozzám,hogy nem indult a motor,csak búgott.Kicseréltem a panelon az egy mikrós kondit.Így már elindult,de akadozva.A motor forgórésze leégett.Kicseréltem a motort,de így is centrifugára állítva egyenetlenül jár.Jobbra-balra forogva is ezt teszi.Elindul,de mintha visszaesne folyamatosan a gerjesztés,"hullámozva" 400-as fordulatra állítva is nagyon finoman hallani,hogy a fordulat periodikusan csökken,majd visszaáll.A relék forrasztási pontjait átforrasztottam. Van valami tippetek,hogy ezt mi okozhatja? Üdv: Tivi
Pelgrim 424 K sütő funkció választó kapcsoló bekötését keresem
Szevasztok!

Az egyik kollégámat "szarba" hagyta egy szaki miután szétszedte a Pelgrim 424 K típusú sütőjét. Kiszedte a funkció választó kapcsolót, de az újat nem tudta jól vissza rakni. Gyaníthatóan nem írta le mit honnan szedett le a kapcsolóról.
Tehát keresünk egy service manual-t vagy egy bármilyen rajzot amiből kitudjuk silabizálni mit hova kell kötni.

Kipótoltam a címet, mivel egy kissé trehány volt!
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling