You are here

MERCEDES emblémával ellátott gyermek kisautó távról nem müködik ! MEGOLDVA

6 posts / 0 new
Last post
braunv
braunv picture

Sziasztok ! Unokámé a jelzett autó , egy szervó IC elfüstölt ami a kormányt működtette csere után bekapcsolás után a kormány balra fordul állandóan ! Rendeltem egyet Kínából  rendben megjött az új elektronikával távirányítóról nem  nem akar működni ! A két elektronika VER számában van eltérés ez okozhatja  a gondot ? A rendeléskor csak a kivezetések számára kellet  figyelni egyéb  más lehetőség nem volt a választásra ! a képeken látható a két elektronika ! Állítólag  WI-FI -n keresztül  működik , sajna semmi infóm nincs róla   ! Kérném segítségeteket        

File attachment: 
Comments
pisti70
pisti70 picture

Szia!
Egy linket kaphatnék,valószínü rendelni kell egyet.
Köszi!

0

grofzero
grofzero picture

Szia!

  • Step 1. Install two AAA 1.5V batteries, (note the positive and negative polarity inside the battery chamber), and finally close the battery cover, indicator will flash three times indicates that the battery is installed correctly.
  • Step 2. Press and hold the frequency key(car select) for about 2 seconds and the indicator will flash
  • Step 3. Turn on the power supply of the car and the indicator will turn off
  • Step 4. If the matching frequency is unsuccessful (indicator not turn off), please turn off the power supply and repeat steps 2 and 3.

 

  • 1. lépés: Helyezzen be két AAA 1,5 V-os elemet (figyelje meg a pozitív és negatív polaritást az elemtartó rekeszében), végül zárja le az elemtartó fedelét, a visszajelző háromszor felvillan, jelezve, hogy az elem megfelelően van behelyezve.
  • 2. lépés: Nyomja meg és tartsa lenyomva a frekvenciagombot (autóválasztó - CAR_SELECT -) körülbelül 2 másodpercig, és a jelzőfény villogni kezd
  • 3. lépés Kapcsolja be az autó tápellátását, és a visszajelző kialszik
  • 4. lépés: Ha az illesztési frekvencia sikertelen (a jelzőfény nem kapcsol ki), kérjük, kapcsolja ki a tápegységet, és ismételje meg a 2. és 3. lépést.

1

braunv
braunv picture

Szia ! Köszi az infót ,a procedura sikeres volt ! Rendben működik ! Köszönöm!

0

SzBálint
SzBálint picture
****

szia:a két kvarc azonos?

Bálint

0

braunv
braunv picture

Szia ! Névlegesen azonosak rámérve is ! Üdv!

0