Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

Thank You!

QSC A2150 SCHEMATIC

AUDIO - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
319.9 KB
Page
1
Category
AUDIO
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar qsc manual?
Document preview [1st page]
QSC A2150 SCHEMATIC service manual (1st page)
Preview of QSC A2150 SCHEMATIC [1st page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    QSC A-2150 A2150 SCHEMATIC 2150
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant AUDIO forum topics:
Shiva PPA-1200 végfok végtranzisztor helyettesítés
Sziasztok! Adott egy Shiva PPA-1200 végfok. Az egyik oldal nem szól, találtam benne 5db zárlatos végtranyót. 2SA1302 és 2SC3281 tranyók vannak benne. Valahol olvastam, hogy ezeket a tranzisztorokat már nem gyártják, amiket kapni lehet az pedig mind hamisítvány. 2SC5200 és és 2SA1943 lenne a helyettesítője, de ebből is rengeteg a hamis. MJL21193, 21194-et ajánlották helyettesítőnek. Igaz ezek drágább alkatrészek, de állítólag ebből esélyesebb, hogy eredetit kapok. A kérdésem az lenne, hogy mivel 5db ment tönkre (2 komplementer pár+1db) elég ha ezt a 3 párat cserélem ki, vagy muszáj kicserélnem mind a 8 párat? Ha nem muszáj nem cserélném ki mindet, mert anyagilag elég húzós lenne.
Tivoli audio PAL - kisrádió
Sziasztok! Itt van ez a rádió javításra. Az alapvető probléma az volt, hogy időnként felhangosodott magától a készülék. Ezzel a problémával együtt jár, hogy ha csak akkumulátorról megy a rádió ez a felhangosodás tényében ki is merül, de ha a hálózati adapter (is) be van kötve, akkor begerjed a végfokozat, a tápegység stabilizálatlansága miatt kb. 100Hz-es frekvenciával. Most ott tartok, hogy beépítettem egy hálózati stabilizálást, így hálózatról sem gerjed be. De kezdek rájönni ez csak tüneti kezelés volt, nem a probléma megoldása. A probléma a végfokozat körül van. A végfok egy TDA7056B névre hallgató ic, ebbe bele van építve egy DC hangerőszabályzó, de a készülék tényleges hangerőszabályzása a hagyományos módszerrel történik, ennek ellenére az ic-be épített szabályzás is be van fűzve a rendszerbe néhány smd alkatrészen keresztül. Az biztos, hogy a felhangosodást az ebben a körben levő zavar okozza, mert rámérve műszerrel más feszültség van a szabályzásra szolgáló lábon. Bekapcsolás után bizonytalan idővel ugrás szerűen felhangosodik, úgy marad, ki- és bekapcsolás után az alacsonyabb hangerő visszajön, majd bizonytalan idő után ismét ugrás szerűen felhangosodik. Esetleg van valakinek ötlete (vagy netáán kapcsolási rajza) erre a problémára?
Videoton ra6363s
Sziasztok! A fenti rádió javításában kérnék segítséget. Végfok hiba javítva. Minden működik, csak a AM-en nem talál 1 adót sem. Gondoltam, úgy sem hallgat ma már senki AM-et. Szépen felújítottam az egészet, kívül belül. Most már annyira jó lett, hogy nincs szívem így hagyni. Némi méricskélés után... észrevettem, hogy hiányzik a ferrit AM antenna. Mivel a vezetékeit is kiforrasztották, nem tűnt fel elsőre. Szóval szeretném pótolni, vagy készíteni egyet, de nem tudom, hogy a három vezeték hogy csatlakozik az antenna tekercseihez. Illetve egyáltalán hogyan van tekercselve az antenna. A kapcs rajzon az antenna fel sincs tüntetve. Ha valakinél van ilyen antenna vagy rádió megtenné, hogy megnézi a tekercselését és a bekötését. Esetleg egy jó fotót is megköszönnék.
Eumig Metropolitan cc
Sziasztok!Hozzám került javításra egy Eumig Metropolitan CC HI-Fi berendezés.A problémája az ,hogy nehezen éled fel a táp és a funkciót választó gombok mindig vissza állnak készenlétre. Ha valakinek lenne hozzá kapcsolási rajza és megosztaná itt a tanyán vagy elküldené nekem nagyon megköszönném.e-mail:belfi45@hotmail.com Köszönettel belfi
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce