Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians
SAMSUNG 223BW
MONITOR - SERVICE MANUAL
Type: (PDF)
Size
7.7 MB
Page
55
Category
MONITOR
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for other manual?
Document preview
SAMSUNG 223BW service manual (1st page)
Preview of SAMSUNG 223BW [1st page]
Click on the link for free download!
Document preview
SAMSUNG 223BW service manual (2nd page)
Preview of SAMSUNG 223BW [2nd page]
Click on the link for free download!
Please tick the box below to get download link:
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • Please take a look at the below related repair forum topics. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!


Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant MONITOR forum topics:
Samsung Syncmaster 913V csak villog MEGOLDVA
Üdv mindenkinek, egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy Syncmaster 913vm, ami jó pár évig jól szolgált, de ma reggel nem volt hajlandó elindulni. Ha bekapcsolom, kb 5 másodpercenként elalszik a zöld led, majd szinte azonnal megint kigyullad. Közben halványan látom villanni a tft-t minden alkalommal. Ha gépre dugom, akkor a villogás felgyorsul, kb másodpercenként. Szétkaptam, nalám a tápon kettő nemhogy púpos, már megfolyt/száradt kondi volt (820 uF 25v). Nagy sietve kikaptam őket, jobb híjján beraktam 2db 1000uF 25v-os kondit, illetve kicseréltem még két 1000uf 10v-osat ami kicsit gyanús volt, illetve egy 47uF 50V-osat. Összeraktam, bekapcs, és semmi változás... Találtam service manualt itt a tanyán, de pont a tápról semmi nincs benne, csak IP boardnak nevezik és kész... ha valakinek lenne valami tippje, esetleg volt már ilyen gondja, megköszönném a segítséget. :)
Samsung SyncMaster T220 Inverter nem indúl
A hiba a következő volt. Egyik nap még működött, másik nap már be sem kapcsolt. Szétszedést követően az összes kondi púpos volt ill. ki voltak folyva. Kondik cserélve, de továbbra sem működik. Az inverter trafóknál sípolás halható és vele egy ütemben ki-be kapcsol. Nagy az esélye, hogy a trafók is elszálltak. A trafók száma. TM-21240-es, ebből lakik benne 2db. Ha valakinek lenne 2db írjon rám privit. Vagy ha van még ötlete, akkor szívesen fogadom.
Samsung SyncMaster 920n kijelző "elmosódik" időnként. /Megoldva!!/
Sziasztok. Került hozzám egy a címben jelzett monitor "megnézésre". A jelensége az volt, hogy bekapcsolás után csak "kattogott" mintha relé lenne benne, és a power led is csak villogott. Szétszedés után az első volt az elkók cseréje, bár tudtam, hogy nem ez oldja meg a problémámat. A kattogás az inverter felől jött, és a tápot is lehúzta kattanáskor. A fénycső hibáját kizártam, egyrészt teszt fénycsővel, másrészt a kattogás fénycső nélkül is meg volt. Gyorsan ki is cseréltem az inverteren levő hibrid áramkört amitől a monitor látszólag megjavult. Össze is raktam, és járattam teszt képen (most is az megy). De majd 2 órás működés után vettem észre, hogy időnként mintha szellemképes lenne, azaz a képernyő bizonyos részein ilyen zöld színű csíkozódás látszik. Van valakinek ötlete? Vagy találkozott már valaki ilyen hibával? Köszi. Ha szükséges megpróbálom lefotózni a hibajelenséget.
samsung 710n
Egy samsung 710n monitorral is gondom van sajna a novatek procival van gond szeintem de erősítsetek meg benne mert nem vagyok szakember csak ha kapok valami kukába szánt dolgot szeretem barkácsolni mert annál jobb éezés nincs is a számomra ha egy olyan dolgot használok amit saját kezemmel mentettem meg a haláltól. Utánaolvastam itt a fórumon és írtátok hogy a vga csati 10-es pontja a videókártyán testen van megmértem így is van de nekem a monitorban sajna a 10-es ponton +5 volt jön ki ha elindítom a monitort bejön a kép várja a jelet de amint bedugom a vga kábelt azonnal kikapcsol a monitor
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Recycling