Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
RXD320H0 LD0-000
OTHER - OTHER
Type: (PDF)
Size
2.6 MB
Page
25
Category
OTHER
OTHER
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
RXD320H0 LD0-000 service manual (1st page)
Preview of RXD320H0 LD0-000 [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
RXD320H0 LD0-000 service manual (2nd page)
Preview of RXD320H0 LD0-000 [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant OTHER forum topics:
LAMPART LB-50 zárt égésterű gázkonvektor-hoz hasonló begyújtása
Üdv mindenkinek! Apósomnál van egy ehhez nagyon hasonló, régi LAMPART LB-50 zárt égésterű gázkonvektor, vagy ahhoz hasonló. A begyújtásával vannak, voltak is gondok. Ebben kérek segítséget. Már tavaly is elég nehezen lehetett begyújtani, pedig szikrát adott. Sokára, sok próbálkozásra akkor még sikerült. A múlt héten megint nem gyújtott, ki lett hívva egy szerelő, aki szét sem szedte, hogy ki kell cserélni az egészet.... Én szétszedtem a gyújtó láng részét. / A fő egység hibátlan / Valami gond lehet a porcelános "szikraközzel" is, mert volt, hogy adott szikrát, volt, hogy nem, vagy nem ott, ahol kellett volna, meg kormos is volt. Nem tudtam vele begyújtani, de kellett már fűteni, ezért meggyújtottam a gyújtó lángot egy gyufával, visszaszereltem, most működik. Feltűnt, hogy a gyújtóláng -szerintem- nagyobb, mint kellene. / biztosan valaki már megpiszkálta a fúvókát / Vettem egy újat ez helyett, amit a mellékelt képen mutatok meg. Ennél a gyújtó kicsit hosszabb, mint ide kellene. Ahol vettem, azt mondták, hogy le kell csípni belőle, de nem tudta, hogy mekkorát? Kérdezem, hogy mekkora szikraközt kell hagynom, hány mm-t? A réginél talán 4-6mm van, / ezt emlékezetből írom / de az sem biztos, hogy jól van beállítva, mert nehezen gyújtott már régebben is. Belegondolva az is lehet a probléma?????, hogy nagyobb a gyújtó láng, tehát a gyorsabban kijövő gáz "eloltja, elfújja a szikrát", ill. nem tud ezért begyújtani. Köszönöm. Üdv: formasu
WTG-001 LED lámpa akkumulátor hibája miatt működésképtelenné vált (MEGOLDVA)
Üdv Mindenkinek!
Sajnos, a LIDL-ben is kapható, vezeték nélküli indukciós elven alapuló töltővel ellátott, több funkciós, Li-Ion akkumulátorral működő LED lámpám, az akkumulátor tönkremenetele miatt működésképtelenné vált.
Magával rántotta a töltőjét is, amelynek a típusa WTG 001 AHG, aminek a rajza elérhető a neten is. Ha esetleg más is találkozott vele a C4 pozíciószámú kondenzátor 220 nF és nem 2,2 nF mint a rajzon.
A lámpa rajzát viszont sehol nem lelem. Ez sem lenne nagy probléma, viszont az alkatrészek kimérése alkalmával találkoztam egy 8 lábú IC3 pozíciószámú SMD alkatrésszel, amit jelölés hiányában azonosítani nem tudok, de feltehetően a fő problémát, annak meghibásodása okozza.
Tehát, ha valaki rendelkezik az eszköz rajzával és hozzáférhetővé tenné, megköszönném. De, ha "csak" a jelzett alkatrész típusát közölné, azzal is sokat segítene.
A 14430 tip. Li-Ion akku helyett, már sikerült egy 14500 típus beleapplikálni a védőáramkörrel együtt..
Köszönettel!
Mini FM rádióadó melegedés probléma LEZÁRVA!
Hello! Nem rádióamatőr téma, ezért nem abba a fórumba tettem. Adott egy kínai mini FM adó (transmitter), ami eddig hibátlanul működött, ám kölcsönadtam... Az antennakivezetés köré rakott a srác egy ferritgyűrűt (szűrőbuzi a gyerek). Elvileg egy árnyékolt BNC csatlakozóra került a gyűrű, tehát az árnyékolás miatt nem gondolta, hogy okozna ez bármit is, de mégis... A gyűrű (és nem a csatlakozó) melegedett szerinte (holott minden árnyékolt), így le is vette és inkább nem is használta tovább a készüléket 5 percnél... de a készülék azóta nem százas: Felforrva (3-5 perc használat után) egy csekély alapzaj mellett normálisnak tűnik a hangja, de addig... -random pattogás hallatszik teljesen hidegen (nem csak a beállított frekin, hanem szinte a teljes skálán). 10 percenként próbálgatva ez már nem volt észlelhető. -hangolt antennával, amivel korábban fél óra után épp csak langyos volt a készülék, most 1 perc után nem fogható meg a kb. 11x4x2 cm-es hűtőborda, ami a RD15HVF1 végtranyót hűti. -eltűnt a sztereó hatás (bár sztereót jelez a vevő rádió, tehát a vivőfreki megvan, 1 bemenetet kihúzva csak halkabb lesz, de mindkét oldalon szól tovább. -SWR szerint 8,6 a kimenő bekapcsoláskor, fél perccel később már csak 8,1... 7,6-ig mertem használni, ami durván 2-3 perc, tehát 1W-ot esett a teljesítmény, ami a tranyó adatlapi grafikája alapján reális, csak ugye eddig nem melegedett soha. -a frekije műszer szerint teljesen stabil, bár csak az adott frekit tudom monitorozni, így nem derül ki hol zavar még. 88-108 között 1 gyenge felharmonikus található 98MHz-en adva 2-3MHz-el arrébb. -a random pattogás nem jött elő a fél órás tesztelés, pihentetés, tesztelés, ... során. 15W-os a készülék, ahogy a végtranyó száma is jelzi (fix 12V-on kevesebb). Durván 400Ft Kínából az alkatrész, ha az a problémás... de az-e a gond vagy egy előtét alkatrész? Az adót egy ventillátor is hűti, ezért nem volt soha melegebb kézmelegnél, max antenna állításkor, ha rossz volt az SWR. Az antenna nem zárlatos, az SWR változatlan a korábbi értékekhez képest, tehát az antenna és a csatlakozások hibája kizárható. Valami ötlet esetleg, hogy mi okozhatja a melegedést, illetve hogyan szüntethető meg? Illetve mitől lehetett a pattogás az első durván 1-2 perces tesztidőszakban 3-4 indítás erejéig? A sztereó eltűnés lehet belső automatika (bizonyos zajzár érték alatt monósít, mint a joint stereo mp3 esetében), vagy az is hiba? A válaszokat előre is köszönöm!
AUX ASW-H09A4/ EY. klíma távirányító keresés
Sziasztok! Keresem címben szereplő AUX ASW-H09A4/ EY,klíma távirányítóját,vagy beszerzési forrást. Az Ebay-en van de 3 hét hosszú idő.Egy fotó linkje alant. http://kepfeltoltes.hu/view/150209/t_v._www.kepfeltoltes.hu_.jpg
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling