Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
MBLE LINEAR INTEGRATED CIRCUITS 1974 IC CATALOGUE TAA TBA TCA TV RADIO IC-S
OTHER - OTHER
Type: (PDF)
Size
33.5 MB
Page
130
Category
OTHER
OTHER
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
MBLE LINEAR INTEGRATED CIRCUITS 1974 IC CATALOGUE TAA TBA TCA TV RADIO IC-S service manual (1st page)
Preview of MBLE LINEAR INTEGRATED CIRCUITS 1974 IC CATALOGUE TAA TBA TCA TV RADIO IC-S [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
MBLE LINEAR INTEGRATED CIRCUITS 1974 IC CATALOGUE TAA TBA TCA TV RADIO IC-S service manual (2nd page)
Preview of MBLE LINEAR INTEGRATED CIRCUITS 1974 IC CATALOGUE TAA TBA TCA TV RADIO IC-S [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant OTHER forum topics:
Digitális adás vétel őrület.
Nagyon belenyúltam egy ilyen "beállításba". Vásároltak nálam egy Strong DVB-T beltérit, de megkértek hogy ugyan már vigyem ki nekik a helyszínre. Az üzletemben lehangoltam a készüléket, minden adót megtalált ami szabadon fogható ( a többit is 'látta', persze nem lehet kártya nélkül nézni őket) . Kivittem a vevőhöz, rákötöm a TVre : semmi. nagyon régi volt az antennájuk (lepke), hát cseréljük le. Lecseréltem (ez is lepke a SALtól , rá van írva a DVB-t adások vételéhez ajánlva) ....semmi. Akkor szakadt talán a koax? lecseréltem,( 3X árnyékolt koax) na ezzel már lett valami vétel, de: a 61 as sávban csak a TV2 és RTL klub műsorát lehetett nézni a vevőnél, a 62-es sávban adják a HD adásokat M1-M2-duna1-2 (legalábbis itt Kaposváron), ezeket egyáltalán nem látta a beltéri egység. Az üzletem és a vevő között kb 2 km a távolság, egyszerűen nem értem mi a gond. A 61 es sávot 70-80% os jelszinttel lehet befogni, a 62-t 0 %ban, (mármint a vevőm hétvégi házában). Az üzletemben mindegyiket 80%ban. Bár van köztünk egy domb, talán ez az oka. Körbeforgattam az antennát, mindenfelé próbáltam újrahangolni, semmi eredmény, csak ezen az egy frekvencián volt adás (794 Mhz). De hogy én mégegyszer nem mászok fel arra 10 méter magas árbocra az tuti.
xdv-1716l200 térfigyelő rendszer jelszó feloldása
Helló

Ha valaki ismeri kérném segítségét, fenti típusú felvevő jelszó feloldása hogy lehet.
Továbbá manuál és bármilyen infó.
White Light nevű kültéri IP65-ös fénycső elektronikája nem indul
Sziasztok!

Kaptam ezt a kültéri fénycső armatúrát. Nem világít hibával. Van benne egy biztosíték ami szakadt volt és kicseréltem. Továbbá két 13005 feliratú tranzisztor. Mindkettő csomóponttá vált ezért MJE13005A-t tettem bele. Minden mást átmértem, diódákat, kondikat, ellenállásokat és más hibát nem találtam. A hibajelenség viszont változatlan. Van a panelen két kék fektetett elkó. Mindkettőt kivéve megmértem, kapacitásra és ESR-re is jó. Ha tápot adok a panelnek a két elkó feltöltődik 145-145V-ra, de semmi több nem történik. Az egészet sorba kötöttem egy 100W-os majd 25W-os izzóval (zárlat esetére) de még a 25W-os izzó fel sem izzik. Teljesítménymérővel mérve az áramfelvétele 0A, 0W. De lehet, hogy csak olyan kevés, hogy azt már nem méri. Van-e valakinek ötlete, tapasztalata ilyen elektronikus gyújtókkal kapcsolatban. Feladta a leckét.

Üdv.
IBM DPS-1050AB, szerver tápegység javítása
Sziasztok! Javításra került hozzám egy IBM szerver tápegysége (DPS-1050AB). Csak annyit tudtak mondani, hogy "nem működik". Szóval elsőként rá kellene jönnöm mi is a baja. Csatoltam képeket a szétszedett tápegységről. A következőkben ezeknek a képeknek a nevére zárólejben hivatkozom majd. 1. Látható hiba nincs az eszközön. 2. Hálózatra csatlakoztatva az 1-es panel (panel_1) jobb alsó sarkában található csatlakozón előállnak a standby feszültségek. A puffer kondik feletti csatlakozón pedig az egyenirányított nagyfeszültség. 3. 2-es panelre rákötve érzékeli ezeket a feszültségeket és a AC feszültséget jelző LED kigyullad. Végigmértem a 2-es panelen lévő kis panelen (2_panel_vezérlés) található IC-k tápfeszültségét és 3 db kivételével az összesen van mérhető tápfeszültség. Ennek a 3 IC-nek a tápfeszültsége egy tranzisztoron keresztül van kapcsolva. Viszont a tranzisztor nem kap vezérlőjelet. Bázis lába a mikrokontrollerbe van bekötve. Ekkor esett le, hogy valószínű kell visszakapnia egy vezérlő jelet a szervertől! Viszont a tápegység hátulján egy 24 pólusú csatlakozó található (Csatlakozó). Ennek nagy része a kontrollerbe van bekötve szóval nem tudom pontosan hova és milyen szintű jelet/jeleket kellene táplálnom. Esetleg valakinek lenne leírása, tapasztalata vagy ötlete hogyan lépjek tovább kérem ossza meg velem. Előre is köszönöm!
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce