elektrotanya.com - service forum & info
Service manuals, schematics, eproms for electrical technician. Downloading is free!

Thank You!
SAMSUNG RL58 RL60 RL56 FELHASZNALOI
FRIDGE - USERMANUAL(HU)
Type: (PDF)
Size
3.8 MB
Page
16
Category
FRIDGE
USERMANUAL(HU)
Sponsored link
Warning!
If you are not familiar with electronics, do not attempt to repair!
Whether you suffer fatal electrical shock! Instead, contact the nearest service center!


Please, do not make a copy of the downloaded manual and do not offer to sell it,
just use personally to repair defective appliance! Good luck to the repair!

Looking for other manual?
Document preview
SAMSUNG RL58 RL60 RL56 FELHASZNALOI service manual (1st page)
Preview of SAMSUNG RL58 RL60 RL56 FELHASZNALOI [1st page]
Click on the link for free download!
Sponsored link
This file is downloadable free of charge: ...processing...
You don't need to be registered user for downloading, but if you are not logged in, only 3 downloads per day possible for you.
Note! To open downloaded files you need acrobat reader or similar pdf reader program. In addition, some files are archived,
so you need WinZip or WinRar to open that files. Also some files are djvu so you need djvu viewer to open them.
These free programs can be found on this page: needed progs
If you use opera you have to disable opera turbo function to download file!
If you cannot download this file, try it with CHROME or FIREFOX browser.
If you want to get repairing help please sign in or sign up by completing a simple electrical test
or write your question to the Message board without registration.
You can write in English language into the forum (not only in Hungarian)!
Sponsored link
Relevant forum topics:


Samsung M8145G Mikro nem indul el.
"FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el." Sziasztok! A címben szereplő mikro-hoz kérnék segítséget.A rövid története annyi,hogy pincébe tárolták egy telet.Majd most lett felhozva,és nem indul el.Az LCD kijelzőn minden szegmens,piktogram világít,de se időt se semmit nem lehet állítani,és nem is csinál semmit.Ha nyitom az ajtót,majd becsukom,a hűtő ventilátor,mozdul egyet.Ennyi!A kérdésem az lenne hogy érdemes-e vele foglalkozni,és mit nézzek meg benne,ha érdemes vele foglalkozni.A tulaj állítása szerint óra egyebek működtek,csak nem indult el,de nálam semmit nem lehet vele csinálni,még időt beállítani sem.Nem vagyok háztartási gép szerelő,csak rokon szakmám van(RTV)A segítségeteket előre is köszönöm!Üdv:Sakee "FONTOS! Olyan fórum téma nevet válassz, ami beszédes, minél pontosabban illeszkedik arra, amivel kapcsolatban írsz. Egy lehetséges jó elnevezés pl: ORION LCD PT26S chassis 17MB12-2, a tápja nem indul Az nem elég, hogy pl: "LG LCD-TV" vagy "HP laptop" és hasonlóak. Illetve érdektelen, nem releváns információt se tartalmazzon a cím! A helytelenül elnevezett topik felfüggesztésre, majd 48 óra után törlésre kerül! Felfüggesztett állapotban nem tudnak mások addig hozzászólni, amíg ki nem javítod a címet. A hibás cím utólagos javítása (48 órán belül) a "Szerkesztés" fülre kattintva végezhető el."
SAMSUNG RL39TJCTS hűtő nem kapcsol ki
Üdv! Üldöznek a samsungok...Adott ez a SAMSUNG RL39TJCTS IGBT-s szupertakarékos szerkezet, soros elpárologtatóval, passzív hűtésrendszerrel. Fagyasztó lemegy -41 (!!) °C-ra, ekkor jut anyag a normáltérbe, ami lemegy 3 °C-ra. Mindeközben a kompreszor eszik 100- 110 W-ot.Ha eléri a hőmérsékletet, az IGBT visszaveszi a fordulatot, fogyasztás leesik 55- 60 W-ra, viszont nem áll meg. Ha a hőmérséklet emelkedik, gyorsít a kompresszor. Elképzelhető, hogy ennek így kell működnie? Eddig még nem találkoztam ilyen szerkezettel, minden segítő hozzászólást örömmel vennék. (IGBT- ből kijött az éltető füst, azt cseréltem, hibakód, rendellenesség nincs) Köszönöm. Sanyi
SAMSUNG WF0508NXWG mosógéphez service manualt keresek
Sziasztok!A saját mosógépemhez a fent megnevezett SM-t keresem.Előre is köszönöm.Üdv Jano
Similar manuals:

If you want to repair electric appliance, do not hesitate to join us by registering to the site (by fill up a simple electricity test)


ElektroTanya (c) 2005-2017 ::pihe::