Service manuals, schematics, eproms for electrical technicians

SAMSUNG ML-3561N-XEV

PRINTER - SERVICE MANUAL
Type: (ZIP)
Size
14.2 MB
Page
---
Category
PRINTER
SERVICE MANUAL
If you get stuck in repairing a defective appliance download this repair information for help. See below.
Good luck to the repair!

Please do not offer the downloaded file for sell only use it for personal usage!

Looking for similar samsung manual?
Document preview [1st page]
No preview item


No preview item for this file.

Possible causes:
  • No preview picture generated yet.
  • It is not a pdf file.
Advertisements
Please tick the box below to get download link:
  • Also known:
    SAMSUNG ML3561NXEV ML 3561 NXEV 3561N XEV
  • If you have any question about repairing write your question to the Message board. For this no need registration.
  • If the site has helped you and you also want to help others, please Upload a manual, circuit diagram or eeprom that is not yet available on the site.
    Have a nice Day!
  • See related repair forum topics below. May be help you to repair.
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
You could suffer a fatal electrical shock! Instead, contact your nearest service center!

Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
Translate this page:
Relevant PRINTER forum topics:
Samsung CLX2160 transfer belt error
Sziasztok. Van egy, a cimben megnevezett multifunkcios nyomtatom. A feketet csikokban vitte fel, ezert a hengeregyseget szet kellett szedjem, es kitakaritsam a fekete developer egyseget. Mivel a papiron 2 halvany szines csik is jelentkezett, kivettem a transfer folia egyseget is, es elforgattam. Osszerakas utan "transfer belt error" hibaval kiall, es barmilyen pozicioba forgatom el a transfer foliat, a hiba marad. Bekapcsolaskor nem azonnal dobja ki a hibauzenetet, hanem vegez egy ontesztet es utana. Tudja valaki a megoldast erre?
Samsung SCX-4828FN (4824)
Sziasztok! Ez most az én nyomtatóm. Sajnos megszívtam vele, Ebayen vettem. Kezdődött azzal, hogy nem volt jó a szkennere, megcsináltam. Kiderült, toner sincs benn, azt is kellett vennem. Aztán kiderült, hogy nem is nyomtat. LSU hsync error. Jó, keresés az interneten, mindenhol azt írják, rossz lesz az LSU (Laser scanning unit). Oks, 20e Ft, lett új. Így vegyél valamit Belgiumból (utólag tudtam meg, hogy török bevándorlók). Most ott tartok, hogy ha már ennyit beleöltem, menjen. A szalagkábel, amin a mainborddal összeköti, az LSU-hoz tartozik, így az is új. Maradt a mainboard defektnek. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Kioktatással a vásárlásról kíméljetek, pls.
SAMSUNG SCX4200 NYOMTATÓ NEM AKAR MŰKÖDNI (Megoldva)
Sziasztok Kedves fórumozók! Van egy Samsung SCX4200 as lézer nyomtatóm ami nem akar nyomtatni. A számítógép látja a nyomtatót. Egy nyomtatót használok, tehát csak egy nyomtató van. A driverek fel vannak telepítve. A nyomtató tonerja tele van most lett megtöltve pár napja. Amikor a gépről küldök neki nyomtatni való anyagot akkor a zöld led villogni kezd és kiírja nyomtatás, de nem történik semmi pár másodper múlva úgy tesz mintha kinyomtatta volna. Ha fénymásolni szeretnék megnyomom a másolást kéri menyi példányszám és jöhet a zöld gomb csak hogy azt el lehet egész nap nyomogatni akkor sem csinál semmit. A gomb biztosan jó mert a menüben üzemel csak ha fénymásolni akarok akkor nem dolgozik. Újratelepítettem a szoftvert és a drivereket a gépre. A telepítés végén kérdezi akarom e hogy nyomtasson teszt lapot. Igen de megint semmi. Viszont ha a készülék menüjében belemegyek hogy nyomtassa ki a gép a rendszer adatait akkor azt bezzeg kinyomtatja. Tehát ami a készülék menüjéből kinyomtatható azt mindent kinyomtat, csak PC-ről nem akar nyomtatni meg fénymásolni. A scenere üzemképes kipróbáltam szépen beolvas mindent többször is egymás után. Ez a hiba megoldásában szeretném a segítségeteket kérni mert nem rég vettem használtan a nyomtatót és szükség lenne rá. Köszönöm mindenkinek a segítséget! Üdv! KDG
Samsung M2070 nem ismeri fel az uj tonert.
Sziasztok. A minap megtoltottem a cimben szereplo mf. gepnek a tonerjet, de 2 csippel is azt az uzenetet adja, hogy "nem kompatibilis toner". A gep uj, 450 oldalt nyomtattak vele, ez lenne az elso toltese a tonernek. Talalkozott mar valaki ilyen jelenseggel? Udv.
Similar manuals:
If you want to join us and get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!

E-Waste Reduce